Natali06 18 428 Опубліковано: Воскресенье в 10:30 Дівчатка, вітаю! Покажу вам трохи моіх витворів на тему: як я провела зиму) може вони і не дуже вишукані, але не мені судити) Мені дуже хотілося трішки підняти вам настрій) Матеріал арт- бетон. Відео то вже витвір нашоі феі Ланусі) -4634634308073519514.mp4 6 Коник, Наташшшка, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 421 Опубліковано: Воскресенье в 12:49 Наталія, яка краса. Ця куряча сімейка прям вау!!! Сама милота. Це садові прикраси чи де їх ставлять? 4 Lika_N, Natali06, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 951 Опубліковано: Воскресенье в 13:00 Боже, яка милота! От зараз пожалкувала, що дачу продала, я б в тебе купила всіх трьох! Гарні! Розказуй, що і як, цікаво. 2 lana19 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 081 Опубліковано: Воскресенье в 15:59 Наталка, такі класнючі! Дякую, що показала! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 474 Опубліковано: Воскресенье в 16:10 Класнючі, клас! А відео так взагалі немає слів! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 428 Опубліковано: Воскресенье в 17:47 дівчатка, мені дуже - дуже приємно, що вам моі курочки сподобались ! Дякую вам! Підняли трішки настрій? ) тепер по порядку: Олю, так , це садові фігурки .Можна ставити де душа бажає, Подвірʼя, доріжки, клумби , садок. Головне, щоб вони приносили задоволення і настрій. Щоб коли проходиш повз, завжди хотілося ім посміхнутися) Свєтулька, про дачу не жалкуй. Уже два дні ріжу троянди. Чайно- гібридні, спреі- всі під 0( Я такого ще не памʼятаю… Виткі, може ще викарабкаються… Плакать хочеться… Але як подумаю, що людям в сто разів зараз гірше, то змерзлі троянди, то вже і не така велика біда… Ти цікавишся як іх робити? Чи як я взагалі до цього дійшла?) Перші фігурки япочала робити ще до війни. А потім почалася ця клята війна і я все закинула… А це щось прийшло натхнення і я зробила зовсім інших курочок. Є ще парочка маленьких. Завтра сфотографую, покажу. Наталока Магда, відео то не я) Всі похвалюшки Свєті. вона наш вічний двигун) Наталочка- Наташшка), якщо чесно, я завжди соромлюсь своіх робіт. Бо з мене художник ще той), від слова «худо» ) Вони не такі вже вишукані, але здається вийшли позитивними) Чого зараз і хочеться. 4 lana19, Магда, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 081 Опубліковано: учора в 13:30 20 годин тому, Natali06 сказав: Наталочка- Наташшка), якщо чесно, я завжди соромлюсь своіх робіт. Бо з мене художник ще той), від слова «худо» ) Вони не такі вже вишукані, але здається вийшли позитивними) Чого зараз і хочеться. Нат, вони класні. Атмосферні. Не знаю, як пояснити. Є роботи ідеальні, але не чіпляють, а твої викликають посмішку, піднімають настрій Я взагалі не творча людина. Але життя так склалось, що вже декілька десятиліть дотична до творчості) Так от, вперше за весь час подумалось, що твої курочки в саду - це просто супер. Бо бачила купу величезну різних садових фігурок - жодна не викликала бажання поставити в своєму саду. 2 Olima та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 428 Опубліковано: учора в 14:57 Наталь, ну якщо ти не творча, то тоді хто?) Твоі шеврони це витвір мистецтва! 💙💛 А кури, то настрій, чи правильніше сказати натхнення. Приїжджали родичі, (а заготовки вже пару років стоять) питають, чому не закінчуєш? Не можу…ні , не лінь, немає натхнення.. А цю зиму зробила абсолютно нові і розфарбувала . Для мене найбільша складність , це очі. Малюю самі останні. Бо хочеться, щоб вони були теплі. А так як я від слова « худо» ) то пока мені складно. Але твоя посмішка ім у відповідь, для мене як бальзам! Дякую щиро! ще покажу малих. Це коли залишається трохи бетону і шкода його викинуть, то виходить отака малеча) 4 Наташшшка, Магда, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах