Справжня господиня 3 504 Опубліковано: 18 лютого, 2024 (змінено) Тісто Борошно 500 г Вода 200 мл Олія 3 ст.л. Сіль 1 ч.л. Дріжджі свіжі 30 г Цукор 1,5 ст.л. (в тісто можна додати 1 яйце, але я додаю його рідко) Начинка Фарш з цибулею і спеціями 550 г Майонез+зелень 50 г Морква по-корейські гостра 50-60 г Тісто можете зробити своє улюблене для несолодких пирогів/пиріжків. Розкидати тісто на 15 кульок по 52-53 г. Підкатати кульки і дати відпочити під плівкою 10 хвилин. Розкачувати кожну кульку діаметром прибл. 13-15 см. На середину кружечка положити фарш прибл. 35 г, зверху повну чайну ложку майонезу і зверху додати повну чайну ложку моркви. Края пиріжка підняти і защипити зручним способом. Я заліплюю трикутником, зверху оставляю дірочку для виходу пари. Пиріжкам дати розстойку 20-30 хвилин. Змащити зверху яйцем/жовток+молоко/молоко/жовток+вода, через 5 хвилин поставити в гарячу духовку 180-190 град. і випікати 25-30 хвилин. Після випічки побрискати на пиріжки водою, накрити тканиною до охолодження. Смачного! Рецепт з ворожого форуму, давно його пригледіла и дуже часто пекла. Пиріжки виходять смачнющі, соковиті, ситні. Моркву краще брати гостреньку. Майонезу не жаліти, він дає соковитість. Такої начинки ніколи ніде не бачила, це придумка якоїсь пекарні їхньої. Ну дуже вдале поєднання! Назву придумала не я, це моя замовниця так називає. Змінено 18 лютого, 2024 користувачем справжня господиня 10 Дяна, fronya40, цифра та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 119 Опубліковано: 18 лютого, 2024 Свєтік, та твоя замовниця права! Начинка і правду дивна, але ж і цікава))) до тебе далеко , то прийдеться самій пекти)) бо страше як хочеться спробувати яка вона на смак та твоя дивоначинка))) дякую за рецепт! 2 2 fronya40, inucya, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 504 Опубліковано: 18 лютого, 2024 Дівчата, тільки що побачила, що накрутила в рецепті тіста. Писала на роботі, відволікалася і чортішо понаписувала. Зараз все перевірила і виправила. 3 inucya, Olima та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 243 Опубліковано: 18 лютого, 2024 Дивлюся, що тісто, то по твоєму фірмовому рецепту "Універсальне тісто"? У мене цей рецепт записаний вже давним -давно і частенько його роблю також. Начинка зацікавила, треба пробувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 504 Опубліковано: 18 лютого, 2024 1 хвилину тому, Olima сказав: Дивлюся, що тісто, то по твоєму фірмовому рецепту "Універсальне тісто"? У мене цей рецепт записаний вже давним -давно і частенько його роблю також. Начинка зацікавила, треба пробувати. Так, це моє улюблене Універсальне тісто, дуже вдале. Оля, спробуй такі пиріжки, смачно. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 504 Опубліковано: 5 квітня, 2024 Ще теплі! Знов кращі з цих поїдуть до замовниці. 4 Natali06, Дяна, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 243 Опубліковано: Воскресенье в 17:39 Наче і не вдобно таким вихвалятися, але ж треба написати свої враження. Сьогодні, як всі знають, я пекла пампушки з часником, а вчора я ліпила пельмені і в мене залишився фарш, і що з ним робити не могла придумати, бо залишилося зовсім трохи, а сьогодні ліпила пампушки і у мене всі пазли склалися, як раз на два таких пиріжка. Із одного пиріжка синочка хотів зліпити серце, з'єднавши два кінця як в пельменях, але тісто розійшлося, ну головне в цей раз була не форма, а спробувати смак цих пиріжків. Трохи треба було підсолити фарш, бо тісто було пріснувато для пампушок, бо там заливка солоненька зверху. І, як писала Світлана, морква повинна бути гостра, ну у мене була не дуже гостра, але я і не планувала їх пекти. Верх нічим не змащувала, бо пожалкувала яйце на два пиріжка розбивати. Смак цікавий, соковиті вийшли, треба ще пекти, щоб розпробувати, бо три роти на два маленьких пиріжечка, то навіть толком не розпробувала. Точно ще планую їх приготувати, бо мені посмакували вони. 5 Магда, Natali06, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 504 Опубліковано: Понедельник в 07:21 Оце ти правильно зробила, Олю! Тепер буде в тебе нагода зробити тих пиріжків більше. Вони дійсно смачні! Я нещодавно знову їх готувала для своєї замовниці, дуже вони їх люблять. І роблю завжди 15 штук, їм 10 і нам з Вовою 5 залишається. Вже не фоткала, шо їх фоткати, однакові. А моркву ти могла трошки перцем притрусити, ну то таке. Головне, що смакували тобі. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах