Перейти до вмісту
Natali06

Наше хоббі

Recommended Posts

Дівчатка, вітаю!  Покажу вам трохи  моіх витворів на тему: як я провела зиму) 

може вони і не дуже вишукані, але не мені судити)  Мені дуже хотілося трішки підняти вам настрій)

Матеріал арт- бетон. Відео то вже витвір  нашоі феі Ланусі) 

IMG_8068.jpeg

IMG_8066.jpeg

IMG_8067.jpeg

IMG_8065.jpeg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталія, яка краса. Ця куряча сімейка прям вау!!! Сама милота:girlhand:.

Це садові прикраси чи де їх ставлять?

Поділитися повідомленням

Боже, яка милота! От зараз пожалкувала, що дачу продала, я б в тебе купила всіх трьох! Гарні!

Розказуй, що і як, цікаво.

Поділитися повідомленням

Класнючі, клас! А відео так взагалі немає слів! :biggrin: 

Поділитися повідомленням

дівчатка, мені дуже - дуже приємно, що вам моі курочки сподобались ! Дякую вам! Підняли трішки настрій? )

тепер по порядку:

Олю, так , це садові фігурки .Можна ставити де душа  бажає, Подвірʼя, доріжки, клумби , садок. Головне, щоб вони приносили задоволення і настрій. Щоб коли проходиш повз, завжди хотілося ім посміхнутися) 

Свєтулька, про дачу не жалкуй. Уже два дні ріжу троянди. Чайно- гібридні, спреі- всі під 0( Я такого ще не памʼятаю… Виткі, може ще викарабкаються… Плакать хочеться… Але як подумаю, що людям в сто разів зараз гірше, то змерзлі троянди, то вже і не така велика біда… 

Ти цікавишся як іх робити? Чи як я взагалі до цього дійшла?) Перші фігурки япочала робити ще до  війни. А потім почалася ця клята війна і я все закинула… А це щось прийшло натхнення і я зробила зовсім інших курочок. Є ще парочка маленьких. Завтра сфотографую, покажу. 
 Наталока Магда,  відео то не я) Всі похвалюшки Свєті. вона наш вічний двигун)

Наталочка- Наташшка), якщо чесно, я завжди соромлюсь своіх робіт. Бо з мене художник ще той), від слова «худо» ) Вони не такі вже вишукані, але  здається вийшли позитивними) Чого  зараз і хочеться. 

Поділитися повідомленням

20 годин тому, Natali06 сказав:

Наталочка- Наташшка), якщо чесно, я завжди соромлюсь своіх робіт. Бо з мене художник ще той), від слова «худо» ) Вони не такі вже вишукані, але  здається вийшли позитивними) Чого  зараз і хочеться. 

Нат, вони класні. Атмосферні. Не знаю, як пояснити. Є роботи ідеальні, але не чіпляють, а твої викликають посмішку, піднімають настрій:aqXZKSFfHyZMIyQUOaK-9eJ4KrQ4Jv-Wmau_df6ghf39bbR8a7LIlPxCS2qwUgNjzRzgVj7GHvPXET5hMoEQ5fF58yNcRoTU76GMjWkz58Y:

Я взагалі не творча людина. Але життя так склалось, що вже декілька десятиліть дотична до творчості) Так от, вперше за весь час подумалось, що твої курочки в саду - це просто супер. Бо бачила купу величезну різних садових фігурок - жодна не викликала бажання поставити в своєму саду.

Поділитися повідомленням

Наталь, ну якщо ти не творча, то тоді хто?) Твоі шеврони це витвір мистецтва! 💙💛 

А кури, то настрій, чи правильніше сказати натхнення. Приїжджали родичі, (а заготовки вже пару років стоять) питають, чому не закінчуєш? Не можу…ні , не лінь,  немає натхнення.. А цю зиму зробила абсолютно нові і розфарбувала . Для мене найбільша складність , це очі. Малюю самі останні. Бо хочеться, щоб вони були теплі. А так як я від слова « худо» ) то пока мені складно. 

Але  твоя посмішка ім у відповідь, для мене як бальзам! Дякую щиро! 
ще покажу малих. Це коли залишається  трохи бетону і шкода його викинуть, то виходить отака  малеча)

IMG_8096.jpeg

IMG_8092.jpeg

IMG_8093.jpeg

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз