Перейти до вмісту
Фрекен Бок

Піріжкове тісто від Олександра Селезньова

Recommended Posts

Ингредиенты:

Молоко 200 мл

Яйця 2 шт

Дріжжи 10 гр сухих (або 30 гр пресованых)

Цукор 65 гр

Сіль 12 гр

Борошно 450-500 гр.

Масло вершкове розм'якшене 65 гр

IMG_8395.jpeg

Метод

У хлібопічку скласти дріжджі, борошно, тепле молоко, сіль, цукор, яйця. Добре вимісити тісто (у мене режим Пельмені). Наприкінці поступово ввести розм'якшене вершкове масло і знову добре вимісити. Дати підійти до збільшення в 2-2,5 рази. Далі обім'яти та сформувати пиріжки. Готовим пиріжкам також дати відстоятися близько години. Випікати при температурі 180 * 25-30 хвилин.
Дуже приємне тісто, універсальне, підійде і для солодких, і для несолодких пиріжків та пирогів. Спробуйте!

 

IMG_8399.jpeg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Добрый день подскажите чем смазываете пирожки?до выпечки?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
53 хвилини тому, Ирунин сказав:

Добрый день подскажите чем смазываете пирожки?до выпечки?

Змащую яйцем, після повного вистоювання, безпосередньо перед тим, як поставити в духовку

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×