Qween 7 216 Опубліковано: 17 квітня, 2020 Кстати, очень стало непривычно что наши смайлики ушли далеко вниз. Может есть возможность их опять вверх вернуть? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 17 квітня, 2020 Пробуйте смайлы. На месте. 3 Qween, УкраІнка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 17 квітня, 2020 Ура! Заработало!!! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 4 вересня, 2020 Победил почту. Отпишитесь пожалуйста всем ли приходят уведомления, не попадают в спам? 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 5 березня, 2021 У мене сьогодні цілий день, коли заходила на форум (з планшета на андроїді і з ноута) відкривалася така сторінка: Я вже було дуже засмутилася, а ж поки випадково не натиснула на посилання на форум, яке виклала у себе в FB. Посилання відкрилося і ось я на форумі :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 5 березня, 2021 Менялись настройки. их применение требует обновления и времени у пользователей. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 14 березня, 2021 Уррра! Нарешті відкрилася головна сторінка, а то я все "огородами" ходила :) 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фотина 14 Опубліковано: 16 березня, 2022 Спасибо, получилось! Вчерашний можно удалить, наверное) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 16 березня, 2022 Хорошо - удалим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Дівчата, допоможіть мені убрати у темі: Що ми їмо сьогодні? рамку, що вискочила, я її видалити не можу і писати можу тільки як цитата. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Вийди з теми, знову зайди. Знизу побачиш напис - Вашу відповідь було відновлено з минулого сеансу А нище Очистити вікно рдактора от на неї і тисни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Оксана, дякую. Все вийшло 1 спокусницЯ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Цікаво, а в нас є кнопочка, щоб побачити усі свої теми ( рецепти) ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 20 грудня, 2023 9 годин тому, спокусницЯ сказав: Цікаво, а в нас є кнопочка, щоб побачити усі свої теми ( рецепти) ? Теж цікаво, бо іноді довго шукати своє треба. Дуже треба таку кнопку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 20 грудня, 2023 А я вже знайшла! Заходиш в свій профіль, справа зверху є Активність А тоді справа обираєш Теми чи повідомлення 2 Справжня господиня та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах