valuhka 4 184 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Алла, молодчинка, что попробовала! Такое румяное фото у тебя получилось, класс! Раньше я думала, что сметаной обильно смазываю, а после твоей фотки вижу, что экономлю я на сметане конкретно 3 lana19, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 25 грудня, 2016 @Jefry, Каталог блюд из тыквы а я еще капусту с тыквой заквасила. Вкусно! И рассольчик прЭлесть! И цвет и вкус И в овощные супы в зажарку вместе с морковчиком добавляю 4 fronya40, Jefry, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 грудня, 2016 @valuhka, Валь, да, я максималистка)) Сметаны совсем не много было)) в следующий раз может и больше налью)) @lana19, сегодня остатки тыквы в супчик бросила, не зажаривала его, просто кубиками всё...ммм как же тыквенно))) 4 inucya, lana19, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 25 грудня, 2016 @Алцёна, Я уже давно не зажариваю как надо. Слегка в масле притушиваю для цвета. Все овощные (без мяса) супы варю в СВ 3 fronya40, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Не откладывая это дело в долгий ящик: Большой глубокой формы нет, поэтому краёчки вот так выглядят. Пробовать завтра будем. 5 fronya40, valuhka, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Не надо откладывать то, что можно сделать сегодня а он румяненький 3 lana19, valuhka та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 25 грудня, 2016 @Jefry, Жень, какая у тебя все-таки терпеливая семья. Мои (вечноголодные) бывало что и полуфабрикаты новых блюд пробовали не зная как в итоге должно выглядеть блюдо. Хотя и знакомые часто подъедались на пол-пути. Муж как-то переполовинил палочки с вишней испеченные для Монастырской избы 5 Алцьона, fronya40, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Одного уже нет в наличии. Мне очень понравилось. 5 fronya40, valuhka, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 26 грудня, 2016 Жень, замечательно что понравилось! На здоровье! 3 Jefry, Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 січня, 2017 (змінено) Валюш,дякую за таку смакоту. Правда її уже нема,але фото лишилось. Я робила з яблучками і сиром.,тому що не маю гарбузика. Ось цей- з сиром і бананом. Уже готовий посмачила медом. А ці лавашики- один з яблуками і бананом, другий- яблуко,посипане цукром і корицею. Все смачно,але мені найбільше -з сиром. Ще хочу з грушками,та у мене тільки заморожені. От як куплю грушок,тоді спробую приготувати. Змінено 24 січня, 2017 користувачем Уляна-ляна 3 fronya40, Алцьона та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 січня, 2017 @Уляна-ляна,прикольно! Якраз по розміру пічечки вляглись)) Зацікавила начинками, варто й собі поекспериментувати! 3 Уляна-ляна, fronya40 та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 24 січня, 2017 Оксана, яка краса! А крім банана ти ще щось до сиру клала? А сир с бананом просто потовкла, чи якось інше підготувала для того, щоб намастити лаваш? 3 fronya40, Уляна-ляна та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 січня, 2017 А крім банана ти ще щось до сиру клала? А сир с бананом просто потовкла, чи якось інше підготувала для того, щоб намастити лаваш? Ні нічого не клала. Ти в одному з постів писала,що сир добре брати з яйцем,а я його забула купити. Та пригадала,що яйце можна замінити бананом,от так і вийшло: і без яйця обійшлась і смакоту отримала. Та й цукру не додавала,адже банан солодкий. Сир і банан розтерла товкачиком для картоплі. Суміш добре намащувалась на лаваш. 2 Алцьона та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 24 січня, 2017 Оцей варінт мої діти їли б 100% Треба спробувати обов'язково 2 Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 січня, 2017 Зацікавила начинками, варто й собі поекспериментувати! Варто! Такий вдалий рецепт! Якраз по розміру пічечки вляглись)) Аллочка,якраз три штучки вмістились. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 19 травня, 2017 Валюша, несу и я тебе "спасибку" за рецепт! Первый раз сделала точно по рецепту - всем понравилось. Потом решила разнообразить начинку: взяла тыкву + яблоки + творог. Но купила лаваш не очень удачный. Он не хотел складываться "конвертиком", ломался на сгибах. Тогда я свернула его рулетом, сверху нанесла сметану и отправила в духовку. ))) Изменение формы на вкус не повлияло!☺ 2 valuhka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 19 травня, 2017 Вот и замечательно, я не удивлюсь если в лаваше начнут колбасу запекать.Тоже должно вкусно получиться :vkusno 1: 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ttts 183 Опубліковано: 28 квітня, 2020 (змінено) Большое спасибо за идею. Быстро, незаморочливо. Покупаю сразу несколько лавашей и держу в морозилке, сейчас на карантине очень актуально Любимые начинки-яблоки или творог. Теплыми, да с медом... И сразу из кожуры компот, так сказать безотходная технология. Змінено 28 квітня, 2020 користувачем ttts 4 valuhka, Магда, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах