musinka 1 975 Опубліковано: 22 березня, 2023 Ракета застрягла і не розірвалася прямо на кровлі, то другий будинок, рядом. А інших прильотів і у нас не показують. Но я ще місцеві чати не дивилась. Тільки ютуб встигла побачити. І коменти ....жах, що упоротиї пишуть. Страшно подумати що нам з ними доведеться жити разом. 2 Алцьона та Олька reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 22 березня, 2023 Бережіть себе.🙏🙏🙏❤️💙 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 23 березня, 2023 Неля, бережи себе. А коменти дійсно, як прочитаєш, то волоси дибки стають. Думаєш, Боже, де і коли ці нелюди звернули з тропи цивілізації ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 23 березня, 2023 16 годин тому, musinka сказав: Ракета застрягла і не розірвалася прямо на кровлі, т К ночі пішли спростування цієї інформації. Виявилось що це панель сонячної батареї, а не ракета впала на дах дев'ятоповерхівки. Дивно , самі власті перші дали цю інфу в смі, самі потім і спростували. Сказали що провели аерозймку і виявили ту пан5ль. А раніше цю панель що, не бачили? Тем більше що щей дом стоїть в овразі, під дамбою. 2 Справжня господиня та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 березня, 2023 Дівчата, зараз є дуже вигідна акція на пральні капсули SAVEX. 42 капсули за 236 грн., виходить одне прання за 6 грн з копійками. Я сьогодні купила їх в Метро, але бачила рекламу ще десь, не помню. Температура прання до 60 град, є два вида капсул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 25 березня, 2023 Света, гарна акція. Було б у нас Метро, то і я би придбала ці капсули. А я буду чекати акцію в Єві, на роботі подарували сертифікат на 500 грн, тепер виловлюю акції в Єві. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 березня, 2023 В мене як раз закінчувалися капсули TRICE (вроді правильно написала), мені сподобалися, добре плями видаляли. Теж купляла по акції в Епіке. Ото й роздивлялася на Готошопі де-що-почому. І натрапила на той Савекс, а в мене той Метро 15 хвилин прогулячним кроком від дому. Ото сьогодні пішла, погуляла по Метро. Була там роки 2 назад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 25 березня, 2023 В Єві вигідно заказувати в інтернет магазині. Там більша кількість товару, та скидки інші. Я зараз роблю заказ в інтернет магазині с самовивозом. За доставку останній раз сплачували 29 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 березня, 2023 Я раз хотіла зробити в Єві і-заказ на шампунь, але його не було в сусідньому магазині, треба було їхати півміста. Та ну, нащо, я відмовилася. Як говорила моя мама "за кусок кишки семь верст пишки". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 25 березня, 2023 Єва сама робить доставку зі свого складу в магазин , який ви оформити доставку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 березня, 2023 2 хвилини тому, lissaKi сказав: Єва сама робить доставку зі свого складу в магазин , який ви оформити доставку. Я вже не пам*ятаю всі подробиці, але треба було їхати. Може, це було тоді так, зараз вже по-іншому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 25 березня, 2023 А я разчарувалась в ціх капсулах. Удобно, да, не спорю. Но скільки покупала, і "на развес" на штуки, і в коробочках. У меня ці капсули при зберіганні лопаються і тече. Малейшая трещинка, сразу протекаєт засіб, склеює всі капсули между собой. Починаешь раз'єднувати, ще більше рвуться, і той ком трудно раз'єднати без втрат. Були і SAVEX, зараз закінчую другу коробку Perwoll. Перша коробка Perwoll для кольорових речей раз'єднувала ті капсули, потім психонула і комом кинула в пралку. Зараз на дні коробки залишились капсули для чорної білизни Perwoll, теж склеїлися, поки що розриваю, бросаю по дві -три капсули, як вийде.Половина тих капсул вже витекла на дно коробки. 3 Алцьона, Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 березня, 2023 Неля, ти мене здивувала. В мене капсули ніколи не склеювалися. Я прям в розпачі. Ну нічого, штук 10 віддам сину, скоріше закінчаться і не лопнуть))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 25 березня, 2023 Света, может тебе повезет. Но у меня именно заводская упаковка если чуть плохая запайка даёт течь. А если есть протечка, капсулы между собой склеиваются и тогда приходиться их разрывать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 березня, 2023 Блін, піду всі капсули переберу на всяк випадок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 25 березня, 2023 Неля, вперше таке чую. Глянула свою упаковку в заначці, то все ціле і не склеєне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 березня, 2023 Неля, я от почитала по гуглю такі випадки про склеювання капсул. То практично всі пишуть, що вони зберігали їх не в щільно закритих пакетах, в ванній кімнаті, де завжди волого. І що дивно, практично вся більшість написавших жила в приватних домах. В квартирах повітря більш сухіше. Може, в цьому причина? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 березня, 2023 8 годин тому, справжня господиня сказав: приватних домах. В квартирах повітря більш сухіше. Може, в цьому причина? Может и в этом причина . У меня коробка стоит в ванной. Коробка плотно закрывается, там типа защёлки, которую с трудом я открываю всегда. Но да, в ванной хоть и включается вытяжка при включении света, но сырость есть . Но мне кажется в этих капсулах такая плохая запайка, или полиэтилен такой тоненький что получается протечка средства Не знаю, но у меня такой с ними опыт. Подумала поехать купить и попробовать держать в беседке или летней кухне Но потом вспомнила что у меня стоит в запасе 5-ти л бутыль жидкого средсьва.. Есть еще порошок и остатки этих капсул. Пока обойдусь. Хотя волшебное слово - хорошая акция- с ума сводит 2 Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 26 березня, 2023 (змінено) В мене колись був гель для прання 5л Арієль, мені зовсім не сподобався. Плями не виводив зовсім, запах в нього сильний даже з додатковим полосканням і білизна постільна мені воняла довго, аж спати не могла. Десь у куточку ще стоїть залишок, викинути рука не підіймається. Мені треба, щоб при пранні зникали плями жиру чи їжі (ну отака я засранка)і, а деякі порошки чи капсули цього не роблять. А ще щось додавати типа плямовивідника навіщо, це додаткова трата. От капсули останні мой TRICE як раз з ефектом видалення плям, ну не 100%, але багато видаляють. Я це бачу по кухонним ганчіркам і полотенцям. А були такі, що тільки футболочки влітку від пилюки полоскати, нічого не прали. А одного разу я купила в ПРОСТОРІ якийсь порошок акційний (якось назва була типу SKY). І в ньому прала плед, такий синтетичний як хутро, не дуже товстий. Я його кидаю прати завжди восени. Божечки, ото був жах!!! Він став зовсім тоненький, якийсь цупкий, жосткий, не лохматий... думала все, на викід чи на ганчірку кудись на дачу. Але через якийсь час він розпушився, відлягло від серця. Той порошок був безфосфатний, на ньому нічого не було написано, що не можна прати синтетику. Отаке г*мно. Добре, що тоді взяла тільки пачку 400г. Мені ще не попадалися бесфосфатні порошки/гелі, щоб плями видаляли. Дівчата, не знаєте такі? Бо їх всяких зараз як грязі, всі не перепробуєш. Змінено 26 березня, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 27 березня, 2023 Дівчата, вичитала в коментах до ютубу, що монтажна піна з вікон добре видаляється димексідом. А для скотча також є балончики Антіграффіті (від Грас) і балончики із засобом для видалення скотча (у відділі з красками). Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 30 березня, 2023 Дівчата! Неля, Світлана! Я зрозуміла, хто ви є!!! А ви впізнали мене? Я знов у нашій хатинці, серед своїх! Ура! Я зараз не вдома... все ще у Запоріжжі... чекаємо на звільнення наших територій. Сил вже немає.... Дівчата, я кожен рік купувала до Пасхи формочки та інше у Лілі Люлек. Щось не бачу її "Складик Люлек". Чи вона в іншій темі пропонує свій товар? 1 5 Lika_N, lana19, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 30 березня, 2023 Вона на форумі закрила продажу. В неї є сайт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 31 березня, 2023 9 годин тому, Наталия63 сказав: Щось не бачу її "Складик Люлек" Ее магазин https://pomelochi.com/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 31 березня, 2023 10 годин тому, Наталия63 сказав: Дівчата! Неля, Світлана! Я зрозуміла, хто ви є!!! А ви впізнали мене? Я знов у нашій хатинці, серед своїх! Ура! Я зараз не вдома... все ще у Запоріжжі... чекаємо на звільнення наших територій. Сил вже немає.... Натусічка!!!! Як я рада тебе бачити!!! Нещодавно тебе згадувала, збиралася написати у вайбер, а ти вже до нас прийшла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 31 березня, 2023 В 27.03.2023 в 10:15, справжня господиня сказав: Дівчата, вичитала в коментах до ютубу, що монтажна піна з вікон добре видаляється димексідом. А для скотча також є балончики Антіграффіті (від Грас) і балончики із засобом для видалення скотча (у відділі з красками). Монтажна піна на вікнах мене поки не цікавить....ТТТ... І дай Боже щоб і не цікавила далі...Бо одна тіки так вилітають у нас в місті. А вот за балончиками для зняття скотча ніяк не виберусь до Єпіцентра. Хотіла їхати туди в той роковий ранок, но боженька відвів. Да і мабуть не треба поспішати з зняттям скотчу . Бо такі ніченьки як сьогодні ще мабуть будуть повторятись не раз. Но не подумала о том что такий болончик можно подивитись в магазині строк матеріалів. Такі магазини є і на нашому мікрорайоні, Стройцентри великі. 12 години тому, Наталия63 сказав: А ви впізнали мене? Наташа, привіт! Вспоминаю тебе, все думаю як ти? Но так і думала що ви виїхали з Якимімки. Но чомусь думку мала що ви десь у Европі, чи на Західний України. А ви тут, в Запоріжжі. Мабуть у мами? Дочка і син з вами? Чула що дочка ваша вже не проживала в Запоріжжі до війни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах