Natali06 18 399 Опубліковано: 11 годин назад Дівчатка, принесла ще Рижика) Гарненький , правда? до рук ще не йде. Але погладить дається. 3 Магда, lissaKi та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 468 Опубліковано: 10 годин назад Яке гарнюнє! Так би й пообнімала б! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 399 Опубліковано: 10 годин назад А цю?) Це наша королева Глорія. Наша любов і безкінечне хвилювання( Вона алергік, вже без 5 зубів, були проблеми з кишківником, а тепер ще й невідомо що( чи то гранулематоз на губах чи то щось геть погане… до речі, я не просто так кажу, що вона королева). Цю дівчинку , коли спимо, треба міцно обіймати. Інакше вона не розуміє. А обіймати там є шо) І навіть,якщо відвернутися вона перейде і знову ляже в обіймашки) 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 468 Опубліковано: 9 годин назад Я ніколи не гладила сфінкса, якось у всіх моїх друзів та знайомих всі коти волохаті) А таки б пообнімала цю красуню. Багато чула, що "голопопіки" дуже лагідні і ручні обнімашки) Але у мене якось підсвідомо - волохатого кота хапаєш і тискаєш, жамкаєш, обнімаєш міцно-міцно. А от сфінкса я б обнімала обережно і ніжно, як дитину) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 399 Опубліковано: 9 годин назад Наталочко, та хоч голого, хоч волохатого обіймати однаково) Але цих цілувати більш приємно)) А цілувати ми іх любимо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах