Сусля 4 587 Опубліковано: 13 листопада, 2016 спрут?. 2 Алцьона та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 16 листопада, 2016 на дворі вже шишнадцяте! давайте жеребкування проводити, Світланчик витягай свою шапку, треба ялинок-снігурок роздавати! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Сегодня всем отправлю анкеты. Думала с утра - но возникли проблемы 5 Алцьона, Сусля, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Сегодня всем отправлю анкеты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Сегодня всем отправлю анкеты. а чего так задумчиво??? у меня уже есть анкетка!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 листопада, 2016 а чего так задумчиво??? Боярку уже изучили. Разрабатываем новые маршруты. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Подкалываете все меня, да ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Нет. Жалеем, что мы пошли по лёгкому пути. Так что в этом году....... 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 17 листопада, 2016 @lissaKi, 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Снегурочки и Деды Морозы ! Проверьте - всем ли я разослала Елочек. Если шо - кричать в теме! 3 Алцьона, Світл@нка та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Все прошло по прошлогодней схеме. Тянул записочки с именами Фреймут :smailuk10 (1): 5 lissaKi, Світл@нка, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Снегурочки и Деды Морозы ! Проверьте - всем ли я разослала Елочек. Если шо - кричать в теме! у меня есть уже.и я сижу смеюсь сама с собой .вот специально не придумаешь .я была в этом городе и не раз-родичи там близкие у меня.но суть не в этом....мой супруг там бывает очень часто с рабочей командировкой,он когда говорит,что едет в командировку-я говорю опять туда и как всегда опять...преследует меня этот город.скажу мужу,куда поедет моя ёлочка,будет хохма 5 lissaKi, inucya, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Светланка! Отличный повод для Боярки интриги 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Светланка! Отличный повод для Боярки интриги ага,точно-рок судьбы-не уйдёшь от неё 3 lissaKi, lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Снегурочки и Деды Морозы ! Проверьте - всем ли я разослала Елочек. Если шо - кричать в теме! Все прошло по прошлогодней схеме. Тянул записочки с именами Фреймут :smailuk10 (1): Света, я люблю твоего Фреймута! Можешь так ему и передать!!! 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Пора мыть оленей. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Инночка передала! ))) Ему нравится, когда его любят))) :smailuk10 (1): 4 lissaKi, Алцьона, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Свет, а мне вот интересно, есть хотя бы одно совпадение с прошлогодней жеребьевкой? Или рука твоего мужа ни разу не повторилась? ))) 3 lissaKi, Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Сегодня день у меня такой ...много чего пришлось делать. Муж на обед пришел - я ему бумажечки с именами бегом подкинула. Жеребьевку провели ...я стала анкеты отправлять и тут меня озадачил тот же самый вопрос.... Скажу честно - я не проверяла. Будет - как будет. Выбирать и подбирать сложно. Пусть все решает случай. Тем более, состав отличается от прошлого года И была еще просьба. Просьбу я учла сразу. Так что, круг сбился и шансов повтора очень мало Фсе! Больше никому ниче не скажу! Я в гриме сижу в кафе на Боярке и пью виски))) 3 УкраІнка, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 17 листопада, 2016 И была еще просьба. Просьбу я учла сразу. Так что, круг сбился и шансов повтора очень мало сумазійти як все заплутано й таємно... 4 valuhka, Алцьона, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Аха! )))) интрииИииига (загадочным голосочком) усиливается))) 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 18 листопада, 2016 :smile429: то ли снег, то ли дождь. Вроде Новый год, а дождь. 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 листопада, 2016 А у нас за день весь снег водой ушел ну денечек не мог полежать еще 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 грудня, 2016 Привет, Снегурочки и Дедушки! Как гонки за подарками? Все уже придумали? Две недельки осталось до отправки саней)) и начнутся пасьянсы - кто чья 2 valuhka та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 7 грудня, 2016 Не сплю уже неделю. Хочется что-то ориганальное. 2 valuhka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах