Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

6 годин тому, Справжня господиня сказав:

на десерт уже до Наталки загорну

Пізно, Світланка. Хіба що свій тотик привезеш. Бо мій коханий вже все зжер. Божечки, чому в мене не такий метаболізм? Стільки жерти і бути худющим, як трІска

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
13 години тому, Магда сказав:

Світлана, чекаю в гості! Якраз і вечеря готова

А ще, не втримаюся, похвалюся - вполювала я ось такий вінтаж вінтажний, американська ікорниця, фото важко вловити всю красу скла, але повірте мені на слово - вона прекрасна) Так що буду пригощати братовим вином з різними добрениками з свіжевпольованого вінтажного посуду) 

Треба їхати дивитися ікорницю. Красу видно і по фото. Вона ж маленька? Ще й на ніжці срібній чи то мельхіор? Дуже цікава річ. 

Поділитися повідомленням

8 годин тому, Наташшшка сказав:

Пізно, Світланка. Хіба що свій тотик привезеш. Бо мій коханий вже все зжер. Божечки, чому в мене не такий метаболізм? Стільки жерти і бути худющим, як трІска

Нічого, я свій привезу. А метаболізм і в мене такий був десь до 50 років, була суцільно пряма кишка - їла що хотіла, скільки хотіла і коли хотіла, як мама говорила "не в коня корм". А потім все наладилося, зараз вже думаю як взагалі б не їсти.

Поділитися повідомленням

10 годин тому, Справжня господиня сказав:

Треба їхати дивитися ікорницю. Красу видно і по фото. Вона ж маленька? Ще й на ніжці срібній чи то мельхіор? Дуже цікава річ

Так, вона маленька, 10 см в діаметрі, з посрібленням на ніжці, з тавром, гарнюня) люблю такі речі. 

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз