спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 15 жовтня, 2023 В 10.10.2023 в 21:46, Магда сказав: Я якось раніше не робила ні джемів, ні соусів, а цього року просто понесло мене) Я якраз думала, чи смачний цей соус буде з калини? тут тільки спробувавши можна вирішити, чи буде добре. А ще, можна поричку заморозити, а коли буде калина, тоді спробувати зміксувати. ( так, калину, радять зивати з куща вже тоді, коли на вулиці мінусова температура) 3 Наташшшка, Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 15 жовтня, 2023 3 хвилини тому, спокусницЯ сказав: тут тільки спробувавши можна вирішити, чи буде добре Хочу цього року десь в листопаді (якщо москальня не влаштує нам черговий блекаут) таки спробувати зробити цей соус з калини, мені здається має бути смачно. 3 спокусницЯ, Olima та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 15 жовтня, 2023 13 хвилини тому, спокусницЯ сказав: Дякую! Як тепер жити, без цієї ...дури? ))) ставлю в список бажалок! Як виявилося, ціни на них досить нескромні. Дивилася на olx - ціни від 2 тисяч, про нові взагалі мовчу. Це якщо брати нормальну якісну з нержавійки, бо в Епіцентрі можна купити за 500 грн. якусь неробочу бляшанку. Мені пощастило зненацька - в інсті натрапила на продаж німецької нової в упаковці і з інструкцією) всього за 600 грн. Думала терпіти з випробуваннями вже до наступного року, аж тут натрапила на брусницю) Я задоволена. 4 Elenka, спокусницЯ, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 16 жовтня, 2023 В 15.10.2023 в 12:13, Магда сказав: Як виявилося, ціни на них досить нескромні. Це точно! Тому, почекаю, коли і мені повезе)) 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 24 листопада, 2023 Ну що, дівчата, я його таки зробила з калини. І на мою думку, з калини цей соус найсмачніший. Легка пікантна гіркота, приємний запах, не різкий, не приторний, найгустіший з усіх соусів. Було у мене 1 кг ягід - вихід на фото. Цього разу, правда, не додавала гіркий перець, просто забула його купити), але тут він, по-моєму, був би і зайвий. 4 Справжня господиня, Elenka, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 25 листопада, 2023 Очень аппетитно выглядит! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 грудня, 2023 В 24.11.2023 в 21:23, Магда сказав: Ну що, дівчата, я його таки зробила з калини. І на мою думку, з калини цей соус найсмачніший. Легка пікантна гіркота, приємний запах, не різкий, не приторний, найгустіший з усіх соусів. Було у мене 1 кг ягід - вихід на фото. Цього разу, правда, не додавала гіркий перець, просто забула його купити), але тут він, по-моєму, був би і зайвий. Оце так! Тепер калину може почнуть в мене їсти!!!!! Дякую, за експеримент! Рада, що він був вдалий! 2 Алцьона та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах