Магда 2 118 Опубліковано: 2 січня 49 хвилин тому, irysska сказав: Всі живі? Хто як? Слава Богу і нашому ППО ми живі і здорові. Було трішки страшно, пересиділи в коридорі. Навіть кішка моя прокльони московитам слала коли я на неї нашийник та шлею надівала. 1 6 Olima, Наташшшка, irysska та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 2 січня В нас тихо було. Я не спала до 5 ранку, двічі пила пілюлі для сну, але не допомагало. Під ранок вирубилася аж до 10 ранку. 3 1 irysska, Olima, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 2 січня Жива і я і діти з онуками. Один з прильотів поряд з молодшими. Другий поряд з тещею молодшого. Але, Бог милував. Усі живі-здорові. Хати цілі 2 7 Lika_N, Справжня господиня, Наташшшка та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 2 січня (змінено) Як я їх ненавиджу. Вже такий рівень ненависті, що не передати. Виблядки. Горіти їм зі своїми виводками в пеклі. Нація - гній!!! Змінено 2 січня користувачем Olima 8 Справжня господиня, Lika_N, Natali06 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 січня Мені хтось може сказати, що вживають ті нелюди, що таку відверту брєдятіну пишуть? Чи то від бояри так плющить? 3 2 lana19, Lika_N, musinka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 090 Опубліковано: 2 січня Особливо сподобалось « В КрАпивницком» За все інше уже і мовчу))) забули ще приписати кучу ф-16)) 7 irysska, lana19, РАДУШКА та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 2 січня Я теж все чекала, коли ж напишуть, що знищено ангар з 58 штюк Ф-16, які прибули в Україну. Недоработочка. 2 4 musinka, lana19, irysska та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 2 січня 1 година тому, irysska сказав: Мені хтось може сказати, що вживають ті нелюди, що таку відверту брєдятіну пишуть? Чи то від бояри так плющить? Охренеть! Ну точно бояри с коксом перебрали! И главное что те долбоебы верят этому) Только домой приехала. Потеряла перед НГ свои очки для чтения, ездила новые заказывать. Уже и забрала сразу. У нас ночью вроде спокойно было, хотя писали что шахеды транзитом летели и их сбивали. Но я досидела до 1.30 , глаза разболелись от старых очков, и я выключила телефон. Попыталась заснуть, но практически не спала. Сок поверхностный и беспокойный. Слышала что смарт все время блямкал под подушкой, оповещения присылал. Но так как глаза болели от перенапряжения, телефон не включала. А под утро встала в туалет и включила смарт. А там Ланочка мне предупреждение прислала что в Киеве очень неспокойно. Сразу сон пропал. Давай с дочкой связываться, а она не отвечает, правда вижу что в сети был в. Потом написала что они в бомбоубежище пошли в 6 утра, а до этого всю ночь в коридоре с малым просидел. Думала сердце остановится, пока дождалась ее отписки. Мрази, ненавижу! Желаю ублюдочно-мразотной раSSицкай пИдерациии утопиться в своих болотах, згинуть на ЙУХ с лица земли))) 6 Магда, Справжня господиня, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 2 січня На форум-виноград пишуть, ніби нам вже дозволяють усілякою зброєю, а не тільки вітчизняною, бити по раше "от москви до владивостока" 4 3 Дяна, Olima, musinka та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 118 Опубліковано: 2 січня 14 хвилини тому, РАДУШКА сказав: На форум-виноград пишуть, ніби нам вже дозволяють усілякою зброєю, а не тільки вітчизняною, бити по раше "от москви до владивостока" Так, я теж таке читала, ніби це була заява посла США про зброю, яку нам зараз збираються надати. Будемо сподіватися, що правда. 5 Наташшшка, Дяна, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 2 січня Дуже надіюсь, що нам дадуть цю зброю . І почнеться вой: "А нас то за что?". 2 РАДУШКА та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 2 січня Та навроді Німеччина майже узгодила передачу нам ракет Таурус, якими можна влупити по тому клятому кримському мосту. Ой я як чекаю цього!!! 2 РАДУШКА та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 2 січня Русня вдарила ракетою по кладовищу на Запоріжжі😡 Орки вдарили ракетою по селу Омельник. Кончені створіння. VID_20240102_223647.MP4 1 6 Дяна, irysska, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 3 січня (змінено) По кладовищу.....по кладовищу.....не інакше, там же підземний генеральський бункер був. Вчора ж писали, що цілих 9 генералів знищили. Світ все бачить і не реагує, бо лицемірний. Тільки ступені занепокоєння змінюються. Тож все надалі триватиме, бо лицеміри європейські і американські це толерують. ненавиджусучартваринкацапськихізневажаюсцикунівєвропейськоамериканських Змінено 3 січня користувачем irysska 2 2 Olima, РАДУШКА, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 5 січня (змінено) Дівчата, поширюються чутки, що ото наші влупили чи в Криму чи десь під Белгородом в якихось дуже поважних вояк рашистів. Вони когось до Москви гвинтокрилом повезли на всіх парах! І НАЧЕБТО САМ ГЕРАСИМОВ КУПУЄ БІЛЕТ ДО КОБЗОНА, АЛЕ КАСА ЩЕ ЗАКРИТА НА ПЕРЕРВУ, ВРОДІ ДОЛЖНА ОСЬ ОСЬ ВІДКРИТИСЯ...!!! отаке прочитала Змінено 5 січня користувачем справжня господиня 4 Olima, musinka, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 6 січня Звісно, хотілося щоб той герасимов здох, але але....щоб це не був черговий фейк. Чекаємо ...і оте падло кобзон чекає 4 Olima, musinka, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 6 січня В 30.12.2023 в 13:50, lana19 сказав: Искандер сбили. Оказалось що це був не Іскандер. А корейська балістична ракета. Котра прилетіла и впала в полі за територією Обл.лікарні. Показували тільки фото великої вирви в полі,наші місцеве керівництво опубліковало інфу що сбили Іскандер, но військовий штаб мовчав. І вот тіки вчора опубліковало данні розвідки що русачі вдарили 3 корейськими ракетами. Їм можно все, для них закони війни не діють. А нам строго- настрого заборонили бити по рашке натовскім оружием. 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 6 січня (змінено) 7 годин тому, irysska сказав: Звісно, хотілося щоб той герасимов здох, але але....щоб це не був черговий фейк. Чекаємо ...і оте падло кобзон чекає Все ж таки фейк. Одразу же і спростували цю інформацію Информация СМИ о гибели главы Генштаба - 99% фейк. Командный пункт в Крыму был поражен, но гибели главы Генштаба это не касается. Дуже шкода. Но я зразу не повірила у це. Хіба таке сцикливе поїде в окупований Крим? Та і кажуть що хай краще буде живий, бо такого довбня ще пошукати треба. Він більше шкоди робить ніж користі на своєму посту)) А гвинтокрил і вправду срочно викликали до блекміста, якогось дуже важного генерала до московії евакуіровали. Змінено 6 січня користувачем musinka 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 6 січня Я в п'ятницю слухала Фурсу по радіо НВ. Так от, він розповідав, що зі слів Залужного, оце му-му герасим дуже розумна і небезпечна людина. Що шойгу, то нікчема без користі, але не герасимов. 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 6 січня (змінено) 51 хвилину тому, musinka сказав: . А нам строго- настрого заборонили бити по рашке натовскім оружием. Магічне слово "ескалація", від якого партнери сцуться в памперси. А якщо по-простому - лицемірство. Бо як нас розброювали, то з таким завзяттям, що дим з вух. І інструменти свої привозили, допомагали. На нашому полтавському аеродромі чоловіки плакали, коли ті літаки різали. Ой все, не хочу нічого більше і казати про партнерів. Самі ми винні. Змінено 6 січня користувачем irysska 1 1 1 Магда, musinka та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 6 січня Іра, все ж таки маємо надію... зі 100% - 1% нам таки оставили) Да і на сьогодні трохи други вже новини. Одне ясно поки ніхто точно не знає і треба ждати 2 РАДУШКА та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 січня Всі живі? Дівчата, як ви? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 8 січня Не спала аж до 4-30, ну немає сну і все. За вікном по подоконніку дуже лупив крижаний дощ, сирен не було взагалі. А потім я заснула і нічого не чула, встала в 9-20. Пишуть, що по Дніпру били, я спала. Мабуть, десь далеко від мене. 3 Наташшшка, irysska та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 січня Я теж сирени не чула, але я вуха затикаю завжди берушами, тож і не дивно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 січня Лана, Неля, Радушка - озвіться 🙏 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах