natamylove 4 376 Опубліковано: 15 жовтня, 2023 Этотому рецепту меня научил друг из Греции. Баклажаны 3-4 штуки испечь в духовке или микроволновке. Остудить,снять шкурку,добавить по вкусу соль,чеснок,майонез.Также я по вкусу добавила черный перец и чайную ложку уксуса. Пробить погружным блендером. Можно добавить петрушку. 7 1 Elenka, inucya, Наташшшка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 15 жовтня, 2023 Наташа, как я люблю такую намазку. Я в нее добавляю сливочный(творожный) сыр вместо майонеза. Это же Бабагануш? Пиши почаще свои рецепты. Я многие с ХП помню, у тебя все так вкусно. 4 крыся, Olima, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 16 жовтня, 2023 Я обожнюю таку намазку, сама так же роблю. Тільки не блендерю, а віделкою розтираю, мені так більше смакує. І ще на зиму для цього рецепта заморожую печені, очищені баклажани порційно, а потім розморожую, додаю майонез, часник сіль і насолоджуюся. Можу цю Бабагануш (слово то яке цікаве ) їсти тільки з одним хлібом. 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 16 жовтня, 2023 Olima, я тоже вилочкой разминаю. Спасибо за подсказку, заморожу немного баклажан печёных пока есть на рынке. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 16 жовтня, 2023 Elenka, даю пораду як я запікаю бакли. Печу при 180 градусах десь близько години, можна і менше, але мені подобається коли вони м'якенькі. Охолоджую, знімаю шкірку, складаю у дуршляк і даю стекти зайвій рідині. Потім порційно заморожую. Якщо не сильно їх запекти, то і рідини не має з них, але мені подобається коли подовше печуться. 2 Наташшшка та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 16 жовтня, 2023 Спасибо большое! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 3 березня На вихідних розморозила баклажани, та наробила намазки. Дуже смачно. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах