Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Львів :win17: 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 27 грудня, 2017 я только что была на новой почте, там людей . человек 200 стояло 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2017 агаа, значить то Натка Джефрику послала, тоді ланцюжок має такий вигляд : інуся-оліма-Світланка-Натка-Джефрі -Наталка -Дачница-УкраИнка- Ліссакі-Мариночка-Сусля- Алцена. 2 Алцьона та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Айва???!!! А чого вона почервоніла??? Ніколи б не подумала тому що коли вона уварюється, то темнішає а плунжери тобі підійдут? бо я ж шукала щось для тортороблення, мені ці штучки сподобались. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Айва???!!! А чого вона почервоніла??? Ніколи б не подумала тому що коли вона уварюється, то темнішає а плунжери тобі підійдут? бо я ж шукала щось для тортороблення, мені ці штучки сподобались. Ми такі хомячки, що нам все підходить!!! Ще б пак, ми ж тут на кухні здвинуті трішки)) я вже придивилась, що вони і як штампи для печеньок зійдуть! 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Отримав подаруночок, що пахне кавою! Ось що всередині: Автентичний пряничок: Світлячок, щоб песик не загубився кава, іграшка, шоколадки з передбаченнями та пляшечка смачненького лікерчику Все дуже-дуже сподобалося! Щиро дякуємо нашій Снігуронці за новорічний настрій. Жінка каже - ти б бачив вираз свого обличчя, коли з коробкою йшов. Весь сяяв, як маленька дитинка. Пряничок ледь одбив від зазіхань. Передбачення кожен своє отримав. Бубличок песик трохи погриз, але пінопласт виявився смачнішим. Тільки відвернулися, а вже повний ротик білих кульок. Що з цією дитиною робити? 9 valuhka, natamylove, УкраІнка та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Вот и я свой подарочек получила от моей любимой снегурочки! Это вы своих меняете как перчатки, а у меня она ЕДИНСТВЕННАЯ! Спасибо, тебе моя снегурочка, очень мне понравился пледик, такой мягенький! Тока фото у меня не очень вышло, пока искала фон,сладости исчезли! 8 Сусля, natamylove, Olima та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nat_ka 132 Опубліковано: 28 грудня, 2017 Я така щаслива))))) Отримувати і дарувати - це щастя! 8 inucya, lissaKi, Уляна-ляна та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Наконец то и я получила свой подарочек! Сказать, что я счастлива и довольна это ничего не сказать! Во первых моя Снегурочка Наташенька оказалась просто мастером архивации. Все было потрясающе упаковано.Подарки подобраны с такой любовью и заботой, как будто для любимой подружки про которую всё знаешь.У меня даже слезы навернулись. Фотоотчёт будет чуть позже,хочу обработать фотки.Наташенька, спасибо огроменное! 4 УкраІнка, Сусля, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Буду безмерно благодарна за подсказку как с телефона вставить фотографии.Я не виду у себя такой опции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 29 грудня, 2017 з мобільної версії я теж не можу, то натискаю внизу кнопочку "повна версія", і тоді форум виглядає точно так , як на компі. 2 lana19 та Дачниця reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Вот как всё было упаковано. И вот какие подарки. Потрясающий шоколад и конфеты ручной работы.Очень оригинальная подставка в виде плоской бутылки.Формы для выпечки и кулинарное кольцо- трансформер.А ещё прикольные формы для варки яиц. И набор насадок с мешками. У меня все никак руки не доходили до освоения муссовых тортов и десертов, теперь отступать некуда. Все необходимое оборудование в наличии.Спасибо Наташенька! 7 lana19, Сусля, Olima та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Сусличка,спасибо, вроде получилось, 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Девочки, у меня тоже в этом году две Снегурочки . Правда за подарком на НП пойду уже завтра, сейчас на корпоративе. Спасибо моим Снегурочкам, я Вас всех очень-очень лю........!!!!!!!!!!!!! :x25 (1): 4 Алцьона, УкраІнка, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 29 грудня, 2017 А я вам хочу поближе показать очень красивую лапкотворную Сусличкину работу (подарочек для малыша Аллочки) И ....начать рассказ про посылку от natamylove Отправлено 25 Декабрь 2017 - 13:30 собралась отправить посылочку Елочке а фамилии то нету)))) Ну дальше Наташа сама расскажет, как она нашла выход из положения , тк письмо я прочитала очень поздно 6 Алцьона, Olima, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Танечка,рада,что все понравилось.Женя,прости,пошел в ход твой чемоданчик,(чемоданчик пришел от моей снегурочки Жени).Танюша,это я тебе звонила и представилась работником почты из Черновцов.в понедельник я собрала твой подарок,долго ждала бутылку,она уехала не в мой город,ждала переадрессацию.когда я все упаковала,то оказалось ,что у меня нет твоей фамилии,я написала Ланочке,потом я позвонила ей,она не брала трубку.я знала,что почта работает до 3 часов,и ничего больше не придумала,как позвонила тебе,я вспомнила весь запас украинского языка,и почему Черновцы,сама незнаю.ну хоть на немножко отвела от себя подозрения.С новым годом всех!!!очень добрая игра.море позитива 8 Jefry, Алцьона, Дачниця та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Обалдеть! Целый детектив! Ещё много раз огромное спасибо! Очень добрая игра,море позитива. Низкий поклон Ланочке за инициативу! 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Низкий поклон ... Леночке-Miloviza . Это она принесла игру на Форум Новый год на форуме. Игра-лотерея. Сезон 1 4 Jefry, Алцьона, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 30 грудня, 2017 А вот и мой ещё один подарочек от Снегурочки УкраИнка Так неожиданно и очень приятно, спасибо большое, Инна. Книжку ребёнок уже начал читать, календарик я заберу на работу, как раз мне такой и надо, а конфеты пока припрятала , т.к. сейчас Новогодних конфет немеряно, сынок их ел бы и ел, поэтому выдаю их выдавцем. Девочки и мальчики, спасибо за такой позитив, не ожидала прям, что так классно всё пройдёт . Хорошо хоть уговорили участвовать в этом волшебстве 6 УкраІнка, inucya, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 30 грудня, 2017 Хорошо хоть уговорили участвовать в этом волшебстве Надеемся, что в следующем году уговаривать не придётся. 5 Olima, Jefry, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 30 грудня, 2017 Оля, а тебе еще раз спасибо за "тележку" грибов! LissaKi, Анжелочка, штоллен твой не то что до Рождества - до Нового года не дожил. Вроде все взрослые люди в доме, а ведут себя, как детский сад. 6 Алцьона, inucya, lissaKi та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 січня, 2018 И я хочу поблагодарить за чудесное времяпровождение, массу положительных эмоций и красивые подарки! С Новым годом! С наступающим Рождеством!! Я опять выпала из колеи на время, хотелось же и дома чуть прибраться, приготовить чегонить... Ланочка, спасибо за показ мод!!! И фото намного краше, чем я фоткала!!! Сорочечка потрясная! Золотые ручки...лапки у нашей Сусли. Планируем надеть на крестины)) 4 inucya, natamylove, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 17 листопада, 2018 В этом году тут что-то тихо 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 листопада, 2018 Если будут желающие - сделаем! 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 листопада, 2018 Я тоже на днях вспоминала, что какая то печально тихо с новогодней игрой. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах