Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

Дякую, дуже цікавий рецепт. А для маринаду тільки мед? Не перчити навіть? А коли її солити? Я просто ніколи не готувала качку по-пекінстки, думаю на Різдво тепер так зробити.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
36 хвилин тому, Магда сказав:

Не перчити навіть? А коли її солити?

А от ні перцю, ні солі додавати не треба:neznau:. Так, дивно, але справді було дуже смачно:smilie_essen:

Поділитися повідомленням

Завтра запечу свою індокачку, то відзвітую, чи нормально, чи погано вийшло.

Поділитися повідомленням

38 хвилин тому, Наташшшка сказав:

А от ні перцю, ні солі додавати не треба:neznau:. Так, дивно, але справді було дуже смачно:smilie_essen:

:shok:  ого, що без перцю і без інших спецій - це я ще прийму, а от без солі - це не поміщається в моїй голові

Поділитися повідомленням

42 хвилини тому, Наташшшка сказав:

Завтра запечу свою індокачку, то відзвітую, чи нормально, чи погано вийшло.

От дуже чекаю вражень, хоча я і не знаю яку я купувала - звичайну, чи індокачку

Поділитися повідомленням

Дівчата, звітую. 

Качу запекла по рецепту -1,5 години, на решітці, щоб хрумка була скоринка. Звичайна качка виходила м'якша, індокачка трохи твердіша, але все одно норм. Хоча, це ще може бути через мою стару духовку, вона вже зовсім погано пече. По смаку мені подобається. Але це тому, що я люблю м'ясо качки. В такому маринаді немає ніяких інших смаків - лише качка. Якби просто їла, то сказала б, що смачно, але ж обіцяла відзвітувати, то намагалась аналізувати - чи треба б туди солі, чи ще яких спецій? Тепер навіть не знаю...Досолити бажання не виникло, поперчити теж) Чоловік, який просто їв, без отого аналізу:biggrin:, сказав, що смачно. Акуратно спитала, чи додати солі, відповів, що ні, по солі норм(хоча її там немає зовсім:mocking:)

Поділитися повідомленням

Наталю, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь! Якби десь прочитала у чужої людини - не повірила б ніколи в такий спосіб! Буду тепер готувувати і пробувати, але вже не на це Різдво, бо таки завтикала, і качка в мене ще не розмерзлася. От така я лінива дупа(

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз