УкраІнка 6 950 Опубліковано: 15 грудня, 2016 Эх, печалька((( такая малина Боярка накрылась((( Это как? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 грудня, 2016 @УкраИнка, поездка в дальние края накрылась через надвигающийся карантин. Так хотела карты попутать, а попутали мне 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 15 грудня, 2016 @natamylove, знала бы что ты так мечтаешь о магнитиках, то уже бы заказала тете магнит из Швейцарии (у нее там дочка и она туда ездит время от времени). А тетя кстати из Запорожья. у меня будет стимул туда сьездить еще раз, красиво там очень 3 Алцьона, valuhka та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 грудня, 2016 Ну, и чего все молчат? Подарки кто-то уже отправил? 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 20 грудня, 2016 у меня подарок готов к отправке со вчерашнего утра, но вся в бегах завтра отправим 3 Алцьона, УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 грудня, 2016 Я тоже завтра отправлю 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 грудня, 2016 А остальные молчат, как партизаны... Наверное, чтоб свою "Боярку" не рассекретить случайно. 3 lissaKi, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 грудня, 2016 Та что там рассекречивать(( Буду из дому отправлять, аж не интересно((некогда и в Боярку сгонять. Подарок еще не совсем готов, думаю, в пятницу отправлю, так как ближайшие дни беготня - начальник к нам едет новый, встречать будем, а потом рассматривать)) 3 lissaKi, УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 20 грудня, 2016 А остальные молчат, как партизаны.. Сегодня сдали пенсионку и НДС. Завтра готовы запечатывать подарки а потом рассматривать)) Только нежно, чтобы не испугался. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 20 грудня, 2016 У меня такой завал завалющий даже выйти не могу. 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 грудня, 2016 Та что там рассекречивать(( Буду из дому отправлять, аж не интересно((некогда и в Боярку сгонять. И я, наверное, буду из дому отправлять. Моя "Боярка" тоже под большим вопросом... Ну, то уже второй вопрос. Главное, чтоб подарок Елочке понравился. 3 inucya, Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 20 грудня, 2016 Главное, чтоб подарок Елочке понравился. Я тоже об этом думаю. 4 inucya, Світл@нка, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 грудня, 2016 @Miloviza, Лена , такой завал подарков 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 грудня, 2016 Только нежно, чтобы не испугался. постараемся))) 3 lissaKi, inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 21 грудня, 2016 Я отправила подарочек! кто завтра получит, -значит от меня)))) 3 fronya40, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 21 грудня, 2016 Я отправила подарочек! кто завтра получит, -значит от меня)))) Наташа, что ж ты сразу все явки пароли сдаешь?! ))) 2 fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 21 грудня, 2016 я не сдаю) это тактический ход ход конем 2 fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 22 грудня, 2016 А у меня "Новая почта" не захотела посылку принять 3 Алцьона, Miloviza та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 грудня, 2016 А у меня "Новая почта" не захотела посылку принять Опять с габаритами переборщил? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 грудня, 2016 А у меня "Новая почта" не захотела посылку принять придется на санках тащить???? 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 22 грудня, 2016 Говорят, что не могут забить в графу "Оценочная стоимость" полтора миллиона евро... 4 Алцьона, natamylove, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 грудня, 2016 Говорят, что не могут забить в графу "Оценочная стоимость" полтора миллиона евро... Совести у них нет! Лишают твою Елочку золотых батонов с бриллиантами!!! 5 Алцьона, lissaKi, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 22 грудня, 2016 Да, церетелевские монументы даже без крыльев жутко дорого стоят. Нашел тут одного перевозчика, пообещали довезти до нужного отделения НП и там оставить. Всё равно без спецтехники его никто не утащит.. 7 inucya, Світл@нка, УкраІнка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 22 грудня, 2016 А я котят отправила перевозчиком Обещали к понедельнику доставить. Одного Ёлке. а другого по другому адресу. 4 inucya, Jefry, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 грудня, 2016 А я котят отправила перевозчиком Обещали к понедельнику доставить. Одного Ёлке. а другого по другому адресу. К понедельнику? Бедные котята... Столько дней в коробке... 4 Jefry, inucya, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах