Справжня господиня 3 854 Опубліковано: 30 липня Оля, як гарно квітнуть¡ Мені аж сумно стало за дачею, за моїми квітами. Я позаторік купувала в Епіцентрі лілії і ще замовляла в Агромаркеті. Але в прошлому році продала навесні дачу і не побачила цвітіння. Побачила тільки, як вигнала великий стовбур одна сортова лілія, але квітку вже не побачила. Як же ж гарно, коли квіти, сонечко, мир... 3 Olima, Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 375 Опубліковано: 7 серпня Я Вам не набридла? Тоді тримайте 2 1 Наташшшка, Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 854 Опубліковано: 7 серпня Оля, які ж гарні жоржини¡ Це ти сортові купляла¿ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 375 Опубліковано: 7 серпня Так, це всі сортові, точніше маленька частинка тих, що я показала від них. Дуже їх люблю, тому і вожусь з ними. У мене весь город у квітах. 3 Магда, Natali06 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 392 Опубліковано: 7 серпня 6 годин тому, Olima сказав: Так, це всі сортові, точніше маленька частинка тих, що я показала від них. Дуже їх люблю, тому і вожусь з ними. У мене весь город у квітах. Яка краса! А жовті гладіолуси - взагалі просто неймовірні! 3 Справжня господиня, Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 257 Опубліковано: 7 серпня Оляяяя, яка краса! Хіба таке може набриднути?! Жоржини- шикардос! А жовті гладіолусии то любофф! Маю слабкість до жовтих квітві) ( вибачте за помилки, коти обложили, дуже незручно писати) 2 Справжня господиня та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 375 Опубліковано: Вторник в 19:57 Розпочався сезон айстр 5 Магда, inucya, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах