спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 11 липня, 2023 16 годин тому, Магда сказав: У мене тут раптом питання виникло: а перці, ті що горошком і зерна гірчиці розмолоти окремо, чи додати цілими, а потім викинути? Вони ж цілі не перетруться через сито? Шось я туплю Все вірно, горошком. Поки вариться, холоне, настоїться. А потім, після перетирки, залишиться в ситі, разом з кісточками та шкурками 59 хвилин тому, Магда сказав: Дівчата, і ще таке питання - соус виходить густий чи рідкий? Бо хочу закрити в маленькі на 300 мл пляшечки з-під кетчупу Верес. Дякую хто відгукнеться. не дуже густий. я б сказала таки, що ллється 2 1 Магда, Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 11 липня, 2023 @спокусницЯ, Оксана, дуже дякую! Якраз перечистила порічку - буду соус робити. І пляшечки мої якраз прекрасно підійдуть :) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 11 липня, 2023 Значить так, звітую) з 1 кг порічки в мене вийшло дві з половиною пляшечки по 0.33 мл соусу. Соус не рідкий щоб аж як сік, але і не желе, якраз нормальна консистенція. Дуже вдало підібрані спеції, гармонійний смак вийшов. Тепер у мене ще йошта на підході, буду пробувати. Дякую, Оксана за рецепт, і за те, що вчасно звернула на нього увагу. 3 Наташшшка, Дяна та спокусницЯ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 11 липня, 2023 Чудова робота! Тепер залишилось посмажити шашличка... Видно завдяки спеціям і кислоті соус стоїть в холодильнику, відкритим , дуже довго ! 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 14 липня, 2023 Це знову я) На цей раз з йоштою. З кілограма ягід об'єм вийшов такий самий. Тільки соус солодший (що дивно, бо йошта була однаково кисла, як і порічка) і густіший. А смачний як і з порічок. Вони навіть кольором однакові вийшли. 4 спокусницЯ, Дяна, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 16 липня, 2023 Пішла дивитись, що то за "тваринка", ця йошта))) Йо́шта — гібрид смородини та аґрусу Навsть не знала про таке! Дякую, за освsту! Нехай смакує! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 18 липня, 2023 Оксаночка, дякую за смакоту! Закрила щойно. Холодний соус ще не пробувала, теплий - смачний. Завтра постараюсь сфоткати колір і консистенцію. 2 lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 21 липня, 2023 Ось такий гарнющий соус вийшов. І дуже смачний. В книжечку обов'язково!(туди пишу лиш ті рецепти, що дуже сподобались) 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 27 липня, 2023 В нашому полку прибуло! Рада, що сподобалось! Хай смакує! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 5 жовтня, 2023 Я знову прийшла похвалитися і подякувати. Цього разу соус у мене з брусниці. Ягоди було майже 1.2 кг, вихід на фото. Цей соус вийшов більш солодший і менш гостріший, брусниця була не така кисла, як порічка. А, і густіший, хоча, це може через те, що перетирала я його цього разу вже через спеціальне , а не через звичайне сито. Для цього соусу довго шукала і таки купила собі спеціальний девайс, дуже задоволена - швидко, легко, жмих аж сухий і його вийшло лише 2.5 столових ложки і то спеції та добавки (правда, брусниця ж без кісоточок, а не як порічка). Для мене, брусничний соус більш підійде до сиру, хоча й з м'ясом теж не посвариться. 4 Наташшшка, inucya, цифра та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 В 05.10.2023 в 13:45, Магда сказав: Для цього соусу довго шукала і таки купила собі спеціальний девайс, дуже задоволена - швидко, легко, жмих аж сухий і його вийшло лише 2.5 столових ложки і то спеції та добавки (правда, брусниця ж без кісоточок, а не як порічка). Для мене, брусничний соус більш підійде до сиру, хоча й з м'ясом теж не посвариться. ВВау! Що то за брусниця, навіть не знаю, ніколи не бачила, не пробувала. Але рада, що сподобалось. Я тут комусь вже говорила, що здається, цей соус можна робити з усього, вишня, слива... А де фото девайса? Рекламуй! 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 В 05.10.2023 в 13:45, Магда сказав: Я знову прийшла похвалитися і подякувати Наталю, густіший, бо брусниця значно сухіша за порічку. Брусничний соус - це взагалі клас! Теж хочу. Раніше по декілька відер привозили з лісу, зараз туди уже не їздимо, то й брусниці нема. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 6 годин тому, спокусницЯ сказав: А де фото девайса? Рекламуй! О, це я завжди залюбки! Ще коли влітку робила цей соус і перетирала ягоди через звичайне сито ложкою, то вже тоді задумалася про такий девайс. В комплекті є два ситечка - дрібніше і крупніше. Соус я перетирала на дрібніше, швидко, легко. Розбирається і миється на раз-два. Одні плюси, крім того, що зберігати всі ці мої цяцьки вже абсолютно ніде) 2 спокусницЯ та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 У меня есть такая штука, у итальянцев называется Пассаведура. Я через нее протираю все: смородину всякую, малину, помидоры, калина, облепиху. Когда-то у Наташи из Чернигова в СП покупала. Она служить будет вечно. Наташу часто вспоминаю с благодарностью. 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 15 хвилин тому, Магда сказав: В комплекті є два ситечка - дрібніше і крупніше. А в мене три 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 10 хвилин тому, Наташшшка сказав: А в мене три Ну от, тепер мені потрібно буде ще одну пассаведуру шукати Хоча я вже все тільки що спланувала - одна буде вдома, а іншу залишу на дачі 1 1 Elenka та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 21 хвилину тому, Elenka сказав: Я через нее протираю все: смородину всякую, малину, помидоры, калина, облепиху. Когда-то у Наташи из Чернигова в СП покупала. Она служить будет вечно. Я якось раніше не робила ні джемів, ні соусів, а цього року просто понесло мене) Я якраз думала, чи смачний цей соус буде з калини? 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 9 хвилин тому, Магда сказав: чи смачний цей соус буде з калини? Навіть не знаю Ми калину просто перетираємо з медом або цукром на чай. Мені здається дасть гіркоту в соусі, ні? 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 Я калину с сахаром перетираю. Держу как лекарство небольшую баночку. Где-то читала, что если калину приморозить в морозилке, то горечи почти не будет. Не пробовала. Варила джем из калины как-то, очень вкусный получился. 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 10 жовтня, 2023 @Наташшшка, @Elenka, От і мені здається, що буде пікантна така гіркота, на любителя, але я якраз і люблю калину, мені вона смачна і пахне приємно. Треба буде спробувати, як калиною розживуся. 2 Elenka та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 11 жовтня, 2023 Я оту пасавердуру купила давно іменно задля калини. Бо на дух не переношу отой її сморід в чаї. А протерта від кісточок і шкірки вона не має тої воні и смакує набагато краще. Просто почавити калину такого ефекту не дає, треба позбутися кісточок і шкірки. Варю джем з протертої калини і їм залюбки. Пасавердура наше все! 3 inucya, lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 11 жовтня, 2023 Дівчата, одна я не оцінила всієї краси цієї пасавердури? Пробувала помідори на ній, бросила, бо на соковижималку (насадка на м'ясорубку) бистріше і краще. Соуси не варю, можливо якщо трохи ягід як на соус, то і нормально на ній. Купляла також у Наташі в СП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 11 жовтня, 2023 2 години тому, Olima сказав: Дівчата, одна я не оцінила всієї краси цієї пасавердури? Когда нужно 1-2 кг помидоров перетереть, то соковыжималку не использую. Провариваю помидоры 10 минут и перетираю. Быстро и не надо разбирать соковыжималку (не люблю это делать). Ягоды на джем 1-2-3 кг, замечательно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 12 жовтня, 2023 18 годин тому, Olima сказав: Дівчата, одна я не оцінила всієї краси цієї пасавердури? Оля, я як і Еленка теж проварюю помідори і потім протираю, швидко виходить. Но це для невеликіх об*ємів, до 2 кг. Подобається на неї протирати творог, він получається дуже воздушний, однорідний, ніякого порівняння з протертим виделкою. Ото калина, творог і помідори, більше я цю ...дуру не використовую. Зате получаю задоволення! 3 Магда, Olima та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 15 жовтня, 2023 В 10.10.2023 в 21:06, Магда сказав: О, це я завжди залюбки! Ще коли влітку робила цей соус і перетирала ягоди через звичайне сито ложкою, то вже тоді задумалася про такий девайс. В комплекті є два ситечка - дрібніше і крупніше. Соус я перетирала на дрібніше, швидко, легко. Розбирається і миється на раз-два. Одні плюси, крім того, що зберігати всі ці мої цяцьки вже абсолютно ніде) Дякую! Як тепер жити, без цієї ...дури? ))) ставлю в список бажалок! 2 Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах