Ирза 753 Опубліковано: 20 вересня, 2014 А у меня для капкейков не получается применить рецепт. Какие-то невесомые получаются, и формочка кукожится после остывания. Питочка, а фото капиков есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 334 Опубліковано: 20 вересня, 2014 Ирза:,фото есть, но не совсем удачное, с телефона. там впереди стоят парочка капов еще не украшенных - с ганашом сверху. Была, правда, неприятность - выпекала в бумажных формочках - дно было пустым, похоже, что горячий воздух "подтолкнул"тесто наверх, во вторую порцию добавила немного муки - все стало отлично))) Эти делала со сметанно-шоколадным кремом и вишней. А сегодня испекла с какао , клала прямо в тесто начинку - творог+яйцо+сахар+изюм и курага, вся начинка оказалась на дне))) Но вкусно было!!! Правда фото не успела сделать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирза 753 Опубліковано: 20 вересня, 2014 Ого, еще и куполок сверху получился! Может действительно муки надо больше класть, если кексики делать . Вика, капики очень красиво украшены. Это свадебный заказ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 334 Опубліковано: 21 вересня, 2014 Спасибо, Ира. Да, это свадебный)) 50шт)) я в тортах мастичных выставляла. По поводу шапочки - такая высокая- за счёт кондит.картошки. при выпечке тоже есть, но небольшая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 23 вересня, 2014 Мой любимый бисквит,как освоила его,совершенно забросила традиционный ,пеку теперь только его.А вот с какао ещё не пробовала. Ирочка,а Вы сколько какао добавляете на порцию,чтоб был приличношоколадный,но не горький? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 вересня, 2014 Я часто с какао делаю, но правда последнее время бросаю его на глаз, лень отмерять. Вчера вот заметила, что бросила 2 ст. ложки полные. Насчет капиков у меня неудача. не один раз пробовала, но увы, да, кукожатся в капсулах, и как вырежу серединку, то ничего из капика и не остается уже. Да, еще они неравномерно пропекаются почему-то, низ уже темнеет корочкой, пока все остальное пропечется. Вообщем, все мои пробы уходили на картошку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Сегодня я забрала мультиварку с ремонта и поставила выпекать для теста этот бисквит, вместо воды заварила кофе и добавила какао. Ох и вкусный же!!!!пополам разрезала и полила домашней жидкой сгущенкой. Получился оч вкусный торт 1 Ирза reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирза 753 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Улыбнитесь 8 fronya40, Natali06, спокусницЯ та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 3 січня, 2016 Ира, я хочу в этот бисквит орехи молотые грецкие добавить. Сколько их лучше взять на 5 яиц? Надо муку уменьшать? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирза 753 Опубліковано: 3 січня, 2016 Ирина, ты имеешь ввиду молотые в муку? Я так не делала, не подскажу. Добавляла рубленные не мелко орешки. 3 lana19, Фрезия та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 7 лютого, 2017 (змінено) Мій бісквіт Спасибі за рецепт! Змінено 7 лютого, 2017 користувачем Akvarel 6 Алцьона, Olima, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 лютого, 2017 @Akvarel,Який височенький та рівненький!! На скільки яєчок? Які розміри форми? Любуюсь рубінами :vkusno 1: - желешки? що за кремчик? 2 Фрезия та Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 7 лютого, 2017 @Алцёна,на 4яєчка, все по рецепту. Він не дуже високий, десь 6см. Форма діаметром десь мабуть 28см. Пекла для проби. У моєі старшенькоі донечки сьогодні 5 рочків. Але святкування переноситься на вихідні. Тортик получився дуже смачненький. На святкування буду пекти з 6 яєчок. Крем з нашого форуму від Оксани, сметанно-йогуртовий. Тільки замість фруктів я дала желе. 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 лютого, 2017 @Akvarel, з днем народження донечки! Нехай росте здоровенька!!! Гарне поєднання, я теж частенько цей бісквіт та крем поєднувала, от лишень желешку ще не пробувала. 1 Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 8 лютого, 2017 на 4яєчка, все по рецепту. Він не дуже високий, десь 6см. Форма діаметром десь мабуть 28см. Akvarel, вітаю з днем народження донечки, здоров'я і щасливої долі маленькій іменинниці. Гарний бісквіт в тебе вийшов, дуже апетитний. Але ось з розмірами мабуть ти щось наплутала, скоріш за все ти не заміряла точно, а так на око прикинула. Не може цей бісквіт з 4-х яєць у формі на 28 см мати у висоту 6 см, аж ні як. Скоріш за все форма у тебе значно меншого розмір. Щоб отримати таку висоту у такій формі необхідно не менше як 7 яєць, а то і всіх 8 ( якщо вони не дуже середні за розміром ). Галочко, пишу це не тобі в образу, а щоб просто не заплутати тих, хто ще не знайомий з цим чудовим бісквітом. І взагалі, розміри - це не так важливо, якщо тортик для домашніх, важливо - результат. А результат у тебе просто чудовий! 3 Сабрина, Akvarel та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Дівчатка дуже дякую за вітання. Все переміряла, форма 25см, яйця були великі і 6см це висота вже торта. :)))) 2 Sakura та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Бісквіт і справді чудовий і дуже смачний. Він буде моім фірмовим рецептом )))) 2 Алцьона та Sakura reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 10 вересня, 2017 Ирочка,а если мне надо один корж диаметром 20 и второй 16,замешивать на 6 яиц и делить на две формы? или по отдельности на 3 и на 2 яйца? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 10 вересня, 2017 Ирочка,а если мне надо один корж диаметром 20 и второй 16,замешивать на 6 яиц и делить на две формы? или по отдельности на 3 и на 2 яйца? Я делала и так и так) Удобней, конечно, замесить сразу все тесто и разлить по формочкам, но это если позволяет духовка все потом сразу впихнуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 10 вересня, 2017 спасибо Алла!ну,эти две форми я ещё могу впихнуть, 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 11 вересня, 2017 Вчера как раз пела этот бисквит.все таки он лучший. Мне достался кусковый шоколад. Я туда нарубала кусочки,смешала с бисквитом.испекла в мультиварке. А потом с этого же шоколада и молока сварила типа глазури.получилась не глазурь,а вкусная масса жидкая.залила бисквит. Получилась просто бомба!!!! 2 Ирза та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 вересня, 2017 @fronya40, Танюш, что ни день - новая вкусняшка на столе! Вот уж кулинар!! Попробую и себе такую шокозаливку сварить! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 11 вересня, 2017 @Алцёна,попробуй,легко ,красиво ,вкусно и как мне кажется не так каллорийно))))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 18 січня, 2019 Девочки, а кто делал этот бисквит на утиных яйцах? Можно или лучше не рисковать? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 18 січня, 2019 А чем они отличаются? Я на перепелиных делала 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах