Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 10 грудня, 2022 Блин, из-за этой электрики мы стали редко здесь встречаться. Ничего, переживем, зато потом такой праздник закатим!!!!!!!!!!! 3 lana19, musinka та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 10 грудня, 2022 1 2 musinka, Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 10 грудня, 2022 Забежала, чтобы сказать, что с нами все ок. Ночью опять обстреляли Одессу и область и снова по электрике. Света не было снова почти 2 суток. Сразу вместе со светкой уходят связь и интернет. Пишут, что многое восстановлению не подлежит. Всем огромный привет из Херсона. Так много хочется сказать, но просто нет времени. Светка приходит так редко и в гостях не задерживается. Х..лу и русне, что поддерживает эту войну и воюет - проклятья самые страшные и исполнимые. 2 Lika_N та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 10 грудня, 2022 (змінено) Хоть раз застала сайт работающий и у меня свет еще не отключили, совпало. А то свет есть- Мука закрыта. Света нет , а форум смотрю включался. Тяжело пробиться, потому как эта неделя вообще стремная была. За четверо суток свет появлчлся буквально на пару часов. И тогда....вот так Куди бігти, що робити спочатку 😁 Реалії нашого життя зараз, але русня не зламає 💪 0з Еще и морозно было, похолодало резко. У нас котел не выключается без электриеи, только насос отключаеться. Так что еле продавливало, но терпимо. А вот соседи все конечно позамерзали. У соседа генератор сутками не выключался. А сегодня наконец отключали по графику - 3 на 6 час. Уже легче - ночью, утром и днем по 3 часа отключали, и вот сейчас в 9 час должны погасить. Так что ничего, прорвемся. Светлана-Лана наша не появлялась. У них конечно в Одессе тяжелее. Только восстановили, наладили и дали свет, тепло, воду, и вот сегодня эти твари ночью опять ударили. По тем же объектам, только восстановленным, ударили шахидами. Опять вся Одесса отключенная. Ну что взять с этих лаптей путлеровских? Змінено 10 грудня, 2022 користувачем musinka 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 10 грудня, 2022 Руцький мир глазами русского video-97b17771a34e824b959477c23fd301dd-V.mp4 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 10 грудня, 2022 А в это время на мАсковии мАсквичи атакуют муссорные корзины video-27185d7b68b9422a46bc2ccba8d5fd67-V.mp4 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 10 грудня, 2022 А это "шедевры" от тех недоумков, кто считает наше Запорожье уже своим video-01fea9c5eb31c8b0510730b29f98e952-V.mp4 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 11 грудня, 2022 путін у 2023 році хоче витратити третину бюджету росії на війну, документ підписано – міноборони Британії У 2023 році росія має намір витратити на війну близько 143 млрд доларів. Це – понад 30% всього її бюджету. Що – за надто оптимістичних прогнозах щодо доходів – чинитиме значний тиск на цей бюджет. Проте путін уже підписав відповідний документ. Країна довб**бів. Витрачають мільярди долларів щоб вимкнути в сусідній країні світло. Коли в своїй люди мерзнуть без опалення. Геніально ...А може це всьо па плану 🤔🤡 Демілітаризація русні ? video-7e0bf94e1960ae0854b1223d7f5f4f0d-V.mp4 2 РАДУШКА та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 12 грудня, 2022 В 10.12.2022 в 06:46, Natali06 сказав: Наталочко, знайшла ось таку пропорцію: мед-150 гр, лимон-1 шт, імбир-200 гр. Дівчатка, дякую! Я знайшла пропорцію - 6 літрів(не кг! це важливо, бо в літрі 1,4кг меду) + 6кг лимонів + 2кг імбиру. Це від дівчат, що роблять таку суміш на передову. Я зробила і собі трішки, на пробу. Тільки в мене вийшло менше імбиру, бо як робила, то не знала скільки треба. На смак - супер! Я меду не їм, а цей напій норм, медом особо і не чути. Стоїть уже тиждень в холодильнику, може виставити на стіл, щоб побачити забродить чи ні? Правда, з цими відключеннями в холодильнику теж зараз геть не стабільна т-ра. Розфасовувати мусово лиш в пластик( я брала відеречка пластикові), бо скла хлопці не беруть. Olima, може мед був не якісний і тому забродило? В мене мед свій, викачаний зрілим, тому в якості я впевнена. Хай ще трохи суміш постоїть, будемо знати точно, забродить, чи ні. Тримаймось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 12 грудня, 2022 Моя помічниця заряджає шеврони на Перемогу))) 2 lana19 та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 13 грудня, 2022 Решила здесь разместить ролик. Я подписана на Беспалого (Харьков), он тонко и красиво троллит собеседников, удовольствие его слушать. В ролике подвыпивший российский военный рассказывает ПРАВДУ обо всем, начиная с 14 года. Ролик большой, но слушать интересно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 17 грудня, 2022 video-598c1ec2fec42298b79aa71bd49a83e4-V.mp4 2 Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 17 грудня, 2022 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пані С 12 Опубліковано: 18 грудня, 2022 Всем добрый вечер! Насилу смогла пробиться на форум. Почти целый месяц прошёл с регистрации.... Да, я сейчас живу в Варшаве. Как то даже неприлично рассказывать о спокойной, тёплой жизни. Если кому интересно, спрашивайте. А я буду у вас набираться оптимизма и сил жить дальше. 3 Справжня господиня, lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 18 грудня, 2022 4 хвилини тому, Пані С сказав: буду у вас набираться оптимизма в нас вже третій кінотеатр буде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пані С 12 Опубліковано: 18 грудня, 2022 В 21.11.2022 в 09:58, настоящая хозяйка сказав: Света, ура! Я думала, что потеряла тебя. Все время тебя вспоминала, почему-то была уверена, что ты из Киева уехала подальше. Как здорово, что ты нашлась! Я рада! "Я ваша навеки!" Света, спасибо Неле, помогла мне найтись. Так не хватает нашего общения, на любые темы можно было поговорить, пожаловаться, порадоваться. 3 Наташшшка, Справжня господиня та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 18 грудня, 2022 Света, привет! У нас у всех проблемы с электричеством, у всех в разное время получается. Вот и редко выходит зайти сюда на форум. Как не работает сайт, то значит, нет электрики в Киеве на сервере. У нас сегодня целый день есть свет, муж страшно рад, что смог посмотреть футбол. А вчера за сутки у нас свет был два раза в совокупности 7 часов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пані С 12 Опубліковано: 18 грудня, 2022 Света, а тепло есть.? Холод страшнее темноты, я так думаю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 18 грудня, 2022 Да, у нас только два раза отключали отопление и воду. Первый раз не было почти 3 суток, позавчера 1 сутки, даже меньше. Но на улице нет мороза, вчера вообще +11, квартира почти не остывает, в комнатах +20, комфортно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 23 грудня, 2022 Не смогла вчера поставить ролик. Этим все сказано!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 23 грудня, 2022 Щось зовсім рідко вдається сюди зайти. Дівчатка, ви бажання свої занотовуєте? Чи зараз в нас одне на всіх? Тільки ВЕЛИКЕ-ВЕЛИКЕ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 23 грудня, 2022 Мабуть, одне, Ань)) Хоча, я сьогодні одну баберу ледве палицею не відлупашила...нерви, блін...Вона там щось про захисників вякнула - мала що слухати, тікала від мене, як ошпарена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 24 грудня, 2022 Без коментарів. Просто послухайте ПІСНЯ(під_Висоцького).mp4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 24 грудня, 2022 Да, очень тяжело стало пробиться на нашу Муку. Свет вроде чаще и есть , чем его нет. Как и было, стабильно - 3 часа нет его, 6 час со светом, сейчас строго по графику, можно и прилаштуватися. Но все равно, с интернетом постоянная проблема, мобильный очень слабый. Света, да, гордость за нашего Президента прямо распирает. Но еще большее чувство - это уважение и благодарность! Ведь если бы не он, не известно что бы сейчас было бы с нами, украинцами. Анечка, не получается посмотреть твое видео, грузится по слову. А очень хочется послушать. Перекись мне его в Вайбер, может там загрузится. А на счет бажання, то да, ты права, оно одно у нас всех - поскорее избавиться от этой проклятой навалы, которая своим грязным сапогом ступила на нашу землю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 24 грудня, 2022 4 хвилини тому, musinka сказав: Перекись мне его в Вайбер, может там загрузится Перекинула Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах