Natali06 18 058 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Оксаночка Ksynya:, приятно, что ты все таки решилась! Тем более, что мы почти земляки! Добро пожаловать! Оксаночка, и спасибо за такие теплые слова! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Ksynya:, Оксаночка! Добро пожаловать в наш терем-теремок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ksynya 101 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Девченки,дорогие,спасибо вам всем, за теплый прием!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Ksynya:, добро пожаловать! Рады видеть Спасибо за тёплые слова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Ksynya:, приветик! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Julianna Я 0 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Здравствуйте, девочки! Примите в свою теплую и душевную компанию! Читаю вас периодически и практически всех знаю заочно по ХП.ру. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Юленька, добро пожаловать! :xlb: Примите в свою теплую и душевную компанию! Юленька ,принимаем всю и без остатка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Julianna Я 0 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Спасибо!!! Я тот еще читатель-подпольщик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Ksynya:, Julianna Я:, девочки, добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Ksynya:, Оксаночка, привет! Рада тебя тут видеть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Julianna Я:, добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Я тот еще читатель-подпольщик Юль, подпольщик наш, а чего стеснялась? Здесь же все свои! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Julianna Я:, конечно примем, мы всем рады! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Julianna Я- Юленька, рада ещё одному приятному знакомству Добро пожаловать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Julianna Я:, привет!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Спасибо!!! Я тот еще читатель-подпольщик Привет, добро пожаловать! мы с тобой похожи, я тоже читатель-подпольщик, токо я читала до того, как зарегилась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ksynya 101 Опубліковано: 3 вересня, 2014 Mona1:, Таничка,тоже рада тебя здесь видеть,спасибо всем девочки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 10 вересня, 2014 Девоньки и мальчики(если есть такие),привет всем!!!!Наконец-то я добрела сюда!Смотрю здесь много знакомых лиц,на ХП и у Стеллочки я-NIZA Завсегдатаи меня,я думаю помнят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 10 вересня, 2014 Добро пожаловать!Очень рады видеть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 10 вересня, 2014 Оля, добро пожаловать Мы всегда рады видеть новеньких-стареньких Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 10 вересня, 2014 новеньких-стареньких Ага, мы здеся все такие. Оль, добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 10 вересня, 2014 Олька:, помним,дорогая!!!!!!!!!!!!!!!!!!! привет!!!!!!!!!!!!как рады тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 10 вересня, 2014 Niza, Олечка - приветствую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 10 вересня, 2014 Julianna Я: - привет тезка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 10 вересня, 2014 Олька:, Julianna Я: привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах