Natali06 18 071 Опубліковано: 8 травня, 2020 Инночка, а нам так хотелось дождя... у нас позвачера только - только прошел небольшой дождик(( И вот сегодня с утра снова прошел, но к обеду уже усе(((( нету... Но очень похолодало... 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 7 червня, 2020 Вітаю всіх із зеленими святами! Зі Святою Трйцею! сьогодні моі королеви мене порадувалм своєю красою...))) 7 Алцьона, lana19, УкраІнка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 15 червня, 2020 Дівчатка , я знову зі своїми трояндами)) закохуюсь в них , як перший раз!)) Ні-ні, хостам я не зраджую)) але троянди... На днях з подивом зрозуміла, що мій новий розарій складається з троянд Пастельних відтінків)) моя нова любов- Керос.. Вона така ніжна, мов лебідка... 6 Jefry, Валюшечка, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 15 червня, 2020 Ось Цю троянду мені подарувала мама, мабуть в останній свій рік...Так, залишилась пам‘ять... 8 УкраІнка, inucya, Алцьона та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 15 червня, 2020 Я цій троянді не менше 25 років. Ми їв купували в ті часи, коли ще не було внтернету і такої кількості троянд , як зараз) Виписували з Криму, у знаменитого на ті часи квітникаря ( десь ще маю листа з перепискою) І ось в цьому році вона мені показала всю свою красу! Квітка просто величезна! Гляньте на цю красу! ( мені завжди здавалось, що вона кремова)) 8 Магда, lana19, Jefry та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 15 червня, 2020 Вибачте, що викладаю окремими постами. Про кожну хочеться розказати окремо) ось ця витка)) Але я квітка! Величезна!сама троянда маленька( тільки перший рік) і вся в отаких квітах. ну хіба не краса! 6 lana19, Jefry, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 15 червня, 2020 Наташенька, дуже гарнi троянди! А як вони пахнуть 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 15 червня, 2020 Дякую, моя дорога!❤️ Запах вранці і вввечері ) Бо на протязі дня таке смале(( , що в деяких квітки одразу згорають... ось стоїть також від мами.., вся в обпечених их квітках ..(( 7 lana19, Алцьона, Магда та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 15 червня, 2020 Ната, квіти безподібні! Дуже гарні, я уявляю, як вони душу радують, я б з такого садочку і не виходила б! 4 УкраІнка, Natali06, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 15 червня, 2020 Саме так Наталочко!!)) З ранку відразу біжу до квітів)) І періодично протягом дня) Помилуюсь і відразу на душі стає Так легко- легко)) А ввечері само- собою)) то полити, то до квіточок порозмовляти))) А якже без уього?)) 3 Магда, Валюшечка та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 16 червня, 2020 Я вам ще не набридла?) тоді ще трішечки троянд: Вчора була страшенна злива, цю квіточку відірвало від куща. Плетиста троянда. І поруч « піано» порівняйте квіточки))) 5 inucya, УкраІнка, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 16 червня, 2020 3 часа назад, Natali06 сказал: Я вам ще не набридла?) Нєєє! Я вже в гості хочу 2 УкраІнка та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 16 червня, 2020 А шо уже хтось коготь в гости звав? 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 16 червня, 2020 3 минуты назад, hasia сказал: А шо уже хтось коготь в гости звав? Та нє, то я фото надивившись, нахабнію тепер щоб і вживу понюхати))) 2 inucya та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 16 червня, 2020 4 часа назад, Магда сказал: Нєєє! Я вже в гості хочу Наталочко!!! Так шо ж ти мовчала!!! Вчора машина прямісінько з Києва приіхала,а завтра з ранку назад , до Києва! Ех... все б сама побачила))) 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 16 червня, 2020 5 часов назад, Natali06 сказал: Наталочко!!! Так шо ж ти мовчала!!! Вчора машина прямісінько з Києва приіхала,а завтра з ранку назад , до Києва! Ех... все б сама побачила))) Ех, я б зрадістю зустрілася з усіма дівчатами! З цим карантином здичавіла вже :) А твої квіти мене справді вразили, я дуже люблю троянди, і взагалі кожну квіточку. В докарантинні часи ми часто їздили у Видубицький монастир (у нас відносно поряд) - які там квіти, там міні ботанічний сад! Яких там тільки троянд немає, я там надихаться і налюбуватися не можу. А піони, а першоцвіти! Зараз там, мабуть, краса... 3 УкраІнка, lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 4 липня, 2020 Дивіться, що знайшла: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=678165196104825&id=185732108159976 Не знаю, чи правильно я вставила посилання із facebook, надіюся, що у вас відкриється. Це відео про Покровський розплідник троянд. Я б це назвала трояндовим заповідником, так мене вразило це відео. Важко уявити його маштаби і скільки праці, сил і завзяття в нього вкладено. 4 1 lana19, УкраІнка, Jefry та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 4 липня, 2020 Даже красиво!!! Ароматище там наверно стоит 2 lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 5 липня, 2020 Класс! Я бы там и жила. А у меня розы в этом году из-за дикой жары выцветают буквально за день. Не успеваем и полюбоваться. Только распуститься красавица - и уже бледнеет. 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 18 серпня, 2020 Привіт моі красотулічки!))) ❤️ Тільки сьогодні помітила , що розцвів мій заміокалькус. Сфотографувала для вас)) І тільки зараз помітила, що якийсь дивний вигляд має його квітка Чи це тільки мені здається? 4 УкраІнка, lana19, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 18 серпня, 2020 Ого! Он же очень редко цветёт! Цветок, действительно, своеобразный Наташа, а как давно он у тебя живёт? 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 19 серпня, 2020 Иннусичка, он ооочень давний, Точно и не помню, но кажется что не меньше 15 лет. Первые лет шесть, что я ему только не делала, он вообще сидел без движения.(( А потом потихоничку стал расти . Сейчас большущий , листья толстенные)), красавчик. А вот , что он может еще и цвести даже не знала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 серпня, 2020 У меня был когда-то. И я с ним даже подружилась, можно сказать. Он начал расти так неплохо. Но потом я уехала на 3 недели в санаторий, а муж с дочкой его благополучно угробили. Ну, или он не выдержал разлуки со мной. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 5 вересня, 2020 Инночка, я спрашивала у подруги : цвёл ли у неё замиокалькус? А он у неё просто огроменный! Не- а , не цвел((зато мой сделал «контрольный» цветок))ещё один 2 Магда та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 жовтня, 2020 Осень, ты на грусть мою похожа .... осень...🍁🍂 30 октября. 4 Магда, inucya, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах