Toxa 1 748 Опубліковано: 2 грудня, 2018 Привіт, форуме! ) Тут така справа: я нещодавно познайомився з одним шеф-кухарем з-за кордону і хочу трохи розповісти вам про нього, перш ніж він разом із форумом подарує вам подарунки за ваш кулінарний талант! Знайомтеся. Айдін Айдінов — бренд-шеф ресторану Good Chef (Хороший Шеф) і лофт-закладу з бургерами й коктейлями Bad Chef (Поганий Шеф). Дитинство. Народився й виріс наш новий знайомий за кордоном, любив свого довгого білого пса Умку і мріяв про щось хороше. Трохи згодом він почав працювати. Перша його професія — помічник кухаря, яка подарувала йому перший мозоль на пальці. Перечистивши тупим ножем чотири великі каструлі картоплі й мішок цибулі, юний Айдін ще більше захотів чогось хорошого в житті. Навчання. Потім були роки навчання й нічна підробітка. Одного разу на такій зміні він залишився сам на всю кухню нічного клубу, де працювали танцівниці. Можливо, ці співробітниці, а можливо, відповідальність за цілу кухню дали Айдіну зрозуміти, хто він насправді, чого може досягти і як це зробити. Дорога до хорошого. Помітивши здібності учня, директор однієї з кулінарних шкіл запропонував «іноземцю» стати викладачем. І він ним став. Учитель японської кухні — Айдін Айдінов. Далі. А що було далі, ми розповімо згодом, а поки Айдін сам розповість вам про себе. Продовження зовсім скоро! 11 inucya, Qween, спокусницЯ та 8 інших учасників відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 748 Опубліковано: 6 грудня, 2018 Ну что ж форумчане и форумчанки, конкурс все ближе, как и Новый год. Как думаете, в чем будет состоять секретное задание от хорошего Шефа? 1 Алцьона відреагував(-ла) на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 901 Опубліковано: 6 грудня, 2018 Приготовить японское блюдо, достойное внимания Шефа 2 valuhka та Алцьона відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 221 Опубліковано: 6 грудня, 2018 Я думаю что не японское :). Может нужно будет приготовить что-то простое, но изысканное? Или блюдо локальной кухни? Интригует фраза «секретное задание» :). О! Ещё может нужно будет приготовить что-то очень новогоднее? Или блюдо для завтрака. Теряюсь в догадках :)) . 3 valuhka, Алцьона та lana19 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 566 Опубліковано: 6 грудня, 2018 сырники? 4 Алцьона, valuhka, Vilapo та 1 інший учасник відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 901 Опубліковано: 6 грудня, 2018 Интригует фраза «секретное задание» И я вот об этом же подумала Тогда....секретные японские простые, но изысканные новогодние сырники для завтрака! 1 1 Алцьона та SlavkO відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах