inucya 2 583 Опубліковано: 24 грудня, 2017 Так Анжела ж Алуську подозревает, а больше вроде бы на Аллочку никто не притендует! 2 Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 24 грудня, 2017 А у меня наконец-то руки свободные, чтобы настроить немножко, поболтать, уклала ребятенка на подушку, а подушку на ноги. Плюс и ножки подкачаю)) пока колыбельку качаю. Сейчас Аллочка освободится и всё расставит на место. 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 24 грудня, 2017 Алла, давай расшифровочку, в прошлом году ты была истинным Шерлоком Холмсом твоя логика была железной 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 24 грудня, 2017 Інуська знає, в них одна Снігурка на двох, і ще у Анжели ми не знаємо хто. Анжела вважає, що це Алуська, але ж підтверження нема.Таня, я не можу поки що, бо iншi явки та паролi цим здам. )))А ти давай свiй список! 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 235 Опубліковано: 24 грудня, 2017 Інуська ,то ти вже вдома чи ні? показуй що там в тебе Отчитываюсь! Уехали мы сегодня с самого утра по делам, и паспорт я с собой не взяла, естественно. Тут приходит СМС, что мне посылочка из Киева приехала! Решила попытать счастья без паспорта и по дороге домой заехали на Новую почту. Подарок мне отдали!!! Вот он: Там шикарнейший крем для лица, свечка, шоколадка и 6 чудесных вязаных снеговичков, которыми классно будет украсить елку! Спасибо тебе, моя Снегурочка - Танюша-Дачница! Очень рада, что тебе понравилось! 4 УкраІнка, inucya, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 235 Опубліковано: 25 грудня, 2017 А моя Снегурочка Новой почте квест устроила. Называется он " Найди мою Елочку". НП квест выполнила успешно! 3 Алцьона, Jefry та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Уж не Наталочка це, з Веселого? 2 Jefry та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 25 грудня, 2017 А моя Снегурочка Новой почте квест устроила. Называется он " Найди мою Елочку". НП квест выполнила успешно! Танечка, так показывай быстрей! 3 Алцьона, Jefry та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Танечка- Дачница,что-то спряталась. Аллочка,а ты свой подарок забрала? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Вот и я с подарочком!!! Спасибо тебе, моя милая Снегурочка!!! С самой НП дочка как схватила коробку, так я её и не касалась. Сама несла, сама распечатывала, я еле успевала фоткать. В коробочке чего только не было!!!! Ещё только как узнала, что посылка с Винницы, то впервые меня посетила догадка, потом как увидела скотч на коробке - второй раз догадка эта прискакала, потом как увидела подарок для маленького козачка...ну у меня не осталось сомнений (ото будет стыдно, если промазала) Ну кто у нас любит вышиванки и вышивать???? это Танечка, наш золотолапый Суслик!!! Дочка мегадовольна подарками!! И блокнотик она сегодня выпрашивала/сто тридцать пятый, ну она блокнотоманка/ и на тебе блокнотик!! Уже кстати несколько листов исписаны...что она в них строчит? И ручки ей как раз такие нужны в тетрадке по этике писать, и заколочки мы перед зеркалом примерили, и чашку заценила и сказала-ну, будем делиться )) в календарике уже все нужные числа отмечены - колядки, дни рождения родных и питомцев)) В книге рецептов выбрала,что ей приготовить. Я и сама книженцию листаю, как раз минутка тихая выдалась. Вдыхаю запах книги...люблю как пахнут свежие книжечки!! Вышиванка...это просто отпад! Я такие только на выставках видела, ручной работы которые. Будем теперь модничать! И смотрю, так не крестиком!! Что за техника? Я только крестик разберу, а там параллельные стежочки! И это не все, есть ещё для кухонного волшебства приспособы, есть сладости!! Фотки сейчас постараюсь вставить... 6 Natali06, valuhka, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Таксс Пока составила схемку,то совершенно запуталась... Это как? У Джефри тоже от Сусли подарок??? Но и у меня вроде как... Почерка подарочков очень сходятся!!! Ещё,,, Винница... Ещё оттуда вроде Светланка... Но она шлёт в город своего детства..уж точно не ко мне)) Не помню, откуда Натка... Вот ещё тёмная лошадка для меня)) Да и Винница может Боярской оказаться... Но, блин, вышиванка!!! И вообще, что за дубли??? Я пропустила что то!!! Ну как вам такой мой шерлоковский расклад? 5 Jefry, УкраІнка, Сусля та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Всем приветик.в этом году я реально скучная и чудить мне некогда чтото совсем(мой подарок еще не отправлен...завтра точно отправлю 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 25 грудня, 2017 А моя Снегурочка Новой почте квест устроила. Называется он " Найди мою Елочку". НП квест выполнила успешно! Танечка, а это как? Всем приветик.в этом году я реально скучная и чудить мне некогда чтото совсем(мой подарок еще не отправлен...завтра точно отправлю А кто у нас еще без подарка? Светланка? Ну как вам такой мой шерлоковский расклад? 2 Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Ну кто у нас любит вышиванки и вышивать???? это Танечка, наш золотолапый Суслик!!! так-такі-так, це я, той що полюбляє вишивати, золотолапий И блокнотик она сегодня выпрашивала/сто тридцать пятый, ну она блокнотоманка/ и на тебе блокнотик!! тю, тьотя Сусля знає що треба, бо сама ж має таку саму мамзель Что за техника? Я только крестик разберу, а там параллельные стежочки! це низь , дуже люблю нею вишивати, старовинні шви українські моя слабкість, різновід рахункових швів, саме цікаве, вона вишивається з виворота, тобто лице , то виворіт. а виворіт. це лице. отакушкі Это как? У Джефри тоже от Сусли подарок??? Дженька отримав, як друх і товарищ, поза грою :win3: 6 inucya, Natali06, valuhka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Всем приветик.в этом году я реально скучная и чудить мне некогда чтото совсем(мой подарок еще не отправлен...завтра точно отправлю Не верюююю!))) 4 valuhka, УкраІнка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 грудня, 2017 А кто у нас еще без подарка? Светланка? в мене виходить, що без подарунка ще Світланка, Дженька, инуся 4 Olima, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Дженька отримав, як друх і товарищ, поза грою Так, як і я, отримала другий подарунок поза грою від друха і товарища. І оці два "друха і товариша" - Сусля та Снігурка Мариночки - заплутали всіх і вся. 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 грудня, 2017 І оці два "друха і товариша" - Сусля та Снігурка Мариночки - заплутали всіх і вся. а мені другий, цукерковий подаруночек , прийшов від Дженьки 4 inucya, УкраІнка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Танюша,а шо таке квест?я шось малограмотна... детектив,чи шо?шо прийшло?колись. 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2017 І оці два "друха і товариша" - Сусля та Снігурка Мариночки - заплутали всіх і вся. а мені другий, цукерковий подаруночек , прийшов від Дженьки Та ми уже зрозуміли!!!))) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Танюша,а шо таке квест?я шось малограмотна... детектив,чи шо?шо прийшло?колись. квест це пройти шлях, знаходиш загадку, відповідь дає наступний крок. а там знов загадка і так до кінця. 3 inucya, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 26 грудня, 2017 ну , чекаем фоточок и рассказов вибачаюсь за мою украинську))))) а я поехала на нову пошту, 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 а ти тільки відправляєш? а термін до 22 грудня ? ну ти дивись! давай щоденник, двійка за поведінку! 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 26 грудня, 2017 а шо робить, у мене були обставини 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 @УкраИнка,я уже с подарком.... 3 Алцьона, УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах