Юлькин 5 450 Опубліковано: 1 квітня, 2017 Полностью согласна с Аллой!!! Это их косяк, а не твой. 3 lana19, Алцьона та Kamelyushka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kamelyushka 1 114 Опубліковано: 2 квітня, 2017 Спасибо, девочки, за поддержку! Тут общий косяк, или так звёзды стали. Думаю теперь это будет наукой и мне и им. Ещё и думала, когда делала торт, как они живут. Зовёшь: Саша! и отзываются двое. Наверное если бы мне сказали торт для Сашуни, то вариант с папой у меня автоматически исключился. Торт нормальный вышел, просто для девочки я бы поярче обыграла композицию и не в голубом цвете. Мама сказала, что наоборот довольна, что он голубенький 3 Юлькин, lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 3 квітня, 2017 торт для Сашуни А кто его знает)) если это мама папы, то вполне подходит для обоих!! 2 lana19 та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 26 липня, 2017 Вот как оно бывает... читала и глазам не верила, что такие заказчики могут быть .... https://www.facebook.com/yuliya.tibeikina.1/posts/1898297873768462 5 valuhka, lana19, Людок та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 27 липня, 2017 Вот как оно бывает... читала и глазам не верила, что такие заказчики могут быть .... https://www.facebook...898297873768462 Да народ таким образом развлекается, такая себе форма пранка , раньше на стационарные телефоны звонили, сейчас в интернете 3 Vilapo, lana19 та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kamelyushka 1 114 Опубліковано: 28 липня, 2017 Вот как оно бывает... читала и глазам не верила, что такие заказчики могут быть .... https://www.facebook...898297873768462 Да народ таким образом развлекается, такая себе форма пранка , раньше на стационарные телефоны звонили, сейчас в интернете Пусть бы так в автосалон зашла и поразвлекалась.... бррр, странные люди 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 5 березня, 2023 Думала, де написати, тут, чи робити нову тему, типу "Як вже не працюється))) " Але, вирішила, що колишніх кондитерів не буває, тому нової теми не буде. Вже три роки не працюю на замовлення і... Ні краплини, ні дня не пошкодувала. Так, я "вигоріла". До краплинки! Тепер прикрасити торт, то прям подвиг, хоча пекти люблю. Але розуміння того, скільки потрібно часу витратити на декор, одразу відбиває бажання, хоча у стрічці все ще ловиш нові тенденції, нові методи. А ще, просто безцінним виявилась можливість спати ночами, як люди, як рідні, як сусіди, а не жити на кухні, створюючи солодку красу. Завжди, по доброму, заздрили тим, у кого виходило працювати тільки вдень, в мене так не вийшло. А 10 років нічних змін ( точніше добових) , плюс вік, дали про себе знати. І так, порядок в домі, то окремий кайф, після роботи на дому. Згадала про це, коли сьогодні в стрічці побачила допис дуже талановитого кондитера. Я не одна. І, або ми не вчимося на помилках інших, або, в цій професії по іншому не можна, тільки віддаючи усю себе, ажизнь далі, кого на скільки вистачить. 3 Алцьона, Магда та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 5 березня, 2023 Я не кондитер, але кожне слово про мене. Робота круглодобово - і вдень, і вночі- неприбрана хата, занедбаний город і квітник. Втрачений зір, головні болі від напруги, зайва вага. Сама схожа на Бабку Йожку. І теж стало питання - так жити просто не можна. Чоловік і діти підтримали мене на всі 100%, бо бачили, що скоро просто загнусь. Почала змінювати життя, але, клята війна внесла свої корективи. І все не просто повернулось, а ускладнилось ще дужче. Поки що не бачу можливості зі всього цього випливти...на жаль. 2 Магда та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 5 березня, 2023 2 години тому, Наташшшка сказав: Я не кондитер, але кожне слово про мене. Робота круглодобово - і вдень, і вночі- неприбрана хата, занедбаний город і квітник. Втрачений зір, головні болі від напруги, зайва вага. Сама схожа на Бабку Йожку. І теж стало питання - так жити просто не можна. Чоловік і діти підтримали мене на всі 100%, бо бачили, що скоро просто загнусь. Почала змінювати життя, але, клята війна внесла свої корективи. І все не просто повернулось, а ускладнилось ще дужче. Поки що не бачу можливості зі всього цього випливти...на жаль. О, так! Це проблема усіх, у кого робота "в задоволення" Я теж, можна сказати, повернулась, через війну, приходиться пекти- готувати в такому ж режимі, щоб хлопців порадувати, але то не постійно. А як згадаю початок війни, тоді і на замовлення, і на фронт, і на сборах волонтерський... то жахіття. зараз просто вже немає здоров"я на такий темп. Нещодавно син сказав, що головне, щоб робота подобалась. Мене перетіпнуло, бо я теж про це мріяла! А отримав, не змогла дозовано))))) насолоджуватись, вихльобала усе, до дна))) Наташшшка, як варіант, можливо пошук помічників? Іноді ми тягнемо, бо тягнемо, а поряд є люди, які можуть допомогти, потрібно тільки відірвати від себе частину обов"яязків ( в мене це дуже важко, здається, що ніхто краще мене не зробить))) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 5 березня, 2023 Буду писать на русском, так мне быстрее и мысли лучше формулирую (пока). Я отдала свои 12 лет готовке на дому. Могу написать все тоже самое - запары, срач на кухне, полная раковина очисток, бесконечное мытье посуды, постоянно работающая духовка и плита, давление от недосыпа и волнения, забеги по магазинам в поисках нужных продуктов, ... а видок целый день - на голове шапочка одноразовая и никакой прически под ней, фартук здоровенный, перчатки, ой, все понимают меня. Хорошо, что есть понятливый муж, повесил на кухне кондиционер, помогает мыть посуду, носить сумки, убирать в квартире. Терпит бутерброды на завтрак. Отдельная песня праздники - Пасха и Новый год. На Пасху всегда пекла паски, мой рекорд 28 с чем-то кг. И если учесть, что все я делаю в одни руки - вымешиваю руками дико вязкое тесто, выпекаю те с изюмом, те с цукатами, те пустые, да еще разного веса (и не ошибиться по каждому заказчику!)варю помадку, украшаю, посыпаю, раскладываю по коробкам каждому заказчику, развожу... короче, себе как-то на праздник купила в АТБ три пасочки маленькие, лежала мЭртвая и видеть их не могла. На НГ еще хуже - корпоративы! Это куча закусок штучных большим ассортиментом, а не один кусок мяса на всех. За 10 дней до НГ у меня почасово в блокноте расписан каждый день - в 8-00 сварить буряк, в 13-00 почистить селедку и т.д. И восемь лет подряд у меня одна заказчица Люда заказывала себе и маме новогодние столы. И это ж надо выдать в 12 часов 31 числа, ну не позже 15 часов! Я только фаршированных кур на 2,5 кг делала по 3 штуки! Я с курицы снимаю ВСЮ шкуру целиком за 7 минут, включая крылья!!! Я их видеть не могу!!! В этот НГ Люда не звонила, наверное, уехали далеко. Я впервые отдыхала! Когда начался ковид, вздохнула. Заказов стало очень мало, паски не пекла в таком количестве, только заказные с самовывозом, а это намного меньше. Зато много заказывали заморозки - пельмени, вареники, чебуреки, все запасались, чтоб выходить из дома пореже. А с прошлого февраля вообще все остановилось, понятно. И вы знаете, я очень рада такому затишью в своей работе. Как все надоело, не передать. Да и здоровье уже не то. Вот точно сказала Оксана "выгорела". НЕ ХОЧУ!!! 2 Алцьона та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 5 березня, 2023 6 годин тому, спокусницЯ сказав: Думала, де написати, тут, чи робити нову тему, типу "Як вже не працюється))) " Але, вирішила, що колишніх кондитерів не буває, тому нової теми не буде. Оксанко, кожне слово, от дійсно, кожне слово озивається в мені!! Я вже 6 років не роблю торти. А до того ще два роки замовлення брала вже лиш інколи. Питають бува, чи я не скучаю, чи не хотіла б знову? Ні, не скучаю, ні, не хотіла б. Ну якщо чесно, то інколи і хочеться, якраз хватає охоти дітворі зробити на день народження. І все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 5 березня, 2023 Блін, нас реально багато... А от цікаво, серед інших професій теж так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 5 березня, 2023 1 година тому, спокусницЯ сказав: Блін, нас реально багато... А от цікаво, серед інших професій теж так? В любій професії можливе вигорання, особливо в тій, де багато рутини і дедлайнів. Серед бухгалтерів багато хто все кидає і кардинально змінює сферу діяльності. Раніше у нас був популярний переноворічний жарт: "скоро до всіх прийде Дідмороз, а до бухгалтера - дедлайн" 2 цифра та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 6 березня, 2023 15 годин тому, Магда сказав: В любій професії можливе вигорання, особливо в тій, де багато рутини і дедлайнів. Серед бухгалтерів багато хто все кидає і кардинально змінює сферу діяльності. Раніше у нас був популярний переноворічний жарт: "скоро до всіх прийде Дідмороз, а до бухгалтера - дедлайн" а! Точно! А ще, мені здалось, що величезна кількість бухгалтерів, та економістів стали кондитерами ( і я в тому числі, тому ці бухгалтерські дедлайни теж знайомі, і робота, яку додому несеш... втікла називається, вирішила, що робота не виходячі з квартири то краще. Дурна!) Ото виходить, хто просто робить, не палаючи, у того і вигорання нема. От тобі і робота мрії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 11 березня, 2023 Ну от, нарисовалася моя постійна замовниця, хоче смачненького. Там дитина дуже чекає тьотю Свєту))) Ну і як відмовити дитині! Біжу в магазин... 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 11 березня, 2023 13 години тому, справжня господиня сказав: Ну от, нарисовалася моя постійна замовниця, хоче смачненького. Там дитина дуже чекає тьотю Свєту))) Ну і як відмовити дитині! Біжу в магазин... це ж добре! Коли чуток, не в напряг, о хай буде. Я от зараз би вже теж щось пекла, але так щоб однакове і без заморочок, типу капкейки... але навіть починати не буду.( зараз батьки вже в такому віці, що кожен день сюрпрази, а ще постійно ""виїзджаємо ввечері, спечете?" Тому, поки що ні, ні, ні! 2 Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 26 квітня, 2023 https://www.instagram.com/reel/Cqs7ew0oDOo/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&fbclid=IwAR0G15mgSbVI7UB5nV_QyyAouztr0kn7TMkNCZDFw4yY_cz7hmaStFqSze0 Из коментов - Я спокойно принимаю душ, как вдруг ко мне влетает Лёша со словами: «торт на морскую тематику на сегодня что ли? мне пишут, что уже ждут» это был мой самый запоминающийся душ 2 Наташшшка та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах