Pitochka 3 334 Опубліковано: 18 січня, 2023 Ингредиенты: На 2 хлібини вагою у 700 гр кожна нам необхідно: Борошно 1 кг Дріжджі сухі швидкі ( в мене Львівські) 11гр Вода (молоко/сироватка/залишки сметани тощо) - 600гр Олія ( вершки/сметана/смалець) - 30гр Сіль - 2/3 ст ложки Цукор - 2 ст ложки Метод Рецепт супер простий, можливо, буде для вас знайомим, бо інгредієнти максимально доступні ( дякую ЗСУ) і не забирає багато часу і зусиль. Для швидкості приготування хліба ( а швидкість у наш час дуже важлива, бо підлаштовуємося під графіки світла), я нагріваю невелику кількість води до 35' ( щоб пальцю було комфортно😄) і додаю дріжджі, гарненько розміщую і залишаю, щоб подружилися. В борошно додаю сіль, цукор, олію. Вливаю розведені дріжджі і залишок рідини. Змішуємо. Тісто має бути пружнім, але не "забитим", не липнути до рук, достатньо м'яким. Вимішую вручну хвилин 7-10. Залишаємо підходити на 1,5 години. Має збільшитися у 2 рази. Обминаємо, ділимо тісто навпіл, формуємо і на розстройку ,на 1 годину. Я ставлю у нагріту духовку, попередньо з розприскувача роблю водяну баню Як тільки піднялося - духовку на 200 ', випікаю 10 хв з парою ( знову-таки розприскувача в поміч), потім зменшую температуру до 180' , на 20 - 25 хв. Хліб м'який, тонка, хрумка скоринка, легко-солодкий смак. Загальний час приготування 3-3,5 години. Довго не черствіє, ну, а сухарі з нього - бомбезні))) Якість фото бажає кращого, але робилося під час вимкнення світла, під фонарики двох телефонів) Але все одно - Слава Україні!!!!🇺🇦 InShot_20230118_185856632.mp4 2 Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 18 січня, 2023 Божечки, яка краса. Уявляю, як він пахне! 1 Pitochka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 18 січня, 2023 Красень! 1 Pitochka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2023 О, це так мій тато любить називати все цікаве/красиве/смачне - ВОЄННЕ. Треба спекти хліб, привезти йому і сказати, що оце і насправді воєнний хліб 2 Pitochka та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 січня, 2023 Краса! Але при теперішніх графіках і електродуховки, ви ще ті екстремали! Дякую. за рецепт, на всяк випадок збережу, бо є газова в батьків, хто його знає, що попереду, потрібно бути готовим до всього! 1 Pitochka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 січня, 2023 А!!! Тільки відео прогрузилось! Який хруст!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 334 Опубліковано: 20 січня, 2023 Дякую, дівчатка😘 маю надію, вам смакуватиме😍 Дякую, що допомогли оформити рецепт, бо зараз лише з телефона, а в ньому багато функцій чомусь не видно... 😏 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 23 січня, 2023 Вітусічка, люба, дякую за рецепт такого чудового хлібчика! І хлібчик і назва говорять самі за себе! Ще раз дякую за насолоду бачити цей хліб! 1 Pitochka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 334 Опубліковано: 19 листопада, 2023 дівчатка, дякую за теплі словасьогодні напекла трохи) пампушки не всі дожили до фотосесії))) 4 lana19, Магда, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах