Эдельвейс 103 Опубліковано: 20 квітня, 2020 10 минут назад, Natali06 сказал: Когда я училась . у нас в группе были два парня с Хустского района. Так что " мой твоя не понимает" это я помню))))) Мы поначалу вообще ничего не могли понять... Так ты, Наташенька, уже одной ногой наша ! 2 1 Natali06, lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 20 квітня, 2020 Только что, Эдельвейс сказал: уже одной ногой Двумяяяя! удочерение плюс общение ! 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Девочки, вы не забыли что это тема про Олину запеканку? В помню, но не могу не написать как сегодня рано утром читала юмореску Романа Дронюка "Пригоди на Велиґдень", очень было смешно читать, так как очень люблю этого автора! Не Закарпатский диалект, конечно, а Львовский, но, девочки, это непередаваемо написано. Если хотите, тоже почитайте: https://wz.lviv.ua/article/410660-pryhody-na-velygden Если понравится, то можно найти и почитать другие юморески Р.Дронюка. Увлекает и затягивает! 2 УкраІнка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 22 квітня, 2020 В 21.04.2020 в 10:52, Qween сказал: Девочки, вы не забыли что это тема про Олину запеканку? В помню, но не могу не написать как сегодня рано утром читала юмореску Романа Дронюка "Пригоди на Велиґдень", очень было смешно читать, так как очень люблю этого автора! Не Закарпатский диалект, конечно, а Львовский, но, девочки, это непередаваемо написано. Если хотите, тоже почитайте: https://wz.lviv.ua/article/410660-pryhody-na-velygden Если понравится, то можно найти и почитать другие юморески Р.Дронюка. Увлекает и затягивает! Анюта,Дронюк з Івано-Франківської області м.Городенка псевдонім Вуйко Місь https://www.facebook.com/groups/780134832369723/ .Ми його обожнюємо.він земляк наш. 3 Qween, Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 22 квітня, 2020 2 часа назад, ГалинкаМалинка сказал: він земляк наш. Галюся, я б теж пишалася таким земляком! Про Вуйко Місь знаю, а що він з Івано-Франківщіни не знала. Дякую за інформацію! 2 lana19 та ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Олечка, штука эта действительно вкусная! Пока искала фотик, чтоб отчёт сделать, фоткать стало нечего! Так шо за фото вибачайте 2 УкраІнка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 396 Опубліковано: 5 квітня, 2023 Випадково натрапила на цю тему, з подивом побачила тут Ольку з Закарпаття. Ми з нею ще з іншого форуму знайомі. А оцей Рокот крумплі дуже, дуже смачна річ!!! Я їй ще там писала. Таке блюдо знаю дуже давно, часто готую на дачі в печі Чудо. Ситне, смачне, трохи незвичне. Олька, привіт, це Свєтта з Дніпра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах