Я печу не у формі, роблю на протвіні на пергаменті. Розкачувала тісто розміром приблизно 22х32, лінійкою міряла, щоб однакові були. Потім же краєчки закручувала, тому вийшов тортік десь 20х30. Я ще перед обсипкою завжди обрізаю зо всіх сторін приблизно по 1,5-2 см, бо края завжди більш сухуваті. От Вова тоді радіє!
В мене получився торт легший за Анжелин, бо я масла менше додаю, всього 1,5 пачки і обрізаю трошки.
Пекла його ще 2 січня, заказала моя стоматологиня на ДН сина. Повний захват і в молоді, і в старших!
Порада від мене - для крему масло Рошен 82,5! Хоча б половину від потрібного.
Перевірено, крем вийде як треба!
А в тісто я маргарин даю.