natamylove 4 376 Опубліковано: 26 грудня, 2016 мои 32 кило уже наверно гремят поблизости подьезжают небось 3 Miloviza, Уляна-ляна та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Иннусь!!! Ану выздоравливать!!! Немедленно!!! Так а что там написано в СМС? Тоже ж поржать хочется))) 3 УкраІнка, Уляна-ляна та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Ну вот! После такой смски температура должна была пройти! 4 УкраІнка, Уляна-ляна, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 26 грудня, 2016 "Еще круче" - это я о памятнике и 32 кн отвечала. Просто, пока с телефона набирала, девчата еще написать успели. А Елочка моя тоже подарок сегодня получила. Но пока молчит, как партизан. 5 lissaKi, lana19, Miloviza та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2016 мои 32 кило уже наверно гремят поблизости подьезжают небось Посуда небойсь чугунная! 2 Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 26 грудня, 2016 У вас по 32кг посилки,а я свою забрала і думаю,що ж там може бути? А посилка така легенька-легесенька. Поки йшла ,доти й думу думала. Розпакувала ,а там... 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2016 @Уляна-ляна, пуста коробка???? ото прикол)) 4 Уляна-ляна, inucya, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2016 У вас по 32кг посилки,а я свою забрала і думаю,що ж там може бути? А посилка така легенька-легесенька. Поки йшла ,доти й думу думала. Розпакувала ,а там... Ну кажи вже интриганка! 3 Алцьона, Уляна-ляна та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 26 грудня, 2016 пуста коробка це конечно прикол 4 inucya, Уляна-ляна, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 26 грудня, 2016 пуста коробка???? ото прикол)) Нєа...Там сурпрайз...Витвір мистецтва ,handmade (я такого не вмію робити) 4 Алцьона, Jefry, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2016 ааааа!!! Мне что-то пришло!!!!! Как же досидеть на работе полчаса...я ж как на иголочках.... 4 inucya, lissaKi, Уляна-ляна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2016 @Уляна-ляна, Суслєчка жгутика сплела???? 3 Уляна-ляна, lissaKi та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 26 грудня, 2016 веселая игра, мне понравилось) 3 lissaKi, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Как синхронно посылки приходят!!! 3 lissaKi, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2016 веселая игра, мне понравилось) Наташа, ты подожди это тока начало! 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Наташа, ты подожди это тока начало! ага))) наступает ночь и мафия открывает глаза))) ща начнем тасовать посылки, делать ставки))) 4 Jefry, inucya, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Суслєчка жгутика сплела???? аха. три штучки Как синхронно посылки приходят!!! а я... а мені.. мені немаааа 4 Алцьона, УкраІнка, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Посуда небойсь чугунная! Чугунная, только ванна))) В стиле ампир, на ножках 5 natamylove, Jefry, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2016 А шо! Вон на Уляну посмотри, почему не показывает , что скрывает! А Инна вообще от одной смски тока с температурой слегла! 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2016 @Сусля, та просто в Боярці нельотна погода була)) 3 lissaKi, Сусля та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Сусличка, прийде,не плач 3 Сусля, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Чугунная, только ванна))) В стиле ампир, на ножках Ну тогда посуда получается гранитная што ли? 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 26 грудня, 2016 А я уже не ржу, а потилицю чухаю... Похоже, посылка ко мне через Боярку шла, а я тут развеселилась... 5 inucya, lissaKi, Сусля та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 26 грудня, 2016 посуда получается гранитная што ли? в посылке ванная чугунная. Ну, а в бандероли можно и посуду... гранитную Я представляю как вам весело в ожидании. Отличное время чудес! 4 Сусля, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2016 И мне пока нема ничего... 3 lissaKi, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах