Grypana 8 866 Опубліковано: 18 грудня, 2016 сейчас задумалась...закусочные с картошкой и печенкой, с грибами, Там тесто не совсем такое слоеное, как мы привыкли. Оно лучше. А пирожки - это альтернатива гренкам. канапе. и порция должна быть - ведро 2 Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 18 грудня, 2016 Леночек, скажи как начинку готовишь. Отварной рис+жареные грибочки? Може я сделаю тож. Чешу тыковку пока)) Наташик, не чеши готовь . Отварной рис( сцеживаем, не промываем) мелко нарезаем лук= обжариваем+жареные грибы, перчик. С этим тестом получается просто ! обязательно сделай розочками Фроня, обязательно сделаю 4 inucya, fronya40, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 18 грудня, 2016 Оставался кусочек теста и я сделала с него колосок,как Грипана показывала.туда напихала чернику и клубнику,обкатанную в крахмале.испекла,хорошенько присыпала сахар.пудрой.в общем- фруктов слишком много,нужно скромнее)))))а на вкус- как в одной кофейне я всегда заказывала штрудель ,я его обожаю,думала,что это за тесто. Так вот оно оно один к одному! Этот колосок красивый и необыкновенно вкусный. Я его сразу уничтожила,сама))))) И подумала,что все таки теста надо было делать впрок.а то у меня какое то чувство не удовлетворения...... Придется пить кефир.,приглушить голод. 4 Kira, Grypana, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 грудня, 2016 @Grypana, плетенка - шикарная!!! Куда там всяким форнетти!!!! Вобщем, когда буду с рублевским знакомиться, то и розы накручу, и косичек наплету!!! 3 Grypana, fronya40 та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 грудня, 2016 Кстати, о Польше... а куда Веронка делась? не знаете?? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 18 грудня, 2016 Я не знаю.но тоже о ней думаю часто. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2016 а в мене трояндочки сьогодні вже 4 штуки з'їла... людиии зупиніть менеее! 5 fronya40, Фрезия, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Сусличка, у тебя прям ранункулюсы вышли! Остановись! Не ешь все, оставь нам полюбоваться! 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2016 ранункулюсы не знаю що це,але звучить файно Остановись! Не ешь все, оставь нам полюбоваться! все.. не їм.. сиджу дивлюсь тільки 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 606 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Анечке - Qween спасибище за рецепт теста! Танечке - fronya40 спасибище за красивую идею! А Танечке - Сусля за прекрасный фотоотчет Розочки-булочки потрясающие получились! Просто вауваувау ! Фото вкуснейшее - шедевр! Ну шо я могу сказать - золотолапенький Церетели :m0590 (1): 4 inucya, Сусля, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 606 Опубліковано: 26 грудня, 2016 ранункулюсы И я не знаю... Хто це? побежала у Гугль 2 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Тока если я название цветов написала с ошибкой, вы тапками пожалуйста не кидайтесь! 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lisss 555 Опубліковано: 31 січня, 2017 Таня, сделала твои булочки, такая формовка хорошая - легкая и очень красивая! и ничего не вытекает, очень удобно. спасибо, что поделилась :) принимай букет)) правда, тесто брала другое, я его уже замесила, когда вспомнила про розочки твои)) 6 lana19, inucya, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 31 січня, 2017 @Lisss,спасибо за букет!!!! 4 Алцьона, Natali06, Lisss та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 3 листопада, 2017 Дуже смачні! Дякую за рецепт і цікаву формовку! 5 fronya40, valuhka, Малинка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 3 листопада, 2017 @Фрезия,дуже гарні! Треба і мені повторити цей натюрморт! 2 lana19 та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах