Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

Вітаю з Новим роком! Бажаю нам всім в цьому році нашої Перемоги і миру, спокійного і щасливого життя! Аби всі повернулися додому живі-здорові!

Діліться, хто що цікаве та смачненьке приготував на новорічну ніч, чим відволікалися від новин. 

Я таки зробила декілька своїх стандартних закусок та салатів

В 29.12.2024 в 17:53, Магда сказав:

У мене на такі випадки стандартний набір:

Фаршировані яйця (чим завгодно, від банальних шпрот до авокадо з печінкою тріски)

Рулетики з огірка з вершковим сиром і червоною рибою (огірок порізати довгими слайсами, промокнути від соку, намазати вершковим сиром типу філадельфії, покласти солону червону рибу, закрутити рулетиком)

20241231_210122.thumb.jpg.4c5cc66cc0a1ae44ceec085eeb57c17f.jpg

В 29.12.2024 в 17:53, Магда сказав:

Канапка з кружочка (шайбочки) відвереного буряка, по розміру кружочка моцарели

20241231_195349.thumb.jpg.0fa1d3b5781c8058bbb06ed5f962681a.jpg

До буряка з сиром зробила горіхово-часничний соус, зверху додала замороженого базиліку з оливковою олією та сіллю.

В 30.12.2024 в 20:17, Магда сказав:

Буду завтра робити салат з броколі та авокадо: відварену броколі розібрати на дрібні суцвіття, авокадо порізати на вузькі дольки, викласти на тарілку, збризнути лимонним соком та полити соусом з гірчиці в зернах,  часнику, оливкової олії + сіль, перець, лимонний сік.

20241231_190756.thumb.jpg.fe8e640c7da5fd3c761bc052a533cf23.jpg

Меренгового рулета я так і не спекла, таки я лінива дупця :girl_in_dreams:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я не фоткала, бо ніколи було і дуже втомлена була. А так було холодець, олів*є, салат з кукурузки, скумбрія фарширована, ковбаска, качка, соління-моріння, шуба. Нам з горою! Холодець ще довго будемо доїдати, мабуть, зараз супчика зварю з нього. А на черзі салат Дипломат, завтра зроблю. Я завжди салатів зразу багато не готую, розтягую їх приготування аж до старого нового року, так не приїдаються і завжди свіженькі.

Щось нове мені було ніколи готувати, бо працювала з ранку до вечора 30,31 і 1. А вчора ще й торт робила на замовлення, тільки віддала. От тепер тільки буду відпочивати після того марафону їжі.

Поділитися повідомленням

В холодильнику лежала минулорічна гречка, то я сьогодні йшла біля м'ясного магазину, то купила шматочок м'яса і зробила гречаників. 

Гречка врятована, гречаники майже з'їдені:0_8e0d2_28d964f1_S:

IMG_20250104_154154.jpg

Поділитися повідомленням

Оля, дякую, нагадала про гречаники, треба зробити. 

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз