Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 грудня, 2016 @lissaKi, отож бо тоже самое В том году мне круто повезло . Сегодня бродила, смотрела, высматривала :win43: . Морозяка , а у меня шоппинг от магазина к магазину 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 7 грудня, 2016 У меня есть только выходные. Утром ещё ничего не работает, а вечером в полумраке нет желания что-то рассматривать.Но внутри всё спокойно. Значит всё будет хорошо. Даже замечательно. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 7 грудня, 2016 а я по тихеньку, по маленьку. збираю під йольку подаруночек 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 7 грудня, 2016 Вот Суслик как всегда в первых рядах. 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 7 грудня, 2016 А я всё знаю. Кроме подарка папе ) 5 inucya, lissaKi, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 грудня, 2016 @Miloviza, классно!! вот это организация!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 8 грудня, 2016 а я уже давно всё приготовила .жду старта отправки 3 inucya, Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 грудня, 2016 а я уже давно всё приготовила .жду старта отправки вот это скорость 3 Світл@нка, lissaKi та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 8 грудня, 2016 у меня папам был один рецепт - бутылку. Но в этот раз у меня ступор. Может быть непьющий) 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 8 грудня, 2016 В прошлом году моя Снегурочка удивлялась, что я так мало написала о себе в анкете. Но, если сравнивать мою анкету и анкету моей Елочки этого года, то я о себе почти роман написала! Кроме того, тот подарок, который я обдумывала ДО распределения анкет, после жеребьевки сразу отпал... Так что, я тоже еще в раздумьях. Точнее, часть подарка уже собрана, но мне кажется, что маловато... На оригинальность особо не претендую, больше забочусь о полезности.Ну, и с интригой не получится, наверное, потому что из Сум я в этом году одна играю. 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 грудня, 2016 Я одна с Севера(( (про городок молчу даже) не то, чтобы в игре, а почему-то и на форуме нет никого((( Так что, без Боярки не обойдусь 2 inucya та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 8 грудня, 2016 без Боярки не обойдусь 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 8 грудня, 2016 Заказал, как в прошлом году, церетелевскую скульптурную композицию на подарок. Так по дороге её уронили! Будет "такая самая, только без крыльев" 6 lissaKi, Сусля, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 8 грудня, 2016 Так что, без Боярки не обойдусь 5 Jefry, lissaKi, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 8 грудня, 2016 Будет "такая самая, только без крыльев" й знов шукаєш коробку від холодильника? а я все зібрала, залишилось тільки декілька малююююсіньких подаруночків, що я собі загадала, та й не можу дійти до крамнички, знов хворію трясцяйогогеть 4 Jefry, inucya, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 грудня, 2016 Так что, без Боярки не обойдусь ну так да 4 УкраІнка, lissaKi, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 8 грудня, 2016 (змінено) А мені щось дуже важко придумати подарунки. Голова обертом крутиться, всі ідеї повилітали. Уже навіть заходила на минулорічну темку,думала,авось щось цікавеньке придумаю.Нелегка це праця - подарунок підібрати. Змінено 8 грудня, 2016 користувачем Уляна-ляна 4 Jefry, inucya, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 8 грудня, 2016 В прошлом году моя Снегурочка удивлялась, что я так мало написала о себе в анкете. Но, если сравнивать мою анкету и анкету моей Елочки этого года, то я о себе почти роман написала! Кроме того, тот подарок, который я обдумывала ДО распределения анкет, после жеребьевки сразу отпал... Так что, я тоже еще в раздумьях. Точнее, часть подарка уже собрана, но мне кажется, что маловато... На оригинальность особо не претендую, больше забочусь о полезности. Ну, и с интригой не получится, наверное, потому что из Сум я в этом году одна играю. Теперь точно все знают кто у нас один из Сум 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 9 грудня, 2016 Лена, а все и так знали. Сумчан вообще здесь всего трое. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 9 грудня, 2016 От так и познакомимся поближе - кто откуда)) 3 Jefry, Miloviza та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 11 грудня, 2016 Когда у нас старт отправлялок? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 11 грудня, 2016 Когда у нас старт отправлялок? СРОКИ ИГРЫ Сбор анкет до 15.11.2016 включительно. Отправка подарков с 20.12 по 24.12.2016 включительно Лена, уже руки чешутся отправить? 3 Алцьона, lissaKi та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 11 грудня, 2016 Упаковать) И сесть подумать. Папа у меня прям в тупике. Может его в этот раз накормить, а не напоить Хотя на таком форуме папы голодные это нонсенс) 5 УкраІнка, Алцьона, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 грудня, 2016 Хотя на таком форуме папы голодные это нонсенс) они "Балувані" 2 inucya та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 12 грудня, 2016 А если подарок большой-пребольшой, то можно считать, что он и для ёлочкиного папы тоже? А то почему в анкете про него только наличие указано? 4 Miloviza, inucya, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах