musinka 1 976 Опубліковано: 7 травня, 2023 Фото «без слів» на КПП Чонгар по дорозі від Мелітополя до Криму. Військові та власники спецперепусток - поза чергою. Вантажівки з награбованим - в окремій черзі. А тисячам легкових авто - мінімум 5 годин очікування, - повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров. 1 РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 травня, 2023 (змінено) Змінено 7 травня, 2023 користувачем musinka 2 lana19 та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 травня, 2023 А с Крима куди? Як будете переправлять своє награбоване в Україні майно? Русня массово убегает в сторону Крыма, – мэр Мелитополя. Очереди из Запорожской и Херсонской области километровые. Свинособаки ждут минимум по 5 часов. Паники нет🙃 VID_20230507_120956_345.mp4 1 1 lana19 та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 466 Опубліковано: 7 травня, 2023 В 06.05.2023 в 10:33, справжня господиня сказав: Ми на дачі зараз, приїхали на 2 дні. Сьогодні вночі проснулася о 1-27 від якогось далекого сильного вибуху. Встала подивитися у вікно, чи в городі нема пожару, мені б видно зарево, я на пагорбі і на 2 поверсі. Слава ЗСУ, нічого над містом не було. Але я почула звук як отой мопед! І десь тут поруч! Ніколи їого раніше не чула сама, тільки розказували всі. А тут стою і чую, даже захотіла своє вікно відкрити, чи не галюнікі в мене, бо вітер на дворі. І тут ...!!!!!!! Як збоку щось зашипить!!! Як вилетіло щось вогняне, довгеньке, та так низько!!!!!!! Над землею метрів 100, не більше!!! Як потетіло кудись та ЯК ЙОБ..... НУЛО!!!!!!! В небі прям передо мною на тій стороні нашой дачної балки ОТАКЕННИЙ ВОГНЯНИЙ ШАР!!! Куски вниз полетіли, білий дим!!! І через 1,5-2 секунди ЯЯЯЯК БАБАХНЕ ЗВУКОМ!!!!! я на пол на коліна впала від переляку!!! Вова прснувся, до мене наверх ломанувся, а в нас сходи наверх під кутом градусів 60, не менше. Поки доліз переляканий, вже все скінчилося. Отакі зоряні війни наживо! Це наше славне ПВО збило той шахед-мопед, оту мотоблядіну! Я в такому шоці була, що до 3 ночі не могла заснути. Так це я побачила тільки один постріл та влучання. А як ото в тім Бахмуті....... нема слів...... ЩОБ ТУ РАШКУ ПОРОЗІРВАЛО ОТАК ЯК Я СЬОГОДНІ БАЧИЛА!!!!! Сьогодні зустріла сусідку, в неї дача неподаліку від наших дач, за 2 км. Як раз в тій стороні, де ото гепнули той мопед. Так вона розказала, що від того вибуху, що я бачила, в людей на їх дачах повилітали вікна. Уламки попадали вниз на будиночки та здійнявся пожар! Добре, що була вже субота, багато поприїжджало на вихідні. Люди швидко повибігали і разом потушили все, шкоди майже не було, так, по мілкому. Я тепер буду боятися на дачі, це ж можуть і над нами збити. В мене сусід Сірожа живе весь рік в домі, розказував, що восені було багато літало ракет тих вогняних, а взимку мало. 5 Магда, lana19, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 7 травня, 2023 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 7 травня, 2023 Сейчас очень сильно бомбят Херсон IMG_5002.MP4 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 7 травня, 2023 Бомбят Одессу и область. Киевщина гучно... msg-1498303038-30351.ogg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 травня, 2023 Понад 30 дронів рф знищено над Києвом вночі! – КМВА. На жаль, внаслідок падіння уламків пошкоджені будинки, дорожне покриття, автівки. П'ятеро людей травмовані, внаслідок атаки дронів на Київ Запорожье не спало почти всю ночь. Выбухи. Одесса. Прилетели в склад мяса (куриного) и по побережью Нас веганы какие-то атакуют или что? Троє людей, працівники складу, отримали незначні поранення, медична допомога була надана їм оперативно на місці - нікого не госпіталізовано. Наразі одна людина вважається зниклою безвісти. Тривають оперативно-рятувальні роботи. 2 1 Магда, musinka та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 8 травня, 2023 28 хвилин тому, lana19 сказав: Прилетели в склад мяса (куриного) То боротьба з біологічною зброєю 3 Справжня господиня, lana19 та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 травня, 2023 Киев 2 1 Магда, РАДУШКА та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 травня, 2023 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 8 травня, 2023 2 1 Магда, РАДУШКА та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 травня, 2023 Харьков под обстрелом. Эти расиянские твари публикуют вылеты из БНР Ненавидим!!! 344938500_9360732594000705_7147381726220182263_n.mp4 1 РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 травня, 2023 Аня - Радушка! Ты как ? В Днепропетровской области и Днепре взрывы. Света! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 8 травня, 2023 8 хвилин тому, lana19 сказав: Аня - Радушка! Ты как ? В мене усе норм. У дітей теж. Де влучили, не знаю. 5 прильотів 5 lana19, musinka, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 травня, 2023 2 хвилини тому, РАДУШКА сказав: Де влучили, не знаю. 5 прильотів Зафіксовано щонайменше шість «прильотів». Є влучання у Харківському районі. За попередньою інформацією, окупанти обстріляли місто та область ракетами С-300, - Синєгубов На місцях працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється. Клята кончена русня Аня! 4 Дяна, РАДУШКА, musinka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 466 Опубліковано: 8 травня, 2023 33 хвилини тому, lana19 сказав: В Днепропетровской области и Днепре взрывы. Света! Тута! Чула два вибухи десь далеченько. Поки ніякої інформації немає. Пожарка - на місці. 5 Коник, musinka, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 9 травня, 2023 15 з 15 ракет було знищено над Києвом зранку, – КМВА. 2 musinka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 9 травня, 2023 Вибухи в Херсоні — рашисти знову обстрілюють з т.о. лівобережжя В Дніпропетровській та Запорізькій областях працює ППО по шахедах! Последствия ракетного обстрела 8 мая в с. Затока 344984219_6575052069212255_561168454564721676_n.mp4 2 2 Магда, РАДУШКА, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 11 травня, 2023 Сегодня ровно пол года с момента освобождения города Херсон За это время (в Херсонской территориальной общине) от обстрелов рф погибли 135 мирных жителей и 371 получили ранения 2 Наташшшка та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 12 травня, 2023 1 2 РАДУШКА, musinka та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 12 травня, 2023 Мар'їнка зараз. ЇЇ НЕМАЄ. Зовсім. Зтерли з лиця землі. Там нічого відновлювати Кам'яна пустеля. Жах. Я не можу заспокоїтись 4 Наташшшка, Olima, musinka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 12 травня, 2023 И вот Луганск который домбили!!! 8 лет. Сегодня прилетело в завод Полипак Цитата Нам сообщают, что на заводе было «весьма-таки немало вояк». IMG_0819.MP4 3 musinka, Наташшшка та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 12 травня, 2023 У нас каждый день прилеты. Куда - не сообщают, информации практически 0, общие слова. Знаю что много частного сектора пострадало. Шахиды прямо над домом пролетают эти 2 дня. Сегодня ночью снова два взрыва, С300. Зато днем было спокойно, но у нас обычно с 23 час начинается. Вот и сейчас уже тревогу дали. Но надеюсь что это скоро все закончится, и наши погонят эту шушеру с нашей области. Ответки им тоже отправляют каждый день, не дают расслабиться. 4 Наташшшка, lana19, РАДУШКА та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 12 травня, 2023 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах