Джу 5 671 Опубліковано: 25 січня, 2015 Оказываются у Атеко бывают еще такие, но живьем их не видела: 5 silvia, lana19, Юлькин та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 25 січня, 2015 Юльчик, булочки такие аппетитные :vkusno 1: 3 Джу, Юлькин та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 25 січня, 2015 Что это? http://ru.aliexpress.com/item/Handle-Mill-Grinder-4-Piece-Herb-Tobacco-Spice-Crusher-Aluminum-Alloy-Storage/32240027169.html 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 25 січня, 2015 Свет, это для помола мускатного орехо скорее всего 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 25 січня, 2015 Юльчик! Спасибо...А я подумала - механизированная ступка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 25 січня, 2015 я натупила, там написано зелень, табак, специи, судя по конструкции - рвет на мелкие части, неужели она мелет в пыль? там просто сито внизу, отсеивает крупные части во еще такого принципа http://ru.aliexpress.com/store/product/Chip-small-metal-mill-smoke-detector-handmade-dismembyator-broken-smoke-hand-roll-smoking-set/1338004_32212055108.html#! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 25 січня, 2015 Светик, по моему это измельчитель для сухих приправ, типа орегано в листьях, лавровый лист и тому подобное 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 26 січня, 2015 Вероника, Юльчик ! Скорее всего точно--для сухих трав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 29 січня, 2015 нестандартная:))) http://kredmash-dealer.ru/p38190419-pelmennitsa-mard.html нужно, кто в Харькове запустить.. пощупать:)))) 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 29 січня, 2015 @Lika_N,а чего нестандартная? У меня такая с юности. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 29 січня, 2015 Lika_N,а чего нестандартная? Таня, у меня тоже есть мамина - она круглая, а эта немного другая по форме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 29 січня, 2015 Таня, я видела круглые, многоуголиные, квадратные.., а это как то и не многоугольная и не прямоугольная.. гибрЫт)).. наверное в мнении какую точно форму делать не сошлись)) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 30 січня, 2015 Кстати о формах на пельмени. Нашла у свекрови такую круглую, давнюю, сравнила со своей современной... Ну, что сказать? Старая лучшЕе будет, помассивнее, тяжельче, и нету брака на краях ячеек, пельмешки все прорезаются идеально... От своей отказалась а пользу этой))) Лика, я на все твои посты кидаюсь в надежде на куколь!!!))) Так как там обстановка на фронтах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 10 лютого, 2015 Формы для выпечки http://mooka.com.ua/topic/1192-formy-dlia-vypechki/ ( посты переехали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 15 лютого, 2015 Девы, спокуха, эта форма ко мне ужо едет! Как общупаю - напишу Диана, скажи как форма?.. http://заквасочка.com.ua/p43154390-forma-dlya-syra.html Форма для сыра. 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 15 лютого, 2015 Ой-ой! Сорри за тормоза! Анжелика, очень мне понравилась формочка, добротная и пластик качественный, ни намека на запах. Творог точно можно в ней делать, только пресс сверху поставить. Делала в этой форме брынзу, хорошенький кружок получился. :10: 2 Lika_N та LLika reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 15 лютого, 2015 Диана, спасибо , я там передачку Арке- Наташе- в Минск пытаюсь собрать)) сало ниЗя... вот она плачет.. я ж достала -посолила- покоптила.. а тут раЗ.. и ниЗя..., неудобно людей кто будет везти. просить на пузо сало цеплять:)))для провоза. 2 Izvarina та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 16 лютого, 2015 @N@T@, Lika_N,а чего нестандартная?Таня, у меня тоже есть мамина - она круглая, а эта немного другая по форме. Точно! А я и не заметила!!! У меня тоже другая по форме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLika 1 283 Опубліковано: 18 лютого, 2015 Девочки, у кого есть такие мерные ложечки? У них надпись (мерные цифры) крепко держится или стирается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 18 лютого, 2015 Анжела, у меня на ложечках размер выбит , так что не стирается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 18 лютого, 2015 @LLika, а у меня выпуклые цифры из пластмассы на ручках ложек . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLika 1 283 Опубліковано: 18 лютого, 2015 На том сайте есть китайские, чуть дешевле и с выпуклым начертанием, але ж хочеться підтримати українського виробника. Vilapo, Лена, у тебя такие же? Пластмасса не тонкая на ручках? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 18 лютого, 2015 Так это украинские? Очень симпатичные! Я когда покупала свои китайские, таких не было, а то я бы тоже поддержала! И у меня тоже цифры выпуклые... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 18 лютого, 2015 Я такие ложки покупала в Ашане. Но ещё не пользовалась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 18 лютого, 2015 Vilapo, Лена, у тебя такие же? Анжела, у меня не такие я свои в Ашане покупала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах