Elenka 4 097 Опубліковано: 10 вересня, 2014 Олька:, NIZA, Ольга, рада видеть здесь! Помню тебя по ХП! Добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 342 Опубліковано: 12 вересня, 2014 Добрый день! Принимайте в свою теплую компанию ))) Хотя многих знаю еще по ТОМУ сайту, но там как-то мало писала. Знаю какое количество талантливых, позитивных, честных людей здесь собралось. Спасибо вам огромное, что поднимаете такую махину - Муку))) Буду рада внести свою лепту)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 12 вересня, 2014 Pitochka:, очень рады! У нас не только тёплая компания, но дружный коллектив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 12 вересня, 2014 Pitochka:, Виктория, добро пожаловать в наш Теремок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 604 Опубліковано: 12 вересня, 2014 Pitochka:, Добро пожаловать домой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 117 Опубліковано: 12 вересня, 2014 ВиточкаPitochka:, , добро пожаловать и ооочень приятно познакомиться! Буду рада внести свою лепту)) Этому все ,завсегда, рады! Спасибо за такие теплые слова в наш адрес! И теперь уже и в твой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 12 вересня, 2014 Pitochka-Вика, добро пожаловать Приятно познакомиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 117 Опубліковано: 12 вересня, 2014 Виточка, прости! Не доглядела Ты с Кировограда! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 342 Опубліковано: 12 вересня, 2014 Natali06:, Земляки!!! :x25 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 15 вересня, 2014 Pitochka:, добро пожаловать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 15 вересня, 2014 Pitochka:, приятно познакомиться! Добро пожаловать!!! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Людок 2 174 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 здравствуйте!Вчера нашла Ваш форум!!!Меня зовут Людмила Была клиенткой Лили(Люлёк) на ХП :10: Очень приятно встретить единомышленников в наше нелегкое время! 6 Natali06, Izvarina, lissaKi та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Людмила, добро пожаловать очень рада новому знакомству, располагайся, осматривайся 1 Людок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Людок,привет! Рады тебе,как сестре....держись,дорогая,как жаль,что тебе это все пришлось пережить не по телевизору,а по настоящему.... 1 Людок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Людмила, приятно познакомиться! У нас здесь тепло и уютно.Добро пожаловать! 2 fronya40 та Людок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Люда,добро пожаловать! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
крыся 60 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Девочки привет, я lenok2_zp c ХП, чего раньше не позвали? Спасибо Еленке, рада всех "видеть" 6 Vilapo, Elenka, Twist та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 604 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Ленок-Крыся и Людок! Добро пожаловать девочки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Крыся, привет Не помню, пересекались мы там или нет Добро пожаловать, приятно познакомиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
крыся 60 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 А я все думаю - куда люди нормальные с ХП исчезают, а они все тут 9 lissaKi, Svetlanaur, Twist та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 Людок, Крыся! Привет девочки и добро пожаловать! 1 Людок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 25 жовтня, 2014 крыся сказал(а) 25 Окт 2014 - 21:58: Девочки привет, я lenok2_zp c ХП, чего раньше не позвали? Спасибо Еленке, рада всех "видеть" Ленок, крыся, добро пожаловать, дорогая! Осматривайся, располагайся! Ну теперь все Запорожское землячество в сборе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 26 жовтня, 2014 Крыся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 26 жовтня, 2014 Крыся - Лена привет! Добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 27 жовтня, 2014 Леночка, добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах