Перейти до вмісту
fronya40

Давайте хвастаться своими аэрогрилями

Recommended Posts

Здесь нельзя сказать хуже или лучше, просто как кому удобнее.  Это наверное  похоже на посуду, один любит кастрюли нержавейки, а другой только эмаль))

Хлеб в нем точно не испечешь)))  И это минус для аэрогриля  и плюс в пользу духовки. хотя Таня Фроня по моему и хлеб в нем пекла. 

Да , еще по приготовлению. Вот нагрянули гости, неожиданно: я быстро части курицы в скороварку( это тоже мой любимый гаджет) на 7-8 минут. А потом быстренько в аэрогриль, придала корочку. И вуаля! Можно угощать. 

Пиццу  с тех пор как появился аэрогриль, я тоже только в нем пеку. Может быть чуть лишнее сверху прихватывается, а в общем мне очень нравится.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наташа!!! Супер!!!!и я хочу(.вдруг увидишь, а тебе не надо- звони мне.

Поділитися повідомленням

В 27.02.2021 в 19:46, Natali06 сказал:

Хлеб в нем точно не испечешь)))  И это минус для аэрогриля  и плюс в пользу духовки. хотя Таня Фроня по моему и хлеб в нем пекла. 

Не,хлеб пекла. Вот и Грипа тоже печет.

А еще страшенно нравится. Тесто дрожжевое, руками делаю блин, туда начинку- шо есть,даже котлету совала,творогс щеленью,сыр .....Начинку,скатываю клубком,опять приплюскиваю.смазала маслом раст.без запаха, или оливковым .и выпекать. Быстро,красиво,вкуснр.

Поділитися повідомленням

10 часов назад, fronya40 сказал:

Наташа!!! Супер!!!!и я хочу(.вдруг увидишь, а тебе не надо- звони мне.

Танюшик, знала что ты меня поймешь! :0325:  Рада, что оценила мою покупочку)) Если что то  цікаве  попадется. Я тебе телеграфирую))

Поділитися повідомленням

Сегодня как раз испекла 8 пирожков в аэрогриле с капустой. Просто супер и фантастика. И очень быстро. Тесто было постное, капуста квашенная. температура 250 гр.

Поділитися повідомленням

Подниму тему.

Из-за моей жёсткой диеты задумалась о покупке аэрогриля. Сейчас их активно рекламируют, моделей и фирм не сосчитать, как и денег за некоторые из них. 

Можно и без него обойтись, канешно, но для запекания одной рыбки мне гонять духовку на 75 литров как-то накладно. А есть все время вареное- пареное уже не лезет. У меня дом на электрике, т.ч. все электроприборы востребованы. Уже несколько дней лопачу инфу и ролики смотрю, но хочется от своих колижанок услышать за и против. Деньги на него есть. 

Ранее был гриль-крышка от Редмонд, пользовалась на мультиварку, нравилось. Но закончился гарантийный срок год и он потом сломался просто посередине готовки. Стоит в шкаПчике немым укором, выбросить жалко.

Поделитесь, пожалуйста, своим опытом.

Поділитися повідомленням

Света! Бери з верхнім та нижнім нагріванням. Раніше були лише з верхнім. Сходи на ОЛХ. Багато разів користувалися і продають. І олія йому теж потрібна. Зовсім без олії - це міф. У мене є з верхнім нагріванням. Користуюсь. Але це зовсім ні зручно. Потрібно перевертати. і в духовці режим гриль конвекціїя - що те саме- виходить швидше

Поділитися повідомленням

Лана, в мене в духовці немає конвекції. І ганяти духовку мені дорого, вона чимала, бо в мене встройка. Її спочатку треба розігрівати хвилин 15, поки весь об'єм набере температуру, а потім ту рибку 20-25 хвилин запікати.

З двома тенами  бачила, але вони всі на великий об'єм і самі немаленькі по розмірах. Я хочу на десь +/- 4 літра, нам достатньо вдвох. І габарити мені теж важливі, бо можу поставити тільки зверху мікрохвильовки і не тяжкий.

Про олію в курсі.

Поділитися повідомленням

На олх подивлюся, вже ходила туди. Але щось невідоме не хочеться, а на добру марку краще добавлю трохи і візьму в магазі, то і гарантія, і інші плюшки.

Дивлюся на сяомі. Біленька, невелика.

Поділитися повідомленням

Света! Я тебе від покупки не відмовляю! Мені девайс подобається. Я як активний користувач тепер уже розумію, що я хочу. Чекаю коли мій накриється і братиму з 2 нагріваннями

У меня такая. Чаша 3.2. На решетку помещается 1 среднее куриное филе

abc7d0cd33b94ab8b9b5e416b873db4c.jpg

Поділитися повідомленням

А який в тебе зараз? Як часто користуєшся? Як покриття, не полізло?  Які підводні каміння бувають? 

Поділитися повідомленням

2 години тому, Справжня господиня сказав:

А який в тебе зараз?

Дивись пост вище

2 години тому, Справжня господиня сказав:

Як часто користуєшся?

Користуюсь давно. Купила... може, 16 рік. Брала в товарах із Європи абсолютно новий і коштував він смішних грошей. У ньому в чашу вставляється металева поличка. На ній треба готувати. Із чашею все норм. Найчастіше користуюся ним влітку. Запекти 1 синенький та пару перців на ікру. Курогрудь маринована в кефірі з цибулею виходить як шашлик Свинина. ну таке. Картопля не смачна. Але це у моїй моделі. У Тефалі пишуть що норм. Підводне каміння - з перевертанням. Ну і треба розуміти – що піца – сир може полетіти. Я перешлю тобі книгу рецептів

Поділитися повідомленням

Я взяла собі маленьку духовку. На 10 літрів, якщо не помиляюсь. Поки що дуже задоволена. Гріється за секунди, має декілька режимів, тени верх і низ. Трохи дороговато, зараз, мабуть, вже не потягла б фінансово, але не шкодую зовсім, що купила. 

Поділитися повідомленням

Наташшшка, а покажи її, цікаво мені. Чи хоч напиши марку і модель.

Поділитися повідомленням

12 години тому, Справжня господиня сказав:

хоч напиши марку і модель.

Настільна електрична духовка Ninja Foodi SP101EU

Така. 

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз