Lika_N 2 790 Опубліковано: 12 лютого Хліба хочеться...от зараз теорію підтягну...і тоді,а то зараз хочУ,а потім..хрясь)) якась стає,і сил все нема. Дякую 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 617 Опубліковано: 12 лютого 3 Наташшшка, Lika_N та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 252 Опубліковано: Пятница в 18:29 Мої чай з "таком" пити не хочуть, тому прийшлося пекти тутманик, бо в морозилці з літа лежала бринза, треба було її пристроїти. А ще щось хочеться зробити салат Мімоза. Наче її і не люблю, але вже з тиждень в голові крутиться цей салат. 5 Дяна, Lika_N, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 515 Опубліковано: Воскресенье в 18:43 Оля, нагадала за Тутманік, дуже його люблю! Треба купити бринзу та спекти. Чудова випічка,постійно згадую Ені та дякую їй. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 515 Опубліковано: Понедельник в 08:46 Запікала індичу ногу, дуже смачно вийшло. Чогось я їх раніше не брала. Накрутила в заморозку бендериків, трошки пожарила і їла з сметанкою, смачно! Пекла лимонний кекс, дуже смачний! Варила суп з лососевих хребтів, смачнющий, Вова завжди зимою просить. Пекла булки Осине гніздо, одна форма пішла до хазяйки з роботи на згадку про мій рік роботи з нею. Ще робила пельмені та солила скумбрію, навіть не знаю, що смачніше. От якось такось... 5 цифра, Olima, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 790 Опубліковано: Понедельник в 17:57 БулЬкі)) В мене як сніг,так булки..сердце радую)) 5 цифра, Olima, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 252 Опубліковано: Понедельник в 18:12 Світлана, у тебе мабуть було якесь свято . Анжеліка, булЬкі зачётні 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 515 Опубліковано: Понедельник в 18:52 29 хвилин тому, Olima сказав: Світлана, у тебе мабуть було якесь свято . Ні, ніякого свята не було, я навіть того Валентина за свято не держу. Просто фотки накопичились, от і показала. В мене такий "чудовий" графік на роботі, що всі свята випадають на мої робочі дні!!! На Різдво 25 працювала, на Новий рік працювала 30,31 і 1, на Різдво 7 працювала, на старий новий рік 13 працювала, і на 8 березня буду на роботі. Ото тільки Вовин День народження 1 лютого як раз був перший вихідний після роботи, нічого особливого не готувала (коли?), як завжди його улюблене м*ясо по-французьки та ще нарізки якісь. Так шо в мене свято просто коли я вдома. 4 Магда, Olima, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах