Natali06 18 058 Опубліковано: 23 червня, 2014 Спілкуємося українською мовою побалакать Ну ты точно я! Какой побалакать? Поговорити! Учи тебя -одни двойки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 23 червня, 2014 побалакать Ну ты точно я! Какой побалакать? Поговорити! Учи тебя -одни двойки! Так то.... это.... опечатка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 23 червня, 2014 побалакать Ну ты точно я! Какой побалакать? Поговорити! Учи тебя -одни двойки! Іще розмовляти і спілкуватись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 червня, 2014 Неа, побалакати, побалакаю, побалакаеш (поговорить, поболтать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 23 червня, 2014 Неа, побалакати, побалакаю, побалакаешь В побалакаешь мягкий знак лишний. Еще есть слово - балаканИна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юля 604 Опубліковано: 23 червня, 2014 Здоровенькі були Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 23 червня, 2014 О!вже дві красуні,а я третя!!!!так ісі просилися і нікого немає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 23 червня, 2014 Вітаю усіх друзів! :m0590 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 23 червня, 2014 мені дуже приємно,я розумію,що приємніше жити,коли поруч люди,які тебе розуміють! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 23 червня, 2014 Дівчата, доброго вечора! Марусенька - ти сьогодні - моя героїня! Дуже, дуже приємно, коли тебе не тільки почують, але ще й відповідають. та ще й як! моєю рідною мовою! недарма у певних колах вважається знаком пошани розмовляти однією мовою з візаві! Дякую тобі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 23 червня, 2014 Живчик-Таня, ні, я можу навчитись Моя ти голубко.. Дай я тебе обійму... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 23 червня, 2014 Добрий вечір, дівчата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 23 червня, 2014 Добрий вечір! А деяким вже і надобраніч! У мене вже злипаються віченьки! всіх обіймаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 23 червня, 2014 Мені теж пора, на роботу завтра зовсім рано треба йти. Добраніч! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 23 червня, 2014 Маруся Дівчата, а ви хвилювалися, що хтось щось не зрозуміє, якщо українською писати... Маруся перша в темі з'явилася, ще й діалог підтримує як! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 23 червня, 2014 А може назву теми зробити як цитату, трохи перероблену ...Мова наша соловьина... перепрошую за шрифт, поки нема клави укр... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 23 червня, 2014 Солодких снів усім! а мені ще прийдеться футбол додивлятися - бо чоловік дуже щось захопився грою - хоч завтра тех не вдасться поспати довго Марусенька, я впевнена - ти все зрозумієш - тому шо ти серцем слова сприймаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 23 червня, 2014 Доброї ночі! І я прийшла до вас! Знати багато мов це дуже добре! Коли я була вперше у Польщі - я змогла зрозуміти про що там говорять! Знання це сила! А мені дуже подобається слово натхнення! Девочки! это мой первый текст в жизни на украинском ! И мне очень стыдно ! Если что не правильно--исправьте ! Пожалуйста ! 1 alinysik reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юля 604 Опубліковано: 24 червня, 2014 Добрий ранок, я радо всіх вітаю з філіжанкою вранішньої кави :smilie_girl_018 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 червня, 2014 Доброго ранку всім!!! Дівчатка, всі все правильно пишете, адже наша мова не лише літературна - ідеальна, а й жива - народна, з усіма її говорами. Пам"ятаю, як прийшла вчитися до універу, зібралися ми в групі з різних куточків країни. Так смішно було слухати одне одного, так різало вуха. Але ж всі ми розмовляли українською . І так поступово за 5 років, слухаючи один одного, наша мова дещо приблизилась до рівня літературної. Але, повернувшись додому, знову стало все на свої місця, хоча десь рік на мене казали (ну хто не знав, що я місцева), що я "западенка" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 24 червня, 2014 Добрий ранок дівчата! Юлю, дякую за каву - якраз твій пост нагадав, що моя кава охолоняє... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юля 604 Опубліковано: 24 червня, 2014 Ира, доп'еш каву и ходи в закваску , будеш мене вчити правильно м'який хліб пекти Дівчата , а де на клаві апостроф? Чи в мене його немае Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irina 499 Опубліковано: 24 червня, 2014 Доброго ранку, друзi! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irina 499 Опубліковано: 24 червня, 2014 Я сподiваюся, що не забула мову! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 24 червня, 2014 Доброго ранку всім! Обіцяю писати українською мовою, але вибачте за граматику: я ії не знаю. Буду дуже вдячна за виправлення помилок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах