Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 16 жовтня Щось застряг в мене залишок сиру-творогу і надумала я приготувати з нього пончики! Замісила тісто, швиденько розкачала кульки і почала обжарювати у фрітюрі. Нажарила десь половину кульок і тут на кухню прийшов Вова...... Їх було 23. Оце залишилося мені. А це підготувала скумбрію до запікання, але її вже нема, була смачнюща, як завжди. 6 2 lana19, УкраІнка, Наташшшка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 16 жовтня Світланко, невгамовна наша! То ж добре, що всі твоі старання так високо оцінююються) Бо зникання твоіх трудів( всередину звісно)) , то і є висока оцінка!) 5 Справжня господиня, Дяна, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 17 жовтня "Моя попытка номер два!" Врахувала вчорашні помилки, сьогодні ось так. Майже всі цілі. Дуже смачно! 5 Olima, Наташшшка, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 17 жовтня (змінено) Ну раз пішла така гулянка, то я до пончиків Світлани виставляю суші чи роли (як правильно не знаю, тому не кидайте тапки ). Робила на день народження сина, бо йому окрім цього нічого не потрібно було готувати. А так як перед його днем народження у точці де звичайно ми замовляли ці штучки виявили сальмонельоз, то мамі прийшлось самій навчитися крутити їх. І скажу що це виявилося дуже просто, смачніше і по коштам в двічі дешевше, тому зараз я часто роблю їх. Змінено 17 жовтня користувачем Olima 8 УкраІнка, lana19, Справжня господиня та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 17 жовтня Оля, я в шоці! Такі красиві, рівненькі, гарненькі! Нажаль, мій Вова не сприймає їх за їжу, тому не їмо. А мені дуже подобаються. 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 17 жовтня Наш святковий стіл в лісі - пів століття моєму Сані) Рибка, млинці і картопелька з грибами готувались на вогнищі. 8 цифра, inucya, Справжня господиня та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 18 жовтня Чудовий стіл! Наталочко, передавай Сані мої поздоровлення з красивим юбілеєм! Хай щастить! 2 Наташшшка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 18 жовтня Дякуємо, Світланка. Для нього це найкраще святкування) Дуже любить ліс) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 30 жовтня Вчора напекла пиріжків з рис+яйце+зел.лук Спекла пиріг з яблуками і кремом, не фоткала, бо вже спакувала. В мого синочка сьогодні день народження, зараз йду до нього з подарунками. Він народився в 15-00, от всі роки поздоровляємо в цей час. 6 Дяна, Olima, Lika_N та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 30 жовтня Я сьогодні вперше в житті скуштувала салат з селери. Виростила у себе в саду, вирішила спробувати і якщо б не сподобалося, то я б її не викопувала, а так перед морозами поїду рвати. Сину не сподобався, чоловіку і мені зайшов салат, іноді можна приготувати. Робила з морквою, яблуком, лимонним соком та олією. 5 Справжня господиня, Магда, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 3 листопада А у нас гарбузовий манник. Зранку з міцною кавою І трішки вечірнього осіннього вейбу, як тепер модно говорити) з гарячим молоком 6 Olima, цифра, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 3 листопада Захотілося дуже шкідливої їжі. Ось! Пообідали з пивом. Така тарілка кожному, пиво добре. Дуже смачно! 7 Olima, УкраІнка, inucya та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 5 листопада (змінено) Це називається "сковорідка"! Студентське минуле, коли отаку сковорідку брали одну на компанію і пиво. Хлібчиком полірували до сяйва! Вова захотів згадати минуле, он сидить і мліє під стопарик. Дуже смачно!!! А це я зварила борщ свій, без капусти, на свинячих реберцях, смачнющий! Тільки фотка якась дивна вийшла. Борщ відмовився фотографуватися. Змінено 5 листопада користувачем Справжня господиня 6 УкраІнка, inucya, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах