Сусля 4 587 Опубліковано: 7 листопада, 2016 Боже, и что нам Светик творит такое... это ж надо такую красоту забамбурить.. а пузырьчастое все какое, а красивоеееее 4 lana19, Юлькин, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 8 листопада, 2016 от жеж.. злопамятная! ) а пузырьчастое все какое, а красивоеееее Спасибо, Тетяночка! я стараюсь 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLika 1 283 Опубліковано: 9 листопада, 2016 Божежмой, из такого малюсенького невзрачного кусочка шкурки получается воздушная красота Я спецом шкуру покупаю чтоб пожевать. Подпишусь на тему, мож когда-то созрею приготовить хрумсаликов. 3 Jefry, lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 9 листопада, 2016 Анжела! Решайся! Это правда- не заморочливо! И очень интересно! 2 LLika та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 15 листопада, 2016 Светик, это ж что-то невероятное! Я от одного названия в стойку встала. А уж как рецепт прочитала Короче, слов нет, сижу и млею. Очень надеюсь, что руки таки дойдут и я попробую эту вкусняшку приготовить 5 lana19, Natali06, Юлькин та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 листопада, 2016 Маришка появилась!! Ура!!! 2 Юлькин та Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 16 листопада, 2016 Аллочка Постараюсь появляться почаще 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 16 листопада, 2016 @Twist, заметано И новых творений ждем!!! 2 Twist та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Я постараюсь, 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 17 листопада, 2016 Глазам своим не верю! Маришенька! Ты вернулась!!!!!!!! Так рада тебя видеть! Я готова и шкварить и хрумсалить и ещеиеще .....лишь бы ты почаще заглядывала! Так соскучилась по твоим удивительным рецептам и красивым поделочкам 2 Twist та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 19 листопада, 2016 Светик, я с отчетом и спасибкой. Интересный и необременительный процесс! Чувствуешь себя волшебницей. Спасибо тебе за твою пытливость. За то, что знакомишь со всякими необычностями. 4 Алцьона, Kira, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 листопада, 2016 @ang-kay, хрумсалик хрумсалику рознь))) Твои получились воздушные такие, как снежок!! Или же сладкая вата)) 1 ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 19 листопада, 2016 Анжелик! Спасибо за такой красивый отчет! Вот! Берите пример! Анжелик у нас - Героиня кулинарного труда! Вот тебе медаль раз И вот медаль два 4 Kira, Юлькин, ang-kay та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 листопада, 2016 А три можно ?? 4 ang-kay, Kira, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 19 листопада, 2016 Аллочка! Нужно! 2 ang-kay та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 19 листопада, 2016 НадА мне , девы, грудь отращивать, шоб усе мядали поцеплять 3 Алцьона, Юлькин та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 19 листопада, 2016 Тоды уже и плечи! Для генеральских погон! 3 ang-kay, Алцьона та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 19 листопада, 2016 Че сразу только генеральские? Маршала давай или генералиссимуса. 3 lana19, Алцьона та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 листопада, 2016 Не, плечи не надо, они будут грудь скрывать)) вот вам снадобье для медалей, ну чтобы поместились все)) 3 ang-kay, Юлькин та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 19 листопада, 2016 Спасибо, накормила. гг 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 20 листопада, 2016 Глазам своим не верю! Маришенька! Ты вернулась!!!!!!!! Так рада тебя видеть! Я готова и шкварить и хрумсалить и ещеиеще .....лишь бы ты почаще заглядывала! Так соскучилась по твоим удивительным рецептам и красивым поделочкам Светик, спасибо тебе огромное за такие теплые слова! Постараюсь наверстать упущенное время и что-нибудь интересненькое сотворить 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 21 листопада, 2016 Половинка моя вчера нажарила этих хрумсаликов: Говорит, что количество продукта в процессе постоянно уменьшается. То усушка, то утруска... 7 Юлькин, lissaKi, Natali06 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 21 листопада, 2016 Женя, может половинка не заметила, как пробовала...может пивко дорогу перебегало... :girl_haha: :girl_haha: Классные! 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 21 листопада, 2016 Всё она заметила. И степень убыли точно известна на каждом этапе. Самая большая на первом - во время чистки. Там чуть ли не вполовину. 2 Юлькин та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 21 листопада, 2016 Ого! народ активно уже хрумсалит! Женя! Спасибо за отчет! Получились то, что надо! А чем посыпали? 2 Алцьона та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах