Natali06 18 058 Опубліковано: 12 серпня, 2018 Ингредиенты: горький перец-1кгчеснок( очищенный)-1ст.орехи грецкие (ядра)--1ст.приправа "хмели-сунели"-100г кориандр(зерна)-50гсоль-1 ст.л. ( с горкой) Способ приготовления Горький перец ( вместе с семенами), чеснок, грецкие орехи перемолоть на мясорубке 2-3 раза. Семена корианра перемолоть на кофемолке. Затем добавить специи, соль, размешать до полного распределения специй . ( Можно еще раз все перемолоть на мясорубке.) Всё. Аджика готова. Готовую аджику разложить по баночкам. Хранить в холодильнике. Аджику готовить только в резиновых перчатках! Примечание. Этой аджикой, в прошлом году, меня кормила подруга. Аджика у меня просто улетала. :vkusno 1: Я еле дождалась нового урожая перца, чтобы приготовить, уже свою ,аджику. Добавляя , буквально на кончике чайной ложки, в домашнюю томатную пасту, вы получите вкуснейший кетчуп. С целым букетом вкуса! Томатная паста домашняя 9 N@T@, inucya, Elenka та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 12 серпня, 2018 Наташа, ух, какая аджика! Настоящая! Надо убрать кавычки, рецепт аутентичный. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 12 серпня, 2018 В такую аджику добавляют уцхо-сунели - это молотый голубой пажитник (семена фенугрека).Вкус и аромат он даёт необыкновенный, истинно грузинский.))) 4 inucya, N@T@, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 12 серпня, 2018 добавляют уцхо-сунели Леночка, ну где же у нас найти еНтот "уцхо"? Да и не слышали мы про такое... Поэтому приготовила так, как было написано в рецепте. Спасибо за уточнение и дополнение к рецепту. теперь буду знать, что искать для своей любимой аджички. :vkusno 1: 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 12 серпня, 2018 Оце справжня аджика! В мене чоловік таку обожнює, їсть з усім і до всього ложками, а я можу тільки міліграмами :) Це дуууже смачно і ароматно! 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 12 серпня, 2018 і до всього ложками, Наталочка, я ложками її зазвичай не їм, але якщо розведу з томатною пастою , то вже мене не зупинити! Можу їсти ложкою і без нічого! Томатная паста домашняя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 12 серпня, 2018 Наташа, нет и не обязательно. Фенугрек покупала в стандартных пакетиках, кажется ТМ ЭКО. А вообще специи более душистые в лавках специй на рынках. Я там и беру. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 13 серпня, 2018 Наташенька, такой интересный рецепт! А скажи, как долго она хранится может в холодильнике? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 13 серпня, 2018 Леночка, ну где же у нас найти еНтот "уцхо"? Да и не слышали мы про такое.. Наташа. в "Лавке специй", Света меня на них подсадила, есть такая приправа, у них много хорошего, с 20 по 26 августа они в отпуске 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 жовтня, 2018 Какая же это вкуснятина, хотя и острая! С хлебушком очень вкусно! Теперь вопрос- как долго она может стоять, отпал сам собою, вообще стоять не будет! Спасибо, Наташенька, за такой рецепт! 3 Natali06, Kira та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 20 жовтня, 2018 Иннусик на здоровье! очень приятно, что тебя, как и меня, этот рецепт не оставил равнодушной! вопрос- отпал сам собою, Я, в этом году, еле дождалась своих перцев. И когда он появился я от счастья надела уже столько, чтобы хватило. надолго)) + обязательный "лазжан" + просто вкуснейший кетчуп+ острый маринованный Еленки))) :vkusno 1: 3 inucya, Elenka та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 20 жовтня, 2018 Наташенька, и я тоже неравнодушна к этой аджике. Приготовила, муж нахваливает, очень она ему нравиться. Аджика очень ароматная, орехи такую нотку дают необычную дают. 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 21 жовтня, 2018 Леночка, я рала, что наши вкусы совпадают))) Мы как те сектанты- остроперцееды)))) 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 21 жовтня, 2018 Ага, пряно-остренькое все собираем в закрома.))) 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 14 листопада, 2020 Наташенька, я со спасибкой и видео. Готовлю уже третий год, а все никак отчет не делала. Но теперь такой. Очень вкусно получается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 23 жовтня Нарешті я зібралася відзвітувати і подякувати за прекрасний рецепт Ота напівпуста на передньому плані баночка - то аджика вже цього року. Дуже смачно з м'яском і запеченими овочами, роблю і їмо з превеликим задоволенням, дякую. А поряд меньша баночка - то Ферментований гіркий перець, ще одна моя любов. У мене тепер проблема - щоб насолодитися смаком всіх гірких перців мені доводиться вдвічі більше їсти з ними основної страви) Не те щоб я сильно мучилася, але ж такими порціями не можна 2 lana19 та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 24 жовтня Блін, ви так смачно все розказуєте... думала, що вже закінчила вчора заготівельний сезон, а тут таке... Вова з часником їсти не може, а я можу, тому зроблю піврецепта. Ну якщо гіркий перець ще знайду. А який з повного рецепта вихід аджики? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 24 жовтня 2 години тому, Справжня господиня сказав: Блін, ви так смачно все розказуєте... думала, що вже закінчила вчора заготівельний сезон, а тут таке... я так з тушонкою в скороварці, думаю, оце зробила 4 баночки (одна загрузка скороварки) і дость, а потім прочитаю новини, прогнози зі світлом на зиму - думаю, ну ще один раз зроблю, поки світло є) Так холодильник скоро баночками з тушонкою і заставлю) 2 години тому, Справжня господиня сказав: А який з повного рецепта вихід аджики? У мене цього разу десь з 350 грам перцю вийшло дві баночки: одна та, що на фото, 450 мл, а друга маленька на 100 мл. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах