lana19 20 597 Опубліковано: 5 липня, 2014 silva2-Лена!:, Привет! :x25 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юля 604 Опубліковано: 5 липня, 2014 Irina1607:, тащи все рецепты мы любим все вкусненькое :vkusno 1: silva2:, даешь нам украинскую колбасу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 5 липня, 2014 Irina1607:, silva2:, очень рада Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 5 липня, 2014 silva2:, Леночка ,ты наверное не забыла с собой свою вкуснючую колбасу притарабанить ?Тем более ты уже и ветчинницу получила. Мы очень рады , что ты к нам пожаловала.Милости просим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сима 0 Опубліковано: 6 липня, 2014 Девочки, я тоже с вами! Там я была sima12, а здесь просто Сима. Как хорошо быть там, где тебя понимают и хотят общаться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 6 липня, 2014 А нам-то как приятно общаться с адекватными людьми! Добро пожаловать!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 6 липня, 2014 Сима:, silva2:, милости просим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 6 липня, 2014 Сима:, Оксана, добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 6 липня, 2014 Оксаночка Сима:, милости просим! :xlb: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 6 липня, 2014 Сима:, привет!!!!!тебе все рады!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 6 липня, 2014 Сима:, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сима 0 Опубліковано: 6 липня, 2014 Всем, всем, всем - огромное спасибо! Мне аж легче стало. Отдельное спасибо fronya40 за приглашение на этот форум! Я последние 3 месяца вообще не хотела общаться, а здесь все свои и самое главное тебя понимают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 6 липня, 2014 последние 3 месяца вообще не хотела общаться Оксаночка, это мы как раз понимаем... Ох и долго всем болело... Сколько выплеснули всего, сколько разговаривали, друг друга утешали... Но всё таки отошли и души и сердца, от всего негатива, от всей той злобы , которую на нас выплеснули незаслуженно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 6 липня, 2014 Сима-Оксаночка, рада приветствовать тебя в нашем общем доме Приятно познакомиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 6 липня, 2014 Сима:, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 6 липня, 2014 Сима:, добро пожаловать и рада знакомству Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 7 липня, 2014 Сима:, Оксаночка, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 липня, 2014 Сима опять пропала,ушла на борьбу ..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alica 0 Опубліковано: 14 липня, 2014 Добрый вечер ! Можно к Вам в компанию ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 14 липня, 2014 Alica:, Привет ! Не можно - а НУЖНО ! Ирина! Будем дружить ! Рада , что ты с нами ! :x25 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 14 липня, 2014 Alica:, Разобралась с навигацией форума ? Все ли понятно ? Если нужна помощь-- смело обращайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alica 0 Опубліковано: 14 липня, 2014 на ХП я была alica10153 , и с Вами , Света , помню мы даже общались по Бош Мум 5 Как там все изменились :nonono: Спасибо fronya40 Тане за приглашение на этот форум ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alica 0 Опубліковано: 14 липня, 2014 Да , разобралась . Все очень даже понятно :10: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 14 липня, 2014 Я вспомнила ! Кубики! Предлагаю--перейти на ТЫ ! :x25 (1): (хотя ,я уже и так перешла :girl_blush: ) И надо срочно открыть тему про наш комбайн ! Я по-прежнему его нежно люблю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 14 липня, 2014 Alica:, добро пожаловать! Будем знакомы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах