Магда 2 174 Опубліковано: Четверг в 19:50 Вітаю з Новим роком! Бажаю нам всім в цьому році нашої Перемоги і миру, спокійного і щасливого життя! Аби всі повернулися додому живі-здорові! Діліться, хто що цікаве та смачненьке приготував на новорічну ніч, чим відволікалися від новин. Я таки зробила декілька своїх стандартних закусок та салатів В 29.12.2024 в 17:53, Магда сказав: У мене на такі випадки стандартний набір: Фаршировані яйця (чим завгодно, від банальних шпрот до авокадо з печінкою тріски) Рулетики з огірка з вершковим сиром і червоною рибою (огірок порізати довгими слайсами, промокнути від соку, намазати вершковим сиром типу філадельфії, покласти солону червону рибу, закрутити рулетиком) В 29.12.2024 в 17:53, Магда сказав: Канапка з кружочка (шайбочки) відвереного буряка, по розміру кружочка моцарели До буряка з сиром зробила горіхово-часничний соус, зверху додала замороженого базиліку з оливковою олією та сіллю. В 30.12.2024 в 20:17, Магда сказав: Буду завтра робити салат з броколі та авокадо: відварену броколі розібрати на дрібні суцвіття, авокадо порізати на вузькі дольки, викласти на тарілку, збризнути лимонним соком та полити соусом з гірчиці в зернах, часнику, оливкової олії + сіль, перець, лимонний сік. Меренгового рулета я так і не спекла, таки я лінива дупця 6 Справжня господиня, Наташшшка, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 458 Опубліковано: Пятница в 08:04 Я не фоткала, бо ніколи було і дуже втомлена була. А так було холодець, олів*є, салат з кукурузки, скумбрія фарширована, ковбаска, качка, соління-моріння, шуба. Нам з горою! Холодець ще довго будемо доїдати, мабуть, зараз супчика зварю з нього. А на черзі салат Дипломат, завтра зроблю. Я завжди салатів зразу багато не готую, розтягую їх приготування аж до старого нового року, так не приїдаються і завжди свіженькі. Щось нове мені було ніколи готувати, бо працювала з ранку до вечора 30,31 і 1. А вчора ще й торт робила на замовлення, тільки віддала. От тепер тільки буду відпочивати після того марафону їжі. 5 Магда, Olima, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 207 Опубліковано: 14 годин назад В холодильнику лежала минулорічна гречка, то я сьогодні йшла біля м'ясного магазину, то купила шматочок м'яса і зробила гречаників. Гречка врятована, гречаники майже з'їдені 5 Справжня господиня, Наташшшка, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 458 Опубліковано: 12 годин назад Оля, дякую, нагадала про гречаники, треба зробити. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах