Natali06 18 457 Опубліковано: 27 лютого, 2021 Здесь нельзя сказать хуже или лучше, просто как кому удобнее. Это наверное похоже на посуду, один любит кастрюли нержавейки, а другой только эмаль)) Хлеб в нем точно не испечешь))) И это минус для аэрогриля и плюс в пользу духовки. хотя Таня Фроня по моему и хлеб в нем пекла. Да , еще по приготовлению. Вот нагрянули гости, неожиданно: я быстро части курицы в скороварку( это тоже мой любимый гаджет) на 7-8 минут. А потом быстренько в аэрогриль, придала корочку. И вуаля! Можно угощать. Пиццу с тех пор как появился аэрогриль, я тоже только в нем пеку. Может быть чуть лишнее сверху прихватывается, а в общем мне очень нравится. 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 995 Опубліковано: 1 березня, 2021 Наташа!!! Супер!!!!и я хочу(.вдруг увидишь, а тебе не надо- звони мне. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 995 Опубліковано: 1 березня, 2021 В 27.02.2021 в 19:46, Natali06 сказал: Хлеб в нем точно не испечешь))) И это минус для аэрогриля и плюс в пользу духовки. хотя Таня Фроня по моему и хлеб в нем пекла. Не,хлеб пекла. Вот и Грипа тоже печет. А еще страшенно нравится. Тесто дрожжевое, руками делаю блин, туда начинку- шо есть,даже котлету совала,творогс щеленью,сыр .....Начинку,скатываю клубком,опять приплюскиваю.смазала маслом раст.без запаха, или оливковым .и выпекать. Быстро,красиво,вкуснр. 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 457 Опубліковано: 2 березня, 2021 10 часов назад, fronya40 сказал: Наташа!!! Супер!!!!и я хочу(.вдруг увидишь, а тебе не надо- звони мне. Танюшик, знала что ты меня поймешь! Рада, что оценила мою покупочку)) Если что то цікаве попадется. Я тебе телеграфирую)) . 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 995 Опубліковано: 3 березня, 2021 Сегодня как раз испекла 8 пирожков в аэрогриле с капустой. Просто супер и фантастика. И очень быстро. Тесто было постное, капуста квашенная. температура 250 гр. 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 982 Опубліковано: Четверг в 07:03 Подниму тему. Из-за моей жёсткой диеты задумалась о покупке аэрогриля. Сейчас их активно рекламируют, моделей и фирм не сосчитать, как и денег за некоторые из них. Можно и без него обойтись, канешно, но для запекания одной рыбки мне гонять духовку на 75 литров как-то накладно. А есть все время вареное- пареное уже не лезет. У меня дом на электрике, т.ч. все электроприборы востребованы. Уже несколько дней лопачу инфу и ролики смотрю, но хочется от своих колижанок услышать за и против. Деньги на него есть. Ранее был гриль-крышка от Редмонд, пользовалась на мультиварку, нравилось. Но закончился гарантийный срок год и он потом сломался просто посередине готовки. Стоит в шкаПчике немым укором, выбросить жалко. Поделитесь, пожалуйста, своим опытом. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 752 Опубліковано: Четверг в 08:31 Света! Бери з верхнім та нижнім нагріванням. Раніше були лише з верхнім. Сходи на ОЛХ. Багато разів користувалися і продають. І олія йому теж потрібна. Зовсім без олії - це міф. У мене є з верхнім нагріванням. Користуюсь. Але це зовсім ні зручно. Потрібно перевертати. і в духовці режим гриль конвекціїя - що те саме- виходить швидше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 982 Опубліковано: Четверг в 09:49 Лана, в мене в духовці немає конвекції. І ганяти духовку мені дорого, вона чимала, бо в мене встройка. Її спочатку треба розігрівати хвилин 15, поки весь об'єм набере температуру, а потім ту рибку 20-25 хвилин запікати. З двома тенами бачила, але вони всі на великий об'єм і самі немаленькі по розмірах. Я хочу на десь +/- 4 літра, нам достатньо вдвох. І габарити мені теж важливі, бо можу поставити тільки зверху мікрохвильовки і не тяжкий. Про олію в курсі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 982 Опубліковано: Четверг в 09:51 На олх подивлюся, вже ходила туди. Але щось невідоме не хочеться, а на добру марку краще добавлю трохи і візьму в магазі, то і гарантія, і інші плюшки. Дивлюся на сяомі. Біленька, невелика. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 752 Опубліковано: Четверг в 15:59 Света! Я тебе від покупки не відмовляю! Мені девайс подобається. Я як активний користувач тепер уже розумію, що я хочу. Чекаю коли мій накриється і братиму з 2 нагріваннями У меня такая. Чаша 3.2. На решетку помещается 1 среднее куриное филе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 982 Опубліковано: Четверг в 16:07 А який в тебе зараз? Як часто користуєшся? Як покриття, не полізло? Які підводні каміння бувають? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 752 Опубліковано: Четверг в 16:08 2 години тому, Справжня господиня сказав: А який в тебе зараз? Дивись пост вище 2 години тому, Справжня господиня сказав: Як часто користуєшся? Користуюсь давно. Купила... може, 16 рік. Брала в товарах із Європи абсолютно новий і коштував він смішних грошей. У ньому в чашу вставляється металева поличка. На ній треба готувати. Із чашею все норм. Найчастіше користуюся ним влітку. Запекти 1 синенький та пару перців на ікру. Курогрудь маринована в кефірі з цибулею виходить як шашлик Свинина. ну таке. Картопля не смачна. Але це у моїй моделі. У Тефалі пишуть що норм. Підводне каміння - з перевертанням. Ну і треба розуміти – що піца – сир може полетіти. Я перешлю тобі книгу рецептів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 096 Опубліковано: учора в 12:45 Я взяла собі маленьку духовку. На 10 літрів, якщо не помиляюсь. Поки що дуже задоволена. Гріється за секунди, має декілька режимів, тени верх і низ. Трохи дороговато, зараз, мабуть, вже не потягла б фінансово, але не шкодую зовсім, що купила. 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 982 Опубліковано: 20 годин назад Наташшшка, а покажи її, цікаво мені. Чи хоч напиши марку і модель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 096 Опубліковано: 9 годин назад 12 години тому, Справжня господиня сказав: хоч напиши марку і модель. Настільна електрична духовка Ninja Foodi SP101EU Така. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах