musinka 1 975 Опубліковано: 26 листопада, 2022 (змінено) Сьогодні поховали Сергія — дводенне немовля, яке російська армія вбила у Вільнянську 23 листопада. Фото: Heidi Levine (The Washington Post) Сегодня похоронили Серёжу - 2-х дневного младенца, которого росейская армия убила в Вольнянске ночью 23 ноября. Утром они с мамой готовились к выписке....Не успели... У меня проблемы с загрузкой, видео не загружаются. Но на этот раз и фотография с похорон не загрузилось. Может и к лучшему, смотреть на это просто нет сил. Змінено 26 листопада, 2022 користувачем musinka 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 27 листопада, 2022 10 годин тому, musinka сказав: Сьогодні поховали Сергія — дводенне немовля, яке російська армія вбила у Вільнянську 23 листопада. Фото: Heidi Levine (The Washington Post) Сегодня похоронили Серёжу - 2-х дневного младенца, которого росейская армия убила в Вольнянске ночью 23 ноября. Утром они с мамой готовились к выписке....Не успели... У меня проблемы с загрузкой, видео не загружаются. Но на этот раз и фотография с похорон не загрузилось. Может и к лучшему, смотреть на это просто нет сил. Це одні з тих кадрів, що залишаться в пам"яті назавжди 4 lana19, Наташшшка, РАДУШКА та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 27 листопада, 2022 Херсон сейчас снова под обстрелами русни. IMG_0919.MP4 2 musinka та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 27 листопада, 2022 Мы со светом периодически. Очень периодически((((. Буду заглядывать по возможности. 2 lissaKi та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 28 листопада, 2022 Есть пока свет. Нажарила чебуреков, делаю рулет из тыквы. Если понравится, то покажу. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 30 листопада, 2022 (змінено) Мы тоже со светом очень периодически. В выходные порадовали - не отключали. Зато с понедельника почалось - 3 часа со светом , 4-6 час в отключении. На сайт попасть тяжело, то сайт не работает, то у меня отключка. Но ничего, и это переживем! Нас не подолати! Вот зашла проверить, вроде наладили мою проблему. Спасибо, Антону и Светлане ! video-1dab24df0b2542242e32b5925f227fe8-V.mp4 Змінено 30 листопада, 2022 користувачем musinka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 30 листопада, 2022 video-0f0cdff3afa5931eb86ea79ee62a4505-V.mp4 video-d6470b746eacf53df74bbaf384f847c3-V.mp4 video-d6470b746eacf53df74bbaf384f847c3-V.mp4 video-d6470b746eacf53df74bbaf384f847c3-V.mp4 video-d6470b746eacf53df74bbaf384f847c3-V.mp4 video-d6470b746eacf53df74bbaf384f847c3-V.mp4 2 Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 30 листопада, 2022 video-d6470b746eacf53df74bbaf384f847c3-V.mp4 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 161 Опубліковано: 30 листопада, 2022 Країна з генераторами сильніша, ніж країна з дегенератами. 1 1 lana19 та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 3 грудня, 2022 Понравился этот розыгрыш. Не все безнадежны в московии. VID_20221203_102853_720.mp4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 161 Опубліковано: 3 грудня, 2022 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 5 грудня, 2022 (змінено) Скопійовано, але раджу прочитати . Слова дівчини з Києва. ''Майже 2 доби в нашому ЖК в Києві не було світла, води, опалення, Інтернету і мобільного зв’язку. Оскільки немає газу, а тільки електро плити, то й готувати ми не могли. ЖК в нас дуже «молодий», мені здається 80% сімей з маленькими дітьми. І відповідно з маленькими тваринками. У дітей не було ані уроків, ані тренувань, ані гуртків. Я піднялась на 13 поверх вже стільки разів, шо дупа моя як горіх, але мабудь кокосовий. І знаєте шо? Ми адаптувалися. Дітки читають і роблять уроки з фонариками. Замість освітлення в залі - гірлянда на батарейках. Свічки, суха їжа, яка не псується, запаси води. Магазини і кав’ярні працювали на генераторах і кормили людей. Ніхто не закрився! Люди гуртувалися і їздили в бювет набирати воду. Ввечері діти бавилися на майданчику, грали в сніжки. А вночі, попри льодяний дощ, комунальники виправляли і ремонтували все, що накоїли ті с***ки. А на другий день блекауту люди так ломилися на роботу, шо зламали двері метро на Видубичах. Ніякої паніки, всі роблять що мусять робити і навіть більше. Як воно жити декілька днів в 18 сторіччі? Складно, звісно. кажуть що ті дебіли шо нас обстрілюють, вважають, що таким чином ми будемо згодні домовлятися. А в мене тільки одна думка була всі ці дні: господі, аби не почали домовлятися. Ми були цілковито відрізані від новин і не знали що коїться, але Боже, тільки не йдіть на поступки! Відсутність світла, води, опалення, все можна пережити. Аби тільки без вас, недоробки. Без вас всіх - гарних і поганих, тих, хто випускає ракети і віддає наказ їх застосовувати, хто «за мир і щоб не було війни», хто тихо сидить мовчки і поза політикою. Хто в москві або якомусь ще срані сидить в кафе в той час як мами в українських містах не можуть помити дітей і накормити. В той час як в реанімації зникає світло, ви падли плануєте новорічну відпустку. Вода, опалення, світло, їжа і їх відсутність - проблема, яку можна вирішити. Ви - прокляття, моральне збочення. В моєї бабушки були дуже влучні вирази, вона казала в деяких випадках «гиджуся» Так от я гиджуся навіть з вами по сусідству жити. Сама думка, що за декілька сот кілометрів є кордон з орками, мене гидить. Я гиджуся вимовляти слово «росія» і моя дитина гидиться і онуки будуть. Я гиджуся що колись в дитинстві, коли ви приїжджали до нас на Запоріжжя купатися в морі і жерти нормальну їжу як не в себе, я заходила з вами в одне море. Я гиджуся навіть заради приколу дивитися вашу тупу пропаганду. Я гиджуся навіть ржати з вас, бо ви убогі. Я ходжу по Києву - святому місту - і навіть гиджуся уявити, як ми були на крок від того, шоб ви своїми гидотними ногами торкалися брущатки на Подолі! Короче, сіль вам в очі, камінь на груди! І тьфу три рази в обличчя на захід сонця! Слава Україні! 🇺🇦 Київ тримається і буде триматися 🇺🇦 Слава ВСУ, людям України, і енергетикам, комунальникам, ДСНС, лікарям і поліцейським!'' І тут в мене сльози. Мені пощастило-я народилась в Україні! ''Почти 2 суток в нашем ЖК в Киеве не было света, воды, отопления, Интернета и мобильной связи. Поскольку нет газа, а только электроплиты, то и готовить мы не могли. ЖК у нас очень «молодой», мне кажется 80% семей с маленькими детьми. И в соответствии с маленькими зверьками. У детей не было ни уроков, ни тренировок, ни кружков. Я поднялась на 13 этаж уже столько раз, что задница моя как орех, но наверное кокосовый. И знаете что? Мы адаптировались. Детки читают и делают уроки с фонариками. Вместо освещения в зале – гирлянда на батарейках. Свечи, сухая непортящаяся пища запасы воды. Магазины и кафе работали на генераторах и кормили людей. Никто не закрылся! Люди сплачивались и ездили в бювет набирать воду. Вечером дети играли на площадке, играли в снежки. А ночью, несмотря на ледяной дождь, коммунальщики исправляли и ремонтировали все, что натворили эти с***ки. А на другой день блекаута люди так ломились на работу, что взломали двери метро на Выдубичах. Никакой паники, все делают что должны делать и даже больше. Как оно жить несколько дней в 18 веке? Сложно, конечно. говорят что те дебилы, которые нас обстреливают, считают, что таким образом мы будем согласны договариваться. А у меня только одна мысль была все эти дни: господи, чтобы не начали договариваться. Мы были полностью отрезаны от новостей и не знали что творится, но Боже, только не идите на уступки! Отсутствие света, воды, отопления все можно пережить. Лишь бы без вас, недоработки. Без вас всех – хороших и плохих, выпускающих ракеты и отдающих приказ их применять, кто «за мир и чтобы не было войны», кто тихо сидит молча и вне политики. Кто в москве или каком-нибудь еще ране сидит в кафе в то время как мамы в украинских городах не могут помыть детей и накормить. В то время как в реанимации исчезает свет, вы падали планируете новогодний отпуск. Вода, отопление, свет, еда и их отсутствие – проблема, которую можно решить. Вы – проклятие, моральное извращение. У моей бабушки были очень меткие выражения, она говорила в некоторых случаях «гижусь» Так вот я презираю даже с вами по соседству жить. Сама мысль, что в нескольких сотнях километров есть граница с орками, меня брезгует. Я презираю произносить слово «россия» и мой ребенок брезгует и внуки будут. Я стыжусь когда-то в детстве, когда вы приезжали к нам на Запорожье купаться в море и жрать нормальную еду как не у себя, я заходила с вами в одно море. Я презираю даже ради прикола смотреть вашу тупую пропаганду. Я презираю даже ржать над вами, потому что вы нищи. Я хожу по Киеву – святому городу – и даже презираю вообразить, как мы были на шаг от того, чтобы вы своими брезгливыми ногами касались брусчатки на Подоле! Короче, соль вам в глаза, камень на грудь! И тьфу три раза в лицо на закат! Слава Украине! 🇺🇦 Киев держится и будет держаться 🇺🇦 Слава ВСУ, людям Украины, и энергетикам, коммунальщикам, ГСЧС, врачам и полицейским!'' И тут у меня слезы. Мне повезло-я родилась в Украине! Змінено 5 грудня, 2022 користувачем musinka 1 2 Lika_N, Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 5 грудня, 2022 Неля, как вы там? Сегодня в Запоре было громко((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 5 грудня, 2022 (змінено) Света, все как всегда. Эти твари не дают нам расслабиться ну совсем. Да, сегодня, как и впрочем все предыдущие ночи, было "весело". Опять объект инфраструктуры. Свет только сейчас дали. Бесятся что наши их ебашат. Сейчас уже третья тревога только за утро...и кажется надо прятаться в погреб в этот раз. Змінено 5 грудня, 2022 користувачем musinka 3 Наташшшка, Справжня господиня та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 5 грудня, 2022 video-a81dac2327078117b3fcef93c1ef75df-V.mp4 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 6 грудня, 2022 Слава нашим ВСУ!!! С праздником!!! https://t.me/V_Zelenskiy_official/4307 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 6 грудня, 2022 Дали свет по графику, пойду булки поставлю. Довязываю третью пару носков, связала себе перчатки. Ниток мешок старых, джемпер могу распустить. А шо делать еще без электрики днем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 6 грудня, 2022 7 хвилин тому, настоящая хозяйка сказав: Ниток мешок старых, джемпер могу распустить Я вяжу носки и передаю с волонтерами нашим мальчикам на передовую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 6 грудня, 2022 Аня, хорошая идея. Подумаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 6 грудня, 2022 Хлопці просять гарячих чаїв, кажуть, що застуда косить. Дівчата, хто знає пропорції для суміші Мед+лимон+імбир? Я зробила, як кажуть "на око", але може є точні пропорції? 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 6 грудня, 2022 Одесса жива! С нами все в порядке. Вчера пропало все. С утра появилась вода в некоторых районах. И даже в некоторых домах появился свет! Живем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 8 грудня, 2022 Язык визуальных образов иногда говорит больше, чем любые слова или цифры. Фотографы Костяантын Либеров и Влада Либерова опубликовали фото «кладбища» снарядов, которыми Россия обстреляла Харьков в этом году. 3 1 2 Справжня господиня, musinka, РАДУШКА та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 10 грудня, 2022 В 06.12.2022 в 14:53, Наташшшка сказав: Хлопці просять гарячих чаїв, кажуть, що застуда косить. Дівчата, хто знає пропорції для суміші Мед+лимон+імбир? Я зробила, як кажуть "на око", але може є точні пропорції? Наталочко, знайшла ось таку пропорцію: мед-150 гр, лимон-1 шт, імбир-200 гр. Але мені здається, що точні пропорціі Тут не мають значення. Бо всі інградієнти корисні самі по собі. 2 Наташшшка та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 161 Опубліковано: 10 грудня, 2022 Дівчата, всім привіт. Тільки з утра сьогодні змогла зайти на сайт. Наталія, я зустрічала на ФБ, що зробили такої суміші, а вона забродила поки доїхала до хлопців, правда вони у пластикові бутилки це розливали (може від цього). Може по троху передавати? А може зараз похолодало і не буде бродити, а може залежить, що в ту суміш додавати? Ти відпишись, як ти зробила і як все доїхало. У нас дівчата також хочуть таке крутити, але посилки далеко передають, то поки не крутять, а окремо лимони і мед ставлять. 2 Наташшшка та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 10 грудня, 2022 У нас в 14-15 годах в городе была "кулинарная сотня" первая в Украине, готовили очень много для ребят и отправляли. Я там тоже немного участвовала. В основном делали сушеные смеси - борщ, суп гороховый, компоты, смаколыки, и др. Вот именно смаколыки это был набор сушеных лимонов, орехов, чего-то еще подобного. Т.е. все можно было хранить сколько угодно, ничего не портилось, не бродило, пакетик легкий, удобно было брать с собой на позицию для сытного перекуса. Отзывы про наши смаколыки были самые высокие, постоянно просили еще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах