Перейти до вмісту
Toxa

Тижні Шефа на Муці. Мегаконкурс. Айдін Айдінов. Сирники. Хороший і Поганий Шеф

Recommended Posts

Привіт, форуме! ) Тут така справа: я нещодавно познайомився з одним шеф-кухарем з-за кордону і хочу трохи розповісти вам про нього, перш ніж він разом із форумом подарує вам подарунки за ваш кулінарний талант! 

Знайомтеся.

Айдін Айдінов — бренд-шеф ресторану Good Chef (Хороший Шеф) і лофт-закладу з бургерами й коктейлями Bad Chef (Поганий Шеф). 

12115989_463031387221798_6008967695677881706_n.jpg

Дитинство.

Народився й виріс наш новий знайомий за кордоном, любив свого довгого білого пса Умку і мріяв про щось хороше. Трохи згодом він почав працювати. Перша його професія — помічник кухаря, яка подарувала йому перший мозоль на пальці. Перечистивши тупим ножем чотири великі каструлі картоплі й мішок цибулі, юний Айдін ще більше захотів чогось хорошого в житті.

Навчання.

Потім були роки навчання й нічна підробітка. Одного разу на такій зміні він залишився сам на всю кухню нічного клубу, де працювали танцівниці. Можливо, ці співробітниці, а можливо, відповідальність за цілу кухню дали Айдіну зрозуміти, хто він насправді, чого може досягти і як це зробити. 

Дорога до хорошого.

Помітивши здібності учня, директор однієї з кулінарних шкіл запропонував «іноземцю» стати викладачем. І він ним став. Учитель японської кухні — Айдін Айдінов. 

Далі.

А що було далі, ми розповімо згодом, а поки Айдін сам розповість вам про себе.

Продовження зовсім скоро!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну что ж форумчане и форумчанки, конкурс все ближе, как и Новый год. Как думаете, в чем будет состоять секретное задание от хорошего Шефа?

Поділитися повідомленням

Приготовить японское блюдо, достойное внимания Шефа  :smilie_girl_118:

Поділитися повідомленням

Я думаю что не японское :). Может нужно будет приготовить что-то простое, но изысканное? Или блюдо локальной кухни? Интригует фраза «секретное задание» :). О! Ещё может нужно будет приготовить что-то очень новогоднее? Или блюдо для завтрака. Теряюсь в догадках :)) .

Поділитися повідомленням

сырники? :smilie_girl_218:

Поділитися повідомленням

Интригует фраза «секретное задание»

И я вот об этом же подумала  :girl-yes:

Тогда....секретные японские простые, но изысканные новогодние сырники для завтрака!  :girlleg:

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз