Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 березня, 2016 а сковорода мне нравится. І мені подобається.Нічого не приліпає? Наташ, вона не дуже важка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 2 березня, 2016 Ось такі дивилась Оксаночка, у меня именно такая сковорода для блинов фирмы "Биол", я ею очень довольна :10: В первых постах темы я о своих сковородках этой фирмы писала, так же писала о том, что не сильно с ними церемонюсь, пользуюсь металлической лопаткой и т.д. Блины на ней жарить одно удовольствие 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 березня, 2016 Блины на ней жарить одно удовольствие Оце мені і потрібно,щоб мої хлопці готували млинці з задоволенням (поки ще мають бажання щось робити на кухні). 1 AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 березня, 2016 Накінець визначились з магазином і сковорідками.Але хочу запитати : можливо хто замовляв в цьому магазині? https://f.ua Які враження і чи можна тут замовляти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 780 Опубліковано: 12 березня, 2016 Оксана, это фотос магазин раньше в названии было, сейчас сократили.нормальный магазин... 3 lana19, Natali06 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 березня, 2016 Дякую,Анжел! Замовляю.Як прийде,відпишусь. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 13 березня, 2016 Які враження і чи можна тут замовляти? Оксаночка, если решишь заказывать , скажи. У меня и у Ликуси, есть дисконтные карты на этот магазин. Пусть и немножко, но всё же будет скидка. А магазин этот хороший, надежный. 2 lana19 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 13 березня, 2016 Наталочка,дякую!Та ,мабуть,пізно. Я уже вчора замовила,а сьогодні о 10 ранку вони перетелефонували для уточнення замовлення. Якщо все буде так,як консультант мені розповіла,то у цьому магазині досить таки вигідні умови і доставка в моє містечко дуже дешево. Пообіцяли уже на завтра відправити сковорідки (а ми на трьох замовили аж 9 шт).Буду чекати і як прийде посилка,то розповім вам про свої покупки. 3 lana19, Vilapo та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 16 березня, 2016 (змінено) Прийшли мої сковорідки.Все дуже оперативно в цьому магазині.Я задоволена. Замовляла всі чавунні: одна-діаметр 20см,друга- 24см для млинців, третя-жаровня діаметром 28см. Це вже всі сковорідки після проведених процедур по підготовці до роботи. (Четверта сковорідка в правому верхньому кутку-то ще моєї мами,вона теж попала за компанію під обробку) Ту що для млинців уже випробували.Млинці двох видів. В маленькій готувала омлет,але не сфотографувала.Спікся гарно і не приліпав. А в найбільшій ще плануємо пожарити картоплю. Поки що задоволена своїми покупками. До речі,дякую усім дівчатам за поради! Змінено 16 березня, 2016 користувачем Уляна-ляна 8 bendim, Natali06, irysska та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tosya.gritsenko 20 Опубліковано: 5 квітня, 2016 Ух ты поздравляю Вас с обновкой. А Вы просто привыкли готовить на чугунной сковороде? Мне кажется они такие тяжеленные. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 6 квітня, 2016 @Уляна-ляна, Ну ниче се! Какое богатство! Поздравляю. Время прошло немного. Не разочаровалась? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 6 квітня, 2016 Ух ты поздравляю Вас с обновкой. А Вы просто привыкли готовить на чугунной сковороде? Мне кажется они такие тяжеленные. Дякую! Ні,я готувала на алюмінієвій і чугунній,але це ще моєї мами.А ще є з нержавійки,та в ній я дуже рідко щось готую.Є з антипригарним покриттям,та ,враховуючи,що мої юні кулінари теж користуються сковорідками то найбільш дістається з покриттям. Чугунні і справді важкі,та то нічого,вже звикла. Поздравляю. Время прошло немного. Не разочаровалась? Ланочка,дякую! Не розчарувалась,користуюсь всіма сковорідками.І для млинців ,і малою і великою.Дуже вже мені зручно жарити картопельку у великій,всім вистачає (а нас 8 чоловік ) Я ще замовила кришки до них Краса! 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 7 квітня, 2016 Оксана! Пусть тогда служат дооооолго и радуют тебя каждый раз 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 7 квітня, 2016 (а нас 8 чоловік ) Оксаночка, стидаюсь запитати, хто є хто із цих 8 людей? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 7 квітня, 2016 (змінено) хто є хто із цих 8 людей? Наталь, наші дві донечки (Улянка і Ніночка), два синочка (Олесик і Данилко) і син Коля (він прийомний,хоча це слово ріже слух).А ще ми забрали до себе мого тата. Мій чоловік і я. От так нас восьмеро і є. Тому дуже вдалою виявилася покупка великої сковорідки діаметром 28см. Сковорідку для млинців я купувала якраз для Данилка ,але він її не вподобав.Каже,що важка йому. А Коля,навпаки,тепер випікає млинчики на ній. Змінено 7 квітня, 2016 користувачем Уляна-ляна 11 bendim, Kira, Natali06 та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 7 квітня, 2016 Наталь, наші дві донечки (Улянка і Ніночка), два синочка (Олесик і Данилко) і син Коля (він прийомний,хоча це слово ріже слух).А ще ми забрали до себе мого тата. Мій чоловік і я. От так нас восьмеро і є. Нет слов 3 Уляна-ляна, hasia та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 7 квітня, 2016 Оксаночка! Ты золотой человек! Теперь я понимаю, почему тебя интересуют всякие кухонные гаджеты. На такую семью их нужно как можно больше! 3 Vilapo, Уляна-ляна та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 7 квітня, 2016 Пусть тогда служат дооооолго и радуют тебя каждый раз Лан,дякую! Хоча я не думала до недавнього часу,що мені потрібні чавунні сковорідки,адже вистачає в чому готувати (я ще маю досить велику електросковорідку,але вона з покриттям і там моя дітлашня теж вже встигла погосподарювати). Але тепер зовсім не жалкую про свої покупки. А чоловік каже,що ще і каструлька не завадить.Будемо над цим міркувати. 3 Vilapo, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 7 квітня, 2016 Анжеліка,Наташ,дякую за теплі слова!.Але ж і ви всі такі .Може щось і не знаєш,як приготувати ,чи що придбати, так ви підкажете і навчите. почему тебя интересуют всякие кухонные гаджеты Мої дівчата на роботі жартують,що мені потрібно було йти на кондитера,а не на бібліотекаря.А коли йду на Нову почту,запитують,що там знову за іграшка? 5 lissaKi, lana19, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tosya.gritsenko 20 Опубліковано: 15 квітня, 2016 Ух ты поздравляю Вас с обновкой. А Вы просто привыкли готовить на чугунной сковороде? Мне кажется они такие тяжеленные. Дякую! Ні,я готувала на алюмінієвій і чугунній,але це ще моєї мами.А ще є з нержавійки,та в ній я дуже рідко щось готую.Є з антипригарним покриттям,та ,враховуючи,що мої юні кулінари теж користуються сковорідками то найбільш дістається з покриттям. Чугунні і справді важкі,та то нічого,вже звикла. Поздравляю. Время прошло немного. Не разочаровалась? Ланочка,дякую! Не розчарувалась,користуюсь всіма сковорідками.І для млинців ,і малою і великою.Дуже вже мені зручно жарити картопельку у великій,всім вистачає (а нас 8 чоловік ) Я ще замовила кришки до них Краса! О, я теперь Вас прекрасно понимаю. Мои маленькие кухорята пока только на игрушечной плите и на игрушечной сковородочке жарят-парят. Я очень люблю сковородки с антипригарным покрытием. У меня их несколько, они и легенькие и ничего не подгорает и моются легко. А вот моя мама к таким никак привыкнуть не может, тоже только чугунной пользуется. Я вот теперь задумалась, как же мне быть когда мои кулинары маленькие подрастут? Прятать надо будет, а им чугунную достать:) 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tosya.gritsenko 20 Опубліковано: 24 квітня, 2016 Мой маленький хваст по сковородке. В продолжении темы об антипригарных сковородках. Вчера на своей приготовила мясную сковородку - получилась пальчики оближешь . Вообще она для меня универсальная, я на ней и блины жарю , и мяско и жарю и тушу и картошечку жарю. У нее борта высокие очень удобно ничего не выпадает и нормальную порцию можно приготовить. 3 Уляна-ляна, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jane 0 Опубліковано: 26 квітня, 2016 Привет всем! Я вот уже несколько лет пользуюсь воком! Отличная вещь, хорошее антипригарное покрытие,, качество ничем не уступает, но цена ниже, в общем эконом класс .Так как я за здоровое питание, то эта вещь для меня находка! Требуется минимум масла для жарки, при чем овощи получаются хрустящие очень и вкусные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tosya.gritsenko 20 Опубліковано: 9 травня, 2016 Привет всем! Я вот уже несколько лет пользуюсь воком! Отличная вещь, хорошее антипригарное покрытие,, качество ничем не уступает, но цена ниже, в общем эконом класс .Так как я за здоровое питание, то эта вещь для меня находка! Требуется минимум масла для жарки, при чем овощи получаются хрустящие очень и вкусные. Ну, вок это китайская сковородка? конусообразная? а в чем ее отличие от обычной сковородки с антипригарным покрытием? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
людкин 512 Опубліковано: 17 серпня, 2016 Девочки нужна помощь. Весной купила сковороду "Биол" чугунную, (выпаривала больше часа точно) но все равно если протереть салфеткой, темная она и все тут. Пользуюсь 1-2 раза в неделю и все равно ..... ПРосто у меня тоже чугунка, но уже лет 10 ей, так сколько бы не жарил все окей, а с этой прям не знаю что и делать, может оно так и должно быть ааа? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 17 серпня, 2016 Люда! Салфетка все время черная? Вот наша Иришка- irysska написала У меня только одно предположение, что таки не вся техническая смазка выгорела. У меня Ситон (Биол мне совсем не нра, если честно), то такого явления у меня нет. Больше идей нет. Пусть напишет на сайт Биола и спросит их. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах