Natali06 18 058 Опубліковано: 5 березня, 2019 Иннусик, девочки, наконец то дошла показать вам все мои эксперименты Фото теста из муки "Зелений млин" Тесто , просто прекрасное! Даже при первом смешивании вода- мука, тесто имеет прекрасную структуру. Замес путем" воздушного замеса", гораздо короче и гораздо приятнее)) Фото до и после. ) Замес путем складывания через 30 минут в течении 2 часов. Видно, как меняется стуртура теста. Фото до и в конце складывания 3 fronya40, Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 5 березня, 2019 Наташенька, я смотрю оно не сильно растёт за эти три часа, а то я сейчас складываю , в комнате 22град., и оно мне кажется холодным и не увеличивается почти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 5 березня, 2019 1 минуту назад, inucya сказал: я смотрю оно не сильно растёт за эти три часа, а то я сейчас складываю Иннусик, все правильно, 30 минут между складыванием для теста на закваске очень мало. Оно не успевает подняться. Но таким образом мы развиваем в тесте глютеновые волокна.( Хотя по развитию глютена , мы с тобой " впереди планеты всей"! Даже и час мало. Основное брожение происходит уже в холодильнике. 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 березня, 2019 В 05.03.2019 в 10:14, inucya сказал: Да, Танечка, на функции- конвекция. ниче себе. а я ее так и не освоила. Пекла несколько раз пирог типа шарлотка и все. Я думала дрожжевое тесто там не получится....надо поэксперементировать. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Наташенька, что делать? Уже сотый раз пеку этот хлеб, а как сделать чтоб он не прилипал к ткани за ночь не знаю, сколько муки не втираю всё равно за ночь она увлажняется и сыреет- и липнет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 квітня, 2020 (змінено) Пока достану заготовку из формы теряю половину объёма. Сын меня просит- мама спеки тот "плоский" хлеб на закваске! Да этот хлеб у меня самый бысро съедаемый, но я хочу такие дырки как у тебя, Наташенька Змінено 22 квітня, 2020 користувачем inucya 3 Natali06, Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Иннусичка. я снова все пропустила.. 50 минут назад, inucya сказал: я хочу такие дырки как у тебя Иннусичка. дырки (поры) в хлебе зависят от многого. Даже то. что нарушается вся воздушность . когда ты переворачиваешь из корзины. Температура. Тартин большой любитель высокой температуры( ты это знаешь и без меня) Но я бы не сказала. что в твоем хлебушке уж совсем маленькие поры. Поры нормальные. Не наговаривай на свой хлебушек.))) В 21.04.2020 в 13:02, inucya сказал: сыреет- и липнет! Иннусичка. скажи мне. после формовки. верх заготовки натянут? Саму заготовку ты присыпаешь мукой? 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 квітня, 2020 (змінено) Неа, мукой присыпаю только миску, вернее полотенце , которое ложу в миску. Верх- это там где не шов? Я его формую как батон, тогда натянут,а потом весь шов собираю в кучу и ложу в груглую миску ( для батона у меня маленькая форма), но заготовку мукой не подпыляю, тока во время формовки. Натусь, а пеку я его щас в газовой печке- положила туда плитку, какую-то на решётку и нагреваю на ней протвинь - дно не так сгорает. Температуру правда проверяю на ощупь- приоткрываю дверцу, а от туда как от костра- значит ставлю! В следующий раз попробую её замерить термометром! Змінено 22 квітня, 2020 користувачем inucya 2 Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Да- да, верх это там где не шов)) Вот когда сформируешь присыпь его равномерно. ( я для равномерности использую ситечко для заварки, то что из двух половинок ) Ничего страшного, если будет больше. Перед выпечкой , когда перевернешь, аккуратно и очень нежно) пройди рукой по заготовке,так, вроде ты ее гладишь)Все лишнее уберется. 3 fronya40, lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Хорошо, Наташенька, я так и сделаю, а потом притащу отчёт! 2 fronya40 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 24 жовтня, 2021 Любимый хлебушек! Вчера поздно замесила, утром хоть грелся, всё равно не подошёл, а в духовке дырки немножко появились, пекла в газовой духовке. Наташенька, спасибо тебе за рецепт, половину булки съели сразу! 2 1 fronya40, Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 26 жовтня, 2021 В 24.10.2021 в 10:11, inucya сказал: Вот это дырочки! Теперь моя очередь пробовать. Я как то забросила его. Попробовала 1 раз,и то как то не совсем по рецепту. Увидела фото,чуть не упала от восхищения. 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 жовтня, 2021 Танюша, обязательно попробуй, он даже если не совсем получается, все равно очень вкусный! 2 fronya40 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 жовтня, 2021 Иннусичка, это тебе спасибо за твои такие чудесноаппетитные отчетики! Хлебушек - чудо! Спасибо что доверяешь! извини, что задержалась с ответом... что то я совсем выбилась из колеи...((( 3 fronya40, Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 11 грудня, 2021 Нарешті і я свій тартін принесла, а разом з ним і вкотре своє дякую Наті @Natali06 за рецепт. Неймовірне тісто, неймовірний хліб! Сьогодні вкотре спекла, різала ще теплим тому скибки тоненькі не вийшли. Але то навіть було добре, бо отримала в презент справжню тосканську оливкову олію, і ми поливавши нею хліб, так весь і з'їли, не розливши ні краплі крізь дірки :) 4 1 inucya, hasia, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 12 грудня, 2021 Яркий же красень! А дiрки-ммм вкуснятина! Обожнюю його! Наталочка, ты умничка! Даже класний хлiбушок вийшов!!! 4 hasia, lana19, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 12 грудня, 2021 Наталочко @Магда, ти неймовірна! Зараз я любуюсь твоіми хлібними роботами! Ти не просто молодець, ти в гармоніі з тим, що ти робиш! А твій « Тартін» , та ще з отою олією... це просто слюновідділенння на екран)))))))))))))) Душевне дякую тобі за такий звіт!!! 1 1 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 12 грудня, 2021 36 минут назад, Natali06 сказал: ти в гармоніі з тим, що ти робиш! Дякую, Ната, ти мене захвалиш Ти мене міцно присадила на випічку хліба, мені так до душі став хліб, що я просто насолоджуюся самим процесом, відпочиваю і душевно, і фізично 4 Natali06, fronya40, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 12 грудня, 2021 Моя ти хороша, я не захвалюю, а констатую факт! . Я не бачу в них недоліків. Ятільки бачу як ти виросла, настільки твій хліб став бездоганним. Ти- молодчина! 3 1 fronya40, hasia, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 17 грудня, 2021 я обзавелась этой волшебной закваской , поделилась одна добрая женщина с фейсбука, и уже два раза пекла хлеб. Еще нет так совершенен, чем Наташин, но стараюсь. Берегу закваску как зеницу ока. 2 Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 3 січня, 2022 Вчора мені в одній з fb груп адмін видалив пост з фотками цього тартіна, бо я чесно вказала де взяла рецепт і дала посилання на форум. Так якось неприємно стало... бо хліб же ж класний вийшов, весь в таких хрустких бульбашках, а смачний - просто не можна описати. @Natali06, хліб неймовірний! 2 1 fronya40, inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 3 січня, 2022 Наталочка, хліб просто неймовірний!!! Не можна очей відвести від такого красеня!!!Ти така молодчинка! А те що видалили, не засмучуйся, хай ім гірше буде))) Бо такукрасу не можна видаляти! Але... хазяін- барин... у кожного адміна своі» таракани» . ((( Наталочко, а підскажи , якоі фірми в тебе духовка? Бо розкриття твоіх хлібів надзвичайне! Я ще тоді дивилася на твоі паски, вони виходили ідеальними. А ось у моіх шапка виходить набікрень) Іяк би я коло них не танцювала, все одно підриває одну сторону( 1 2 fronya40, inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 3 січня, 2022 В 17.12.2021 в 17:37, fronya40 сказал: я обзавелась этой волшебной закваской , поделилась одна добрая женщина с фейсбука, и уже два раза пекла хлеб. Еще нет так совершенен, чем Наташин, но стараюсь. Берегу закваску как зеницу ока. Танюшко, тисяча вибачень , тільки побачила(( Добре, що з тобою поділилися заквасочкою)), але ж я тобі говорила: як що що, дзвони! )) Тепер по хлібчику. Танюшко, показую нам свій хліб. Ми завжди постараємось розібрати помилки. Але для цього ж треба його побачити. 3 Магда, inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 3 січня, 2022 7 минут назад, Natali06 сказал: Наталочка, хліб просто неймовірний!!! Не можна очей відвести від такого красеня!!!Ти така молодчинка! А те що видалили, не засмучуйся, хай ім гірше буде))) Бо такукрасу не можна видаляти! Але... хазяін- барин... у кожного адміна своі» таракани» . ((( Наталочко, а підскажи , якоі фірми в тебе духовка? Бо розкриття твоіх хлібів надзвичайне! Я ще тоді дивилася на твоі паски, вони виходили ідеальними. А ось у моіх шапка виходить набікрень) Іяк би я коло них не танцювала, все одно підриває одну сторону( Ната, дякую, я в захваті від цього хліба! Духовка в мене simens hm638grs1. Я її можу сміливо рекомендувати, бо вона у мене вже четвертий рік, а я ще не знайшла до чого в ній придратися) При чому, юзаю її і в хвіст, і в гриву. Коли вибирала нову духовку, дуже хотіла велику камеру, високу верхню межу температури і обов'язко мікрохвильовку (дуже хотілося зекономити місце на кухні). Хліб я тоді ще пекла в хлібопічці, навіть не задумувалася над його випічкою в духовці, але ж дуже хотіла ще функцію пари (була у мене свого часу мікрохвильовка panasonic з функцією пари - я була в захваті від запеченої на комбі режимі мікрохвильовка-духовка-пар риби), але на той момент були духовки були якщо з паром, то без мікрохвиль, і коштували вони вдвічі дорожче, то ж пару тут немає. Єдине, що я боюся давати в неї відкрито пар (дуже вже багато електроніки), хліб печу тільки під ковпаком, ним я тут вже хвалилася. А скільки в ній вбудованих програм, і вони справді прекрасно працюють, це комбайн, а не духовка). Головне, уважно вивчити до неї інструкцію, бо там є декілька дивних заборон, про які сам і не здогадаєшся- наприклад, не можна використовувати силіконові форми і взагалі силікон в будь-якому вигляді, бо може пошкодитися термодатчик. Про свою духовку я можу говорити дуже довго, якщо наважишся на таку - питай, що знатиму розкажу. 3 inucya, Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 4 січня, 2022 Дякую, моя дорогенька! Ти так захоплено про неі розказала, що аж дух запопило ! Хочу! Уже промоніторила, але мабуть не потягну... Але велике бажання відклала в потаємну частину душі))) моій уже мабуть років 10(( І тепер я іі уже бережу, з паром печу дуже рідко. Хіба що багети. Але вона того ефекту , що раніше вже не видає, заморилася.... 2 Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах