TATA* 162 Опубліковано: 22 лютого, 2016 Народ! Помогите набрать подписи!http://unist.info/ 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 лютого, 2016 Таня, подписала +1 и от меня +1 Подписала. Подписалась! +1 Подписала... и я подписала)))) и от меня +1 Таня, подписала. Вечером подпишу, сейчас не могу. Подписала! И я! 2 valuhka та TATA* reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TATA* 162 Опубліковано: 22 лютого, 2016 Спасибо, девочки 2 Vilapo та TATA* reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 22 лютого, 2016 Я подружкам ссылку разослала чтобы голосов побольше добавилось . 2 TATA* та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TATA* 162 Опубліковано: 22 лютого, 2016 Спасибо спасибо всем всем 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 22 лютого, 2016 Только киевлянам можно подписывать? Мне не приходит ссылка на мыло.((( 2 lana19 та TATA* reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 лютого, 2016 @Jefry, нет, можно и иногородним) Мне тоже ссылка долго шла... 1 TATA* reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 лютого, 2016 Только киевлянам можно подписывать? Мне не приходит ссылка на мыло.((( @Jefry, нет, можно и иногородним) Мне тоже ссылка долго шла... Не знаю, мне мгновенно ссылка пришла, хоть я и не киевлянка. @TATA*, Танюша, я еще одну подпись поставила - от имени мужа. 2 TATA* та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 23 лютого, 2016 + 2 lana19 та TATA* reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 9 червня, 2016 Да простят меня модераторы за такую наглость))) У меня шкурная просьба))) наша знакомая девочка участвовала в вокальном конкурсе, сейчас проходит голосование. Если у вас есть желание и возможность, оставьте свой голос здесь http://showkids.com.ua/novosti/golosovanie-vokal-1sezon/ за Глебко Марию. 6 lana19, Алцьона, valuhka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 9 червня, 2016 , +1 2 SanaT та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 9 червня, 2016 +1 3 SanaT, Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 9 червня, 2016 +1 2 SanaT та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 9 червня, 2016 От меня вечером будет + меня в ВК нет - проголосую от мужа 1 SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 9 червня, 2016 И я оставила свой голос. 2 SanaT та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 9 червня, 2016 +1 2 lana19 та SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 10 червня, 2016 Спасибо огромное за ваши голоса))) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 10 червня, 2016 Как там проголосовать? Лайкнуть по сердечку и всё? Тогда буду двенадцатым... 2 lana19 та SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 10 червня, 2016 @Jefry, Нет, не по сердечку. Напротив каждой фамилии есть кружочки. Вот на кружочек нужно тыкнуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 10 червня, 2016 Прослухала усіх юних співаків.Таки багата наша Україна талантами! Поставила крапочку в кружечку і я. 2 lana19 та SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 10 червня, 2016 @Уляна-ляна, Спасибо Оксана))) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 10 червня, 2016 +1 2 lana19 та SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 11 червня, 2016 Сорри, вконтакта у меня нет((( 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 лютого, 2017 Не поможете с голосами?? https://vk.com/festyvalkonkurskvituchaukraina за №1... 2 Koshka4 та ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 23 лютого, 2017 +1 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах