Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26.01.2021 in all areas

  1. 2 points
    Мені надзвичайно приємно, що робота з закваской тобі сподобалась)) це зовсім інший світ, цікавий і захоплюючий) а скажи но мені, ти пампухи начиняла кремом? Бо з кремом , з тою ванільною ноткою, вони ще більш смачніші
  2. 2 points
    Наталочка, дякую!
  3. 2 points
    Я так морально відпочила, я просто насолоджувалася тим тістом. Мені рідко вдається таке класне тісто, так приємно було його формувати, а як підійшло - це щось неймовірне! Таке м'якусіньке, пухке, невагоме. Єдине шкода, що пампухи я нажарила пізно і ми об'їлися гарячими на ніч До речі, на другий день пампухи не зачерствіли, все ще смачні, що не може не радувати, бо вийшло їх з однієї порції 20 штук велечезних. Пригощала сьогодні на роботі колег, випитувала про кисло-солодкий присмак - ніхто не признався, що його відчувають, видно тільки мені він виражений То мені, видно, після коронавірусу смаки загострилися. Поробила собі замітки, буду працювати над помилками і однозначну буду часто готувати, це дуже смачно.
  4. 1 point
    Та я теж пекла б кожен день, але скоро буду бита, що печу багато)))) , а потім роздаю... так, наступного разу , печи пів порціі. І якщо тобі завеликі самі пампухи , зменш іхню вагу . До речі., у автора пампухи по 70 г... ти би бачила що то виходить за розмір Дві штуки у фритюрницю входять( чи то вже на виході)) з труднощами)))
  5. 1 point
    Таки да, мені б трішки більше вільного часу - спасу б від мене не було б мої сім'ї - я б все пекла б і заставляла б їсти :) Ні, не начиняла. Я їх напекла вже пізно, в такий час ми вже не їмо, а тут я з пампухами :) а розумію, що ж найсмачніші вони свіжі, я їх навіть пудрою не посипала - таких швиденько наїлися. Вже як наб'ю руку, вийдуть вони в мене гарненькі рівненькі, буде трішки більше часу - тоді вже зроблю за всіма правилами з глазурью, присипкою, начинкою. Тільки робитиму вже пів порції, бо виходить дуже багато)))
  6. 1 point
    просто немає слів
  7. 1 point
    Моя ж ти зірочка, ти вчора із за тоі закваски мабуть і не відпочила П‘ять годин це мабуть і замало, але тісто треба чутиі і бачити. На фото тісто дуже гарне, аж хочеться погладити )) Мякуш теж мені подобається. Але ти кажеш : кислинка... Я іі не відчуваю, може тому що звикла ? Треба Інусю запитати, як ій на смак? Наталочка, нещодавно бачила один лайфак саме по отаких речах, щоб тісто не прилипало до коврика. З пергаменту вирізати квадратики по розміру і на них роззтоювати пампухи. Потім так на пергементі іх опускати в олію, але тримаючи за один край. Коли вони попадають в олію , то самі сповзають . А листочокзалишається в руці. ) Але це я побачила пізніше)) Я , коли пекла,дуже обережно піднімала за допомогою шпателя і так же аккуратно перекладала до фритюрниці. тепер трошки перепочинеш? І на вихідних з новою силою знову до освоювання закваски?)
  8. 1 point
    Так, нажарила я вже пампухів! Смааачні! Але, вони також мають в мене кисло-солодкий присмак, хоча росстоювалися лише 5 годин, правда, в кухні в мене досить тепло, градусів 24-25. І ще, вони в мене чомусь поприлипали до коврика( хоча я й притрушувала його добре борошном. Тісто було таке легке і ніжне, а я коли віддирала від коврика порозтягувала і подеформувала їх(((, тому, видно, під час жарки пампухи "повідкривали зуби" і повиходили у формі пірамідки. Вага заготовки в мене була 50 гр., а готовий папмпух вийшов як мій кулак, а то й більше. Зате, структура м'якуша мені тепер вдалася! М'якусінькі, пухнасті, супер! Буду далі з закваскою тренуватися))) і треба щось з тим ковриком вирішувати)))
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×