N@T@ 3 842 Опубліковано: 2 серпня, 2023 Ингредиенты: Нарізані кільцями огірки - 1кг Нарізана ріпчаста цибуля (напівкілтцями) - 250г Сіль - 2 ч.л. Яблучний оцет 6% - 350мл Цукор - 300г Куркума - 0.5 ч.л. Французька гірчиця - 2 ст .л. Чорний перець горошок - пів ч л Метод На 1 кг порізаних кільцями огірків (на ці пікулі огірки можна і косі, і пузатенькі, на тертці Бьорнер - пісня) додаємо нарізаної ріпчастої цибулі (напівкілтцями - на тертці Бьорнер), додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 3 години. ⠀ Через 3 години злити сік, додати яблучний оцет, цукор, куркуму, французьку гірчицу, чорний перець. ⠀ Добре перемішуємо, ставимо на плиту, доводимо до кипіння, готуємо 3 хв. і розкладаємо по стерилізованим банкам. ⠀ Перевертаємо, кутаємо і залишаємо до повного охолодження. Три роки вже роблю! Зберігаються нормально, по смаку, як з бургера Макдональдс! ⠀ Джерело: juli_co.ok Украіна Київ Війна росії з Україною День 525 10 спокусницЯ, Олька, fronya40 та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 6 серпня, 2023 Наталочка, дякую, за рецепт! В цьому році огірків тьма, тому і хочеться якогось різноманіття. Після закривання залишилось десь 0,7 л маринаду. То я не правильно наповнювала банки? Намагалась побільше огірочків вкласти, а решту долити маринадом. Але, в залишки маринаду вкинула нарізанні огірки, на глазок, проварила пару хвилин і залишила до ранку. Вранці пробувала на смак ті що нормальні) і ось ці, додаткові. То останні мені навіть краще сподобались, немає такого різкого запаху оцту. ( Може і в перших він пропаде, коли вистигнуть, бо вранці, під ковдрою, ще досить теплі були. з 4 кг огірків вийшло 5 літрів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 серпня, 2023 Ох і популярні цього року такі огірочки. Мушу і я спробувати хоч порцію)) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 9 серпня, 2023 В мене цього року огірки на дачі беруть реванш за всі роки вирощування. Я навіть трохи вже втомилася від них. Але отакі я ще не пробувала, обов*язково зроблю баночку. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 9 серпня, 2023 Наталочко,я правильно зрозуміла : сік весь зливається,з рідини залишається тільки оцет? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 9 серпня, 2023 З телефону пишу вперше)) Олька , я внесла корективи в приготування. Я заварювала маринад: тобто огірки злила, 150 мл води+оцет+ цукор, куркума, зерна гірчиці - закипятила, потім в киплячий маринад додала огірки цибулею, кип' ятити 3 хв але на вогні довше, тому що огірки ж холодні , їм час потрібен. Додала в кінці мілко порізаний кріп , перемішала і по банкам. 2 Олька та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 9 серпня, 2023 Оксана, смак зараз трохи не такий, вони через місяць не такі оцтові. І оцет має бути 6% яблучний, натуральний. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 22 серпня, 2023 В 09.08.2023 в 18:44, N@T@ сказав: З телефону пишу вперше)) Олька , я внесла корективи в приготування. Я заварювала маринад: тобто огірки злила, 150 мл води+оцет+ цукор, куркума, зерна гірчиці - закипятила, потім в киплячий маринад додала огірки цибулею, кип' ятити 3 хв але на вогні довше, тому що огірки ж холодні , їм час потрібен. Додала в кінці мілко порізаний кріп , перемішала і по банкам. Наталочка, так як правильно робити - як написано в рецепті без води чи як ото в цьому останньому пості твоєму з водою? Зараз хочу зробити, заплуталась. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 22 серпня, 2023 справжня господиня, я робила з водою 2 Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 22 серпня, 2023 Зробила. Але що вийде ХЗ! Почала огірки заправляти - опа! - а французька гірчиця в мене на дачі! Була впевнена, що тут, бачила ж її в холодильнику. Але не в тому холодильнику. Прийшлося викручуватися, насипала залишки зерен гірчиці десь 1,5 ч.л., додала столову ложку гірчиці з хроном (яуа була в наявності в холодильнику), все розмішала... Короче, закрила. Взимку розкажу. 3 Наташшшка, Elenka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах