IRR 5 346 Опубліковано: 18 липня, 2019 6 часов назад, fronya40 сказал: Ирр, ты ж беременная шла не в 40 лет? в 20. Но уже было пару месяцев, чтоб наверняка) Поэтому да, кг 3 наела наверное. О хоспади, откуда и пошло, я беременная никаких рыгачек и токсикозов ела як нэ в сэбэ. Набрала 20 кг и до сих пор скидываю. Уже 30 лет и 3 годаасс пушкин) Мне это вот ешь за двоих вас же теперь двое(с) всю жизнь испортилиОрганизм так стабилизировался привык, нихрена не хочет отдавать((Битва за каждые 100 грамм 3 Natali06, УкраІнка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 18 липня, 2019 8 часов назад, fronya40 сказал: так что художника может каждый обидеть, но это же не объективно))) та я ж не в обиду, просто пытаюсь разобраться. как так может быть- ешь мало на протяжении долгого времени и вес стоит. Сразу первая мысль возможно сладкое. Потому что одно печенько конфетко это пару км за автобусом пешком быстрым темпом, такие дела( 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 18 липня, 2019 Девочки, тыдым! 29 в 20-00 стартуе новий 9 сезон на СТБ, будем смотреть, да? моитивироваться Натамайлав-да? Наташ, ты уже не толстая и тебе не должно казаться, как те годы, что над нами издеваются. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 18 липня, 2019 а я за беременость набрала 25 кг, за пару месяцев после родов сбросила.... может организм готовится к чему то чего я не знаю?? уже который год... 1 IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 18 липня, 2019 В 17.07.2019 в 20:28, fronya40 сказал: вон Грипа там наверное такие чудеса выделывает животом.... Хочу уточнить - больше попой)). Хотя биллиданс не для похудения вообще. Там девочки не худеют. Это я для души. Движение, движение, движение. Хотя бы в день 8 тыщ шагов делать. Тогда хоть что-то сжигается. Да, нужно считать ккал, придерживаться граммов в порциях. Хотя бы на первых порах. Включать голову - хочется есть - погрызу огурец, яблоко, банан, выпью воды, чай. Раньше б схомячила конфет, грамм 200-300 за 1 раз)) Через 15 мин опять захотела бы есть и опять бы схомячила б булочку. Сейчас съем кусочек мяса, рыбки. Вместо углеводов - белок. И ты.ды. Могу и пирожок. Могу и конфеты. Но с включением головы. 5 IRR, inucya, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 21 липня, 2019 Я купила фитнес часы, прохожу 6000-8000.этого так мало... И устаю с малявкой,но не худеююююю. С едой я завязала..но жир не прощает мне,что я так издевалась над собой.. Как я уже говорила,года 5 назад я сбросила 18 кг,потом с каких то делов начала набирать( ничего не меняя в рационе),потом попила год гормоны,чуть не треснула так начала расти как на дрожжах((((. И вот 85. На весы не стаю,боюсь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 квітня, 2020 интересно- во время карантина кто то сел на диету? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 6 квітня, 2020 5 минут назад, fronya40 сказал: интересно- во время карантина кто то сел на диету? Ми постуємо. Це, звичайно, не дієта, але в плані стримування себе від об'їдання допомагає. Майже кожного дня говоримо, що добре, що карантин на піст припав, бо вже б за 2 тижні були б кругленькі. Я і раніше була не дуже активна та рухлива, на роботу приїхала на машині, посадила свою попу на вісім годин на стільчик, ввечері перенесла її в машину, привезла додому та і вся фізична активність. А зараз так взагалі жах: цілими днями сиджу на дивані за компом (працюю віддалено) з дрібними перебіжками на кухню за чаєм чи кавою. Ще раз скажу, добре, що піст, бо був би чай з якимось смаколиком, тортиком чи сирком, а так пару раз спекла крейзі-кейк та бізешки з нуту та і все. 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 квітня, 2020 Магдочка, я так само. Працюю на дивані) але смаколики є і пістні ж ( підсказую),от сьогодні і мене був штрудель, пістний. Але не рухаюся ну зовсім... требе хоча б робити якісь вправи... 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 6 квітня, 2020 Таня, Фроня, та знаю я про пісні смаколики))) але я обмежила себе тільки крейзі-кейком та бізешками з нуту і фсьо! А дуже хочеться чогось саме з вершковим кремом, еклерчика чи тортика якогось, а ще сирочку брі... А про вправи, то я кожного дня кажу собі: все, зараз допрацюю і піду на орбітреку походжу і з гантельками трішки руки підкачаю. Так кожного ж разу знайдеться якась відмовка ))) А в штруделі там же яйця і вершкове масло, нє? 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 квітня, 2020 у мене рецепт без- вода,мука, рослине масло. Це був жарт, я здогадуюсь, що ти знаєш безліч рецептів)))) отож, я встала -помаршурувала по квартирі, а тут дзвоник по роботі.. і вся моя зарядка... 20 шагів,,, 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 6 квітня, 2020 24 минуты назад, fronya40 сказал: встала -помаршурувала по квартирі, а тут дзвоник по роботі.. А я зразу уявила, як ти маршируєш квартирою з телефоном в руках і щось по-діловому так в трубку говориш ))) А в мене й без смаколиків нова напасть - присіли ми через день на фокачу на картопляному тісті. Боже, я такого класного тіста ще в житті своєму не робила! А що вже смачно! Схуднеш тут, хоча б в старій вазі залишитися))) 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 квітня, 2020 3 часа назад, fronya40 сказал: интересно- во время карантина кто то сел на диету? Это не полезно для иммунитета, а иммунитет нам сейчас нужен ! 3 lana19, fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 квітня, 2020 3 часа назад, fronya40 сказал: Але не рухаюся ну зовсім... требе хоча б робити якісь вправи... А я з собакою 2 рази на день своїх 4-7 км за день находжую. Добре, що ми його купили))) 4 Магда, fronya40, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 6 квітня, 2020 16 минут назад, N@T@ сказал: Это не полезно для иммунитета, а иммунитет нам сейчас нужен ! Вот и я так подумала. 🙄 Хотя еще до карантина начала себя ограничивать, хотела к Пасхе пару-тройку лишних кг сбросить. Теперь решила сильно не геройствовать. Просто после 19 в кухню вообще не захожу и сладости убрала совсем из дома (точнее, муж доел, а нового не покупаем 😀) 3 fronya40, N@T@ та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 квітня, 2020 8 минут назад, УкраИнка сказал: теперь решила сильно не геройствовать. Правильно, умеренность и рациональность, при этом сбалансированность нельзя забывать. 3 УкраІнка, inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 квітня, 2020 отличные советы! 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 4 травня, 2020 Девочки, может кто мне посоветует какой нибудь фитнес марафон? проверенный? 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 28 грудня, 2020 всем привет, давно меня тут небыло я уже не худею, вес устаканился на отметке 80-81 кг , со 142 кг за 4 года похудения оголодалась)))) возвращаюсь на форум, буду все рецепты переготавливать за 4 года , которые вы тут навыставляли и буду все есть))) уже научилась есть не ведрами 9 fronya40, N@T@, спокусницЯ та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 29 грудня, 2020 Приветик,Наташик. Да,ты рекордист. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 грудня, 2020 В 28.12.2020 в 10:40, natamylove сказал: возвращаюсь на форум, буду все рецепты переготавливать за 4 года , которые вы тут навыставляли и буду все есть))) уже научилась есть не ведрами Наташик, рада тебя видеть))) давай свои рецепты, низкокалорийные, чтобы мы тоже учились есть правильно)), а то « ведра» они такие - нас не отпускают))) 3 inucya, УкраІнка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах