Магда 2 078 Опубліковано: 30 квітня, 2020 Дописала, відправила подомлення, доїла кусочок пасочки, запила кавою, зітхнула і розмотала рошенівську "корівку"... От шо за натура! 3 1 lana19, УкраІнка, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 30 квітня, 2020 3 часа назад, Магда сказал: От шо за натура! Ты же девочка! А девочки любят всякие сладкие вкусности))) 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 30 квітня, 2020 54 минуты назад, lana19 сказал: Ты же девочка! А девочки любят всякие сладкие вкусности))) Ага, а ще м'яско смачненьке і рибку солоненьку 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 30 квітня, 2020 47 минут назад, Магда сказал: Ага, а ще м'яско смачненьке і рибку солоненьку Наташа! Тогда ты прям настоящая девочка-девочка! )) И ура! У меня тоже есть эта мука! Муж где-то в городе нашел и купил! 6 часов назад, Qween сказал: Скоро вже щось приготую! Таааак! Анечка! ты уже приготовила? 3 Qween, Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 1 травня, 2020 13 часов назад, lana19 сказал: Таааак! Анечка! ты уже приготовила? Веточка, пока нет. Я ж не знала что получится так быстро купить, а перед тем напекла и хлеба и пасочек. Немного хоть поедим и сразу испеку из новой муки. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ttts 183 Опубліковано: 1 травня, 2020 Девочки, у нас Винницкая мука есть в Сильпо по 23 грн. Если у кого рядом. А вот в АТБ через дорогу от Сильпо пусто 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 1 травня, 2020 А я вчера в Сільпо у нас видела какую-то новую муку "Рома". Но очень спешила, некогда было рассмотреть, что за зверь. Раньше точно нигде такой не встречала. 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ttts 183 Опубліковано: 1 травня, 2020 (змінено) https://romakpf.com/ 16 минут назад, УкраИнка сказал: А я вчера в Сільпо у нас видела какую-то новую муку "Рома". Но очень спешила, некогда было рассмотреть, что за зверь. Раньше точно нигде такой не встречала. Покупала такую в Варусе по акции. Обычная мука, не плывет, но и чего-нибудь выдающегося не заметила. Правда, справедливости ради, наверное надо сказать что хлеб я не пеку, в основном пироги бездрожжевые да тортики что попроще Ой, наверное ссылки прямые нельзя? Змінено 1 травня, 2020 користувачем ttts 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 1 травня, 2020 1 час назад, ttts сказал: Ой, наверное ссылки прямые нельзя? Форумчанам можно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 1 травня, 2020 5 часов назад, ttts сказал: Девочки, у нас Винницкая мука есть в Сильпо по 23 грн. Если у кого рядом. А вот в АТБ через дорогу от Сильпо пусто Дівчаточка, привіт! Ще не спите?)) Танечка, у Винницы есть еще одна знаменитая мука " Зерносвіт" . Вот ее я могу купитть только в Сильпо. Больше нигде я ее не видела. хорошо, когда есть выбор))) Иннусик, муку " Рома" тоже хвалят, но я её даже не видела. ((( 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 2 травня, 2020 14 часов назад, ttts сказал: Правда, справедливости ради, наверное надо сказать что хлеб я не пеку, в основном пироги бездрожжевые да тортики что попроще Аналогично! Чаще всего для пирогов и тортиков беру муку "Новопокровская" или нашу местную "Кролевецкую". А "Рома" была выставлена в Сільпо прям посреди торгового зала, поэтому и бросилась в глаза. Надо будет попробовать. Девочки, а что скажете о "Хуторке"? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 2 травня, 2020 1 час назад, УкраИнка сказал: что скажете о "Хуторке" Инночка, это простая хорошая мука высшего сорта. Одно время пекла на ней. 3 lana19, УкраІнка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 2 травня, 2020 Сегодня специально посмотрела на муку в одном из АТБ. Несмотря на то, что магазин небольшой, - выбор муки солидный: Дніпромлин, Київмлин, Хуторок, Хмільницкий млин, Вінницький млинар, несколько видов их собственного производства... И это я ещё не всё запомнила! И почти все марки в расфасовках по 2 и 5 кг. Я никогда раньше в АТБ муку не покупала, потому и проходила мимо этих стеллажей, не глядя. А тут прям впечатлилась 4 Natali06, Магда, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 2 травня, 2020 Иннусик, , любовь к муке - это заразно))))))) В любых супермаркетах Я всегда , первым делом, бегу в отдел муки))). А вот теперь и ты))) У меня прям душа радуется от такого разнообразия в АТБ)))) 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 2 травня, 2020 Ну шо, дівчата, вмієте ви заохотити! Зарікалася я, зарікалася ще щось здобне пекти, а ви ж і мертвого підбурите! Були сьогодні на закупах в Сільпо, і я таки взяла 2 кг. Вінницького млинаря на пробу. Тепер думаю: що б його таке спекти на вихідних? 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 2 травня, 2020 19 минут назад, Магда сказал: Тепер думаю: що б його таке спекти на вихідних? Пасочку! 1 1 lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 2 травня, 2020 Только что, Qween сказал: Пасочку! Та нєєє! Я тепер хочу щось таке щоб формувати красиво тісто, може кранч чи пиріг якийсь. Що б відчути - що ж воно за чудо-борошно 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 2 травня, 2020 Наталочка, нєєє, на пиріг ми не згідні. Атомущо не побачимо всієі роботи борошна. А от кранц- це гарнра ідея)) Дівчатка, хто буде формувати, не спішіть, різницю настільки видно, що навіть руки отримують задоволення....) 2 Магда та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 3 травня, 2020 19 часов назад, Natali06 сказал: Атомущо не побачимо всієі роботи борошна. Ну шо, я таки попробувала і все побачила. Зазіхнула я на дріжджове листове тісто. Я абсолютний профан в дріжджовому тісті, всі мої роботи з ним - це щорічні паски та пару раз на рік якісь булочки чи пиріжки. Спеціально місила руками - за 20 хвилин вимісилось прекрасне легке тісто, я розтягувала його майже на весь розмах своїх рук :) ви б бачили ці волокна! Заходилася з тістом вчора ввечері, а сьогодні вранці спекла ці булочки. так от, аналіз: 1. Борошно прекрасне, в роботі легке. В процесі замісу була спокуса підсипати ще, але втрималася, чим горжуся:) Тісто прекрасно росло і під час першої розстойки на столі, і під час наступних розстойок з маслом в холодильнику. Для мене завжди було проблемою розкатати рівний прямокутник з дріжджового тіста (весь час виходив якийсь нерівний овал), а тут, просто як по шаблону - прямокутник, рівний, краї не з'зджаються, супер. 2. На моменті втирання масла в тісто я зробила помилку - масло було недостатньо м'яким і я нанесла його нерівномірним шаром, подекуди були такі собі велеченькі грудочки масла. Так от, в процесі подальшого неодноразового розкатування, ці грудочки "ходили" під тонесеньким шаром тіста, і жодного разу тісто не порвалося і масло не вилізло наверх. 3. Формовці мені ще вчитися і вчитися, але навіть я справилася з цим тістом досить легко. 4. Для начинки я взяла орегано, сіль і сушений часник. Так от, спецій можна було покласти вдвічі більше, бо вони майже не відчуваються в готовій булочці, зате є яскравий ніжний вершковий смак. 5. Пекла в два заходи: перший за інструкцією своєї духовки для такого тіста - з холодної духовки при 180°С 20 хвилин, другий - так як за рецептом, при 220°С 12 хвилин. Булочки в другому заході виросли більше, але і сильніше зарум'нилися. Смачні і ті, і ті. 6. На фото здається, що скоринка у булочок тверда, наче панцир. Насправді - вона тонесенька, як у круасана, кришиться і дуже смачна :) а м'якуш дуже ніжний, слоїстий. 7. Дуже хочеться "відточити" формовку дріжджового тіста, тим більше, що тісто дуже легке і приємне в роботі, але мені ж на булочки навіть дивитися не можна - бо сама стану схожа на булочку :( 4 1 Qween, УкраІнка, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 3 травня, 2020 Наталочко, гарні булочки ! Зовсім не здається що скоринка тверда. 2 Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 3 травня, 2020 Наталочкааа! Завжди кажу: ти моя розумничка! Ти не просто спробувала, ти ще й так все росписала, що я аж зачиталася!)) Булочки суперові! А що добрезні, не сумніваюсь! ( рецепт уже є?) Так, тепер ще трошки про борошно. Ти пишеш " хотіла підсипати" Вче вірно зробила, що не підсипала. Тому що : коли здається , що тісто вологе, даєм йому розтоятися . За цей час тісто робиться неймовірне. Гарно тримає форму , дає нам з ним зробити всілякі форми. Наталочко, Ти це помітила ? 2 1 inucya, Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 3 травня, 2020 4 минуты назад, Natali06 сказал: Завжди кажу: ти моя розумничка! Я просто сама собою зараз задоволена А про оформлення рецепту навіть не подумала, мені здається, що в мене ще дуже мало досвіду, що б виставляти рецепти в темах про дріжджове тісто. Хоча, це тісто мене надихнуло пробувати далі, і, можливо, хтось такий, як я спробує і теж почне аналізувати і не зневіриться :) 3 lana19, inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 3 травня, 2020 Наталочка, я знаю, багато із наших дівчаток пам'яють моі перші кроки )) І я сама добре пам'ятаю свій перший хліб))) Звичайно, що я була ще та неумєха))) Але дівчата мене завжди підтримували, надихали і я помаленьку йшла... І дійшла. Ні, вірніше ще багато йти. Але напрямок я вже знаю))) так що , сміливо виставляй ці чудові булочки! Ти йдеш в правильному напрямку!)) 4 1 Магда, fronya40, Qween та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 4 травня, 2020 Я тоже вчера испытала эту муку. Отличная! Тесто замесила по старому проверенному рецепту с яблоками и майонезом. Специально формовала одну пасочку рулетом, а вторую кранчем, который сейчас модно называть "кулич-краффин" . Заодно не могу не удивиться "сообразительности" некой женщины Изикук, которая утверждает что это её авторский рецепт. Чего только люди не придумывают в погоне за лёгкой славой . Итак: Тесто с этой мукой по жидкости как обычно, муки меньше не насыпала, всё по рецепту. Раскатывалось тесто в тонкий пласт очень легко и приятно, изделия имеют упругий мякиш. Я довольна! Мука отличная. И хочу вернуться к кранчу, который типа Изи-кулич. Масло, которым смазываются слои (я потратила на смазывание всего 15 г масла на 2 изделия из 250 г муки из которых один - как обычно делают рулетом, а второй - кранчем). Не хочу искать сколько предлагается в Изи-куличе, но одно могу сказать точно - масло при такой разделке теста стекает вниз и получается довольно странная картина. Вставляю фото нижней корочки. Специально сфотографировала два изделия рядом. Слева кранч, справа обычный рулет: Очень заметно отличие корочки не только нижней, но и боковой. Пелись оба изделия одновременно в эмалированных кружках. Специально нашла рецепт кранча типа Изи-кулича. Там масла на смазку идёт такое огромное количество, против моих 15 г, что если меня кто-то попробует убедить что там с мякишем всё супер и масло не стекло вниз лужей, я просто не поверю - извините. Простое пасочное тесто не предназначено для такого изделия, непрофессионально это, да и масла жаль, которое уйдёт в утиль. 4 1 Магда, Natali06, Jefry та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 4 травня, 2020 Пасочки обычные, формовкой рулетом получились отличные. То что надо! 4 1 lana19, УкраІнка, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах