Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 16 березня, 2024 Ингредиенты: Тісто: Борошно - 250г Дріжджі свіжі - 15г Сіль - 0,5 ч.л Цукор - 1,5 ст.л. Олія - 1,5 ст.л. (Можете робити на будь-якому своєму тісті, це не важливо) Риба скумбрія чи інша ціла з головою та хвостом Метод Відрізати голову та хвіст риби, відкласти. Філе риби припустити до готовності, порвати на шматочки, змішати з рубаним вареним яйцем і підмаринованою смаженою цибулею. Додати спеції. Тісто розкотати в пласт по довжині цільної риби +2-3см. Нарізати края тіста ялинкою з двох сторін, покласти на середину начинку, приставити голову та хвіст, заплести смужки тіста. Як це все зробити є мулівон роликів у ютубі! Після вистоювання пирога змастити поверхню яйцем і запекти в духовці при 180 град. приблизно 15-20 хвилин до рум'яності тіста. При подачі голову та хвіст витягнути та викинути, пиріг нарізати на порції. Пиріг зі скумбрією! На столі виглядає чудово! Всередині риба припущена+рубане яйце+смажена підмаринована цибуля+спеції. Після загального шоку голова і фост забираються легким рухом руки і вся споруда ріжеться на шматки. Дуже смачно! Рибу можна сюди вашу улюблену, начинку робіть як звикли в рибних пирогах. Голову та хвіст можна взяти хоч з оселедця, аби воно було, все одно їх викидати. Україна Дніпро Війна росії з Україною День 752 7 inucya, Natali06, Дяна та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 17 березня, 2024 Як побачила фото, перша думка "а як же потім їсти той пиріг з кістками" Виглядає суперово, що смачно, то навіть не має сумніву. 2 lana19 та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 17 березня, 2024 1 година тому, irysska сказав: Як побачила фото, перша думка "а як же потім їсти той пиріг з кістками" Виглядає суперово, що смачно, то навіть не має сумніву. В мене часто замовляли таку рибу особливо на пікніки та іноді на фуршети, де багато молоді. Дуже прикольно виглядає на столі. 3 lana19, Дяна та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 17 березня, 2024 Свєтік.так, дуже незвично, але і цікаво.. бо скумбрія має особливий запах. А як в пирозі? Бо пиріг на вигляд просто бомбнзний! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 18 березня, 2024 11 година тому, Natali06 сказав: Свєтік.так, дуже незвично, але і цікаво.. бо скумбрія має особливий запах. А як в пирозі? Бо пиріг на вигляд просто бомбнзний! Наталя, я скумбрію дуже полюбляю іменно за її яскравий смак. Ти можеш в пиріг засунути будь яку рибу, хоч мойву/хек/мінтай/лосось/дораду тощо. Тут прикол саме в голові та Фості, які вдають вигляд цілої рибини! Можна взагалі приставити голову і хвіст від свіжомороженого оселедця, все одно ти зразу їх викинеш. Просто готуй свій улюблений варіант рибного пирога, але в такому вигляді. Можна не робити ту плетінку з тіста, в закрити просто пластом тіста з головою та фостом. Я дала ІДЕЮ. 2 Natali06 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах